Svatba březen 2012

141
22.1.12 00:05

Svatba březen 2012

Máme to za pár, ale nějak mám zmatky a nevím co dřív.. Prosím poraďte kde začít???
Co máme - oznámení, první přípravu v kostele, svědky, já mám stužky na vývazky, pak nějakou dekoraci na polštářek na prstýnky, plátky růži a diamantiky, knížku s inspiracemi na dost, vymyšleno cukroví i oběd. Ale jak to vše uspořádat, jak se připravovat, co nachystat?Děkuji za cokoliv, rady, tipy, nápady …
A klidně se pochlubte svojí svatbou - kolik lidi na hostině, kolik jste do toho dali, kolik se Vám vrátilo atd. .))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
23.1.12 09:01

My máme svatbu v únoru (civilní obřad) a mám šaty, oblek, objednané kytky, i kytka na auto, zajištěnou restauraci, domluvené menu, kapelu, všichni pozvaní jsou pozvaní, hotel pro přespolní zamluvený, prstýnky si jdu vyzvednout zítra, auta rozpočítané na osoby, na radnici vše domluvené, zasedací pořádek vymyšlený, oblečení pro družičky nakoupené, fotograf zajištěný, všechny 4 občanky zkontrolované, koláčky a občerstvení na večer je taky zařízené, kadeřnici a kosmetičku mám taky dojednanou..
Co nám chybí jsou stužky na auta a člověk na rozvoz, páč ten nám teď odpadl, tak hledáme náhradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí