Vychází mi menstruace na den svatby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.8.26 09:08
@KKK85 píše: Více

No nechce se mi jít s břichem k oltáři, a potřebujeme ještě dořešit nějaké věci skrz hypotéku, práci atd. Nejlépe kdybych otěhotněla nějak kolem toho dubna, ale skrze spermiogram, a moje dlouhoeté brání prášku, to potřebuji řešit už ted. A mám z toho strašný strach.

• Citovat
  • Upravit
7661
19.8.26 09:26
@Anonymní píše: Více

abys pak nelitovala že ses měla raději snažit dříve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.26 09:49

Tak je teď vysaď, do konce roku se chraňte a po novém roce to nechte osudu ne? Trošku se ti srovná cyklus, vyčistíš se. A pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.26 10:09

Já slyšela, že hned po vysazení jsou ty šance na otěhotnění větší. A “dát do kupy po HA”, no, mně tenkrát po vysazení jelo tělo další dva měsíce ještě v pohodě, stejně jako na HA. Až poté přišla hormonální bouře. Pul roku bez ms, akné, které odešlo až po dvou letech… Prý jsou ty dva roky docela běžná doba na očištění. Nebo aspoň se to říkávalo těch 8 let zpátky, kdy jsem HA vysazovala, třeba to je dnes jinak. :mrgreen: Na tvém místě bych vysadila buď hned, nebo těsně po svatbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.26 10:20
@Barevné klubíčko píše: Více

To právě není tak lehké, v lednu mám biolečbu, chodím na ni jednou za pul roku, a v té době se to nedoporučuje nebo není to dobré, musí se počkat, či v cyklech, budu o tom mluvit i s gynekoložkou i s lekařem k nemoci určenému, ale přemýšlím, jak to vše udělat, aby prostě se to nějak vše srovnalo je tady více problémů, muj zdravotní problém, dlouhá léta HA, partneruv před rokem špatný spermiogram atd. takže to nemuže bohužel být jen tak jak říkají naší dnešní mladí „random“

• Citovat
  • Upravit
3986
19.8.26 11:04

Kolik ti je? Špatnej spermiogram, biolecba, roky braní HA… Bála bych se víc toho, že s otěhotněním budou potíže, než bubnu, oparu nebo menstruace na svatbě. To jsou anekdoty v porovnání s IVF. Já bych se začala snažit hned.

Edit: okolo biolecby teda kondom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
19.8.26 11:16

Ja dostala menstruaci v den svatby. :lol: Tampon a vlozka to vyresily, myslim, ze me dopoledne bolelo i bricho, ale stejne jsem byla nervozni natolik, ze mi to bylo jedno. No a nebyla svatebni noc. :lol: Taky jsem vysadila antikoncepci 2 mesice pred svatbou. Zadne zmeny ohledne pleti nebo vlasu jsem nepozorovala. Zpetne si rikam, ze kdybych hned otehotnela a jela druhy nebo treti mesic tehotenstvi, mela bych svatbu zkazenou. Nesnasela jsem pachy jidel. V praci jsem dala jidlo do mikrovlnky, musela jsem odejit z kuchynky od tech vyparu a opakovat si - bude to dobre, bude mi to chutnat - a pokud me napadlo, ze to nedam, zacala jsem se davit rovnou. :mrgreen: Nakonec jsem obedvala oblozene bagety a kuchynce jsem se vyhybala obloukem. Tak bacha na tohle. Zlata menstruace. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.26 11:25
@Platanka píše: Více

mě 28,partner 36, diagnoza RS ( v dobrém stadiu, beze změn)

• Citovat
  • Upravit
8296
19.8.26 11:39

Začala bych se snažit hned jak by to bylo možné vzhledem k základnímu onemocnění. A za buben na svatbě bych byla ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15854
19.8.26 11:40
@KKK85 píše: Více

A nebo se povede na první dobrou a svatbu má zkaženou … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
19.8.26 11:44
@Yasmina21 píše: Více

Taky si myslím. Kolikrát se mi stalo, že jsem v únoru planovala letni dovolenou a pečlivě si to spočítala. A buch, jela jsem s MS nebo jsem ji očekávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
19.8.26 11:47

Nestahuj kalhoty, dokud je brod daleko. Je opravdu šílená situace MS na svatbě? Pokud nebudeš mít kreče nebo průtrž, vyřeší to kalhotky a vložka pro jistotu. A že nebude novomanželský sex? No bóže, máte na to zbytel života. Ostatně, hodláš si vyrobit kazi…ka, sorry, že to píšu. Dítě vám plány na „pěkný večer“ kolikrát překazí taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.26 12:03

Ale vzdyt vubec netusis jak budes mit po vysazeni cyklus…ja to mela totalne rozhazene, rozhodne ne v terminech jako s antikoncepci. A akne silene, i na zadech, hrozne vlasy…vysadila bych taky hned na vycisteni tela, pro jistotu, pro pripad ze by ti cyklus zustal stejne, bych to praskama posunula, spojila platicka, treba o tyden. A stejne se to muze stat tak, ze to pak vyjde. A jestli teda urcite nechces byt tehotna, tak se chranit jinak.

• Citovat
  • Upravit
34
19.8.26 12:03

Taky mi to blbě vychází, uvažovala jsem o oddálení MS, ale ten lék nevyzpytatelný, nikdy jsem ho nepoužila, tedy to radši ani riskovat nebudu (špinění, rozhozený cyklus, křeče).

Nakonec pokud prostě to vyjde na den svatby, beru tampaxy - ano s aplikátorem, usnadní to manipulaci a jako sichr MS kalhotky. Pokud to ráno nedorazí, beru pouze MS kalhotky jako sichr během dne.

HA jsem vysazovala před několika lety právě proto, že jsem ji už nechtěla brát. Popravdě, ano musíš se chránit prostě jinak, ale bylo to skvělý rozhodnutí. Ty tři měsíce už nic nezmění, takže je to čistě na tvém pocitu a co nyní chceš pro sebe upřednostnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
19.8.26 12:06

Ta svatba je už naplánovaná, zaplacená? Já bych byla pro udělat svatbu ještě letos, nějakou malou ta se dá naplánovat rychle a vysadit prášky. Lepší než čekat na příští rok a složitě to plánovat s ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí