Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj chtela bych se zeptat jedtli by mi nekdo poradil pekne misto na svatbu.I zahradu nebo tak neco.dekuji
Nechanice, Slatiňany, Blatenský dvůr v Blatě, nebo Cartellone Pardubice ![]()
Musim na to kouknout na netu jak to vypada?krasnych mist prece musi byt hodne.
Zámek Nové Hrady u Skutče, zámek Litomyšl, zámecký pivovar v Litomyšli, Klášterní zahrady v Litomyšli…
Zámecká zahrada Nové Město nad Metují, zámek Zbiroh, areál Botanika… ![]()
Záleží na tom, kde a co chceš. Vdávat se můžeš i doma na záchodě, když ti to na úřadě povolí ![]()
Když jsi z Hradce, ještě mě napadlo - zažila jsem nádhernou svatbu na hradu Kuňka ![]()
Nebo v Pardubicích (a určitě i v tom Hradci) se najde mnoho krásných míst - pardubický zámek atd.
Mimochodem, na Hradecku a Pardubicku je taky kupa dalších zámků a tím pádem i zahrad…
Ono taky jde o to kdy se chceš vdávat - v jakém období, co jsou pro Tebe krásná místa. Pro mě - ač jsem nevěřící - je to kostel, takže pak je kupa krásných kostelů v Litomyšli, sv. Vavřinec ve Vysokém Mýtě… Pardubice ani Hradec takhle neznám, ale řekla bych, že i tam se najdou ![]()
Pokud by Ti nevadila Praha, pak třeba Vyšehrad, zahrady okolo a pod Pražským hradem, je možný mít svatbu na Petříně…
Pokud se chcete vzít v kostele tak musí být pokřtěn alespoň jeden ze snoubenců.
U jiných církví než katolických je to asi i trochu jinak, ale to nevim…
Barbora13 píše:
A jak je to s kosteli kdyz nejsi krtena?
Já taky nejsem, ale stačí jeden ze snoubenců… u nás je to můj L.
Aha tak to muj pritel taky neni.Ale kostel nepotrebujeme.svatbu bych chteela v cervnu nebo kvetnu.A asi nekde venku.