Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@skorotehotna prožívat to klidně může, ale ne dělat věci, které nechceš.....
@Kriss Tina píše:
Mám tohle akorát s tchyni, moje máma svatbu neřeší, ale tchyně je cvok a rok dopředu pořád plánuje, denně volá co zas koupila a co kde vidělanavíc má úplně opačnej vkus než já, přítel to moc neřeší, ale kolikrát ji už i on vynada že moc blázní… Nadruhou stranu já zas nelpim na detailech, co tam nechci sem výslovně zakázala, určila sem si aspoň barevné kombinace výzdoby, sama si seženu šaty a doplňky pro sebe a družičky a se zbytkem dej se vule boží, aspoň s tím nemám tolik starosti
Jeste to muze byt jak u nas… Tchyne se velice nabizela s cim muze pomoci a jak by rada a bla bla. Tak jsem ji zaukolovala at teda objedna kolacky na svatbu, dala jsem ji 2-3 tipy kde jsme je ozkouseli a byly dobre. Dva dni pred svatbou jsem se optala na kolacky, kde a kdy si je mame vyzvednout, a ona mi na to: „neboj, neco uplácáme“.
![]()
@Hrnekmleka moje tchyně peče sama, bude nám dělat i dort, má nádherné práce, dela různě na zakázku
tak v tomhle se vyblbne a my to budem mít víceméně zadarmo (Teda za cenu materiálu na pečení) ![]()
@Kriss Tina píše:
@Hrnekmleka moje tchyně peče sama, bude nám dělat i dort, má nádherné práce, dela různě na zakázkutak v tomhle se vyblbne a my to budem mít víceméně zadarmo (Teda za cenu materiálu na pečení)
Tak to mate skvele! U nas uplacat znamena uplacat ![]()
@Monchichik píše:
@Hrnekmleka Takže už máš po svatbě? Jaké byly koláčky?
Hned ten den jsem objednala a stihli dodat, opravdu jsem nic uz neplacala
a byla jsem rada, ze jsem tchyni nesverila nic jineho. Ani tehdy, ani uz nikdy vice ![]()
@Hrnekmleka No moje tchyně taky kdysi, že objedná dorty na svatbu, ať se nestaráme. 3 dny před svatbou jsme zjistili, že objednala pro cca 40 lidí dva dorty
tak jsme mazali do cukrárny další přiobjednat ![]()