Vychází mi menstruace na den svatby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.8.26 22:38

A jinak taková vsuvka… Mě půl roku před svatbou krásně seděly cykly a podle výpočtu jsem měla mít v době svatby ovulaci. Paráda, co víc si přát :mrgreen: Hmm 3 měsíce před svatbou se celý cyklus posunul z krásných 30 dnů na 45 :lol: A na místo ovulace jsem v den svatby začala špinit před ms :roll: to bych možná brala rovnou ms, tam člověk dá tampon a je. Takhle jsem měla intimku a stále se třásla strachy, že se to z ničeho nic rozjede. V bílých šatek :lol: Takže tak :lol: Člověk může plánovat a nakokec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4023
18.8.26 22:51
@Anonymní píše: Více

Tak to bych naopak vysadila hned a do svatby se buď chránila jinak, nebo klidně i vůbec.

Pokud máte „málo času“ a svatbu třeba až za rok, řekla bych, že rok je v situaci „starší, ne úplně zdraví, chceme dítě“ dost. Nechtěla bych mít pěkný svatební fotky a být bezdětná a říkat si, možná kdybychom začali o rok dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.26 23:07
@Platanka píše: Více

Svatbu máme v dubnu 😊

• Citovat
  • Upravit
10049
18.8.26 23:29

Na nějaké vyčištění těla. od hormonů bych se ve vaší situaci vykašlala. Naopak hned po vysazení bývá o něco vyšší šance na otéhotnění (častěji i dvojčata), tak proč toho nevyužít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
18.8.26 23:33

A to ty 2-3 mesice udelaji nejaky zasadni rozdil? Bud teda vysadit tesne po svatbe. Nebo uz ted, kdyz jsou zdravotni duvody - ten rok nebo jak dlouho pouzivejte kondomy, aspon se telo bude mit cas dat do poradku a budes pak mit predstavu, kdy prijde MS, jestli na svatbe nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15964
19.8.26 07:25

Ty tři měsíce už toho moc nenadělají. Počkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7723
19.8.26 07:52

No a já bych ji vysadila rovnou.. říkáš že máš bioléčbu, muž horší spermiogram… můžete se snažit i rok, dva… Nečekala bych už na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7723
19.8.26 07:54

No tak i kdybys otěhotněla teď hned.. dítě by se narodilo tak či tak už do manželství… vysadila bych prášky hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37079
19.8.26 07:54

Tak. v tom pripade bych ji vysadila hned po dobrani plata a do svatby se chránila jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.8.26 07:56

Jestli ji míváš po vysazení HA hodně silnou a bolestivou, tak bych si určitě připravila všechno dopředu a nespoléhala na to, že „nějak bude“. Mít v kabelce náhradní tampony, kalhotky a něco proti bolesti je podle mě úplně v pohodě. A třeba nakonec možná i tělo překvapí a menstruace přijde úplně v jinou dobu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
19.8.26 08:07
@Yasmina21 píše: Více

No jo, jenže stačí stres kolem svatby, hormonální výkyv z MS a opar je na světě. To fakt nechceš. To se stalo kamarádce. Přesně v den svatby měla na rtu hned 2 a to na ně nijak netrpí. Já bych to moc neriskovala. O akné ani nemluvím. Mám MS naprosto klidnou, na akne netrpím ale občas se to prostě sejde :D Já bych odložila vysazení HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
19.8.26 08:26

Vysadila bych bud ted nebo az po svatbe. Na svatbe bych se menstruaci fakt otravovat nechtela.
Jinak treba me (po 18 letech brani) cyklus naskocil hned a to zcela pravidelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.26 09:03
@osmi píše: Více

To já právě nevím, protože ji beru už takle celou dobu, nikdy jsem ji nevysadila, i pauzy pravidelné dělám mezi platy, předtím jsem ji měla cca 5 dní, dost silnou a bolestivou, ale celkem pravidelnou, cyklus většinou byl kolem 27 dnů, analgetika mi zabíraly obyčejný ibalgin nebo tak. Už si moc nepamatuji, přeci jen je to kolem 11 let, v té době kdy jsem ji začínala brát mi bylo cca 17 roků, takže mladý kuře. :mrgreen: Jde mi spíše o ten spermiogram parnerův, s ex právě dítě mít nemohli za žádnou cenu a ona ted děcko čerstvě má, tak mi to nahání hrůzu. Ten spermiogram je tedy rok starý, ted pujde na nový a budeme to řešit, už jsem o tom zjištovala info, ale bojím se i sebe, skrz lečbu atd. zase nechci jít na svatbu s bubnem. Ale nevím zda by nebylo potřeba, aby moje tělo po tom chemickém koktejlu, ikdyž bylo nizkohormonální, se dalo právě do kupy a bylo tak nějak lépe nastavené na případné těhu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.26 09:04
@JancaS84 píše: Více

Asi to tak udělám, vysadím na konci září, a snad se tělo trochu srovná a kolem té svatby se začít snažit.

• Citovat
  • Upravit
15806
19.8.26 09:08

Udělala bych to úplně stejně jako v jakýkoli jiný den. Menstruace mě v ničem neomezuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí