Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja mela taky pochyby, vedela jsem, ze je to blbe, ale uz bylo vse zajednane, zaplacene tak jsem do toho sla. Nejvetsi chyba meho zivota. Kdybych to mohla vratit, tak se s exem rozejdu jeste pred svatbou. Intuice Ti mozna nelže.
@lilith1 a byl něčem spatny? Muj je milionový, rozkrájel by se pro me, fakt muž na kteryho se mohu 10000% spolehnout
@Anonymní píše: Více
Nezazila jsem, ale u tebe to muze byt strach pred velkym zivotnim krokem, nervozita.
Sama vis nejlepe jaky je.
Ja pochybuju spis o sobe jestli ho miluju, jestli to je láska, jestli do toho jit, ze dne na den, predtim jsem byla stastna, ![]()
@arinecka Ja pochybuju spis o sobe jestli ho miluju, jestli to je láska, jestli do toho jit, ze dne na den, predtim jsem byla stastna, ![]()
No a proc uz stastna nejsi? Co se zmenilo?
@arinecka
Nic, z ničeho nic uzkost, a netesim se, bojim se, takovej tlak ze kazdej čeká na to ano, je to děsivý
@arinecka nejhorší je ze mě t moje pocity moc boli, nechci se takto cítit, chci se těšit a být šťastna, ted mi jen nejaly den uz běží hlavou, miluju ho dost? Je to láska? Co kdyz ne?
Všichni se vzdy těší a nemohou se dočkat
Neni pravda, ze vsichni se vzdy tesi a nemohou se dockat. To jsou televizní bludy.
Co me nejvíc teda zarati… Vzdy, kdyz slysim, ze nekdo o svem muzi říká, ze je nejlepsi na světě a muze se na 10000% spolehnout, je to pro me red flag.
A nemůžete se vzít jen někde se svědky?
Nemohla by to být ROCD? (Relation ship OCD). Vyznačuje se iracionálními a vtíravými pochybnostmi o jinak fajn vztahu. Nejde o skutečnou nejistotu, ale spíš naléhavou „touhu po jistotě“. Od úzkostné poruchy mi k ní přijde blízko. Sama jsem ji prožila (a další OCD témata), nejintenzivněji v těhotenství. Takže velký krok jako svatba by mohl být také snadný spouštěč.
@DankaSmiricka jak se to u Vás projevovalo v těhotenství?
Cetla jsem o tom, klasické ocd mam..
Asi jsem jediná, mam chvíli před svatbou, musím zmínit - 7 let úzkostné depresivní porucha, a najednou pocit miluju ho? Je to láska? A hlodá mě to, i když vím ze to je nejlepší člověk na světě a lepšího nemuzu mít!
Měl to někdo podobne