Mám pochyby před svatbou - měl to někdo podobně?

Anonymní
19.8.26 11:10

Svatba pochyby

Asi jsem jediná, mam chvíli před svatbou, musím zmínit - 7 let úzkostné depresivní porucha, a najednou pocit miluju ho? Je to láska? A hlodá mě to, i když vím ze to je nejlepší člověk na světě a lepšího nemuzu mít!
Měl to někdo podobne

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12825
19.8.26 11:19

Ja mela taky pochyby, vedela jsem, ze je to blbe, ale uz bylo vse zajednane, zaplacene tak jsem do toho sla. Nejvetsi chyba meho zivota. Kdybych to mohla vratit, tak se s exem rozejdu jeste pred svatbou. Intuice Ti mozna nelže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.26 11:21

@lilith1 a byl něčem spatny? Muj je milionový, rozkrájel by se pro me, fakt muž na kteryho se mohu 10000% spolehnout

• Citovat
  • Upravit
34910
19.8.26 11:27
@Anonymní píše: Více

Nezazila jsem, ale u tebe to muze byt strach pred velkym zivotnim krokem, nervozita.
Sama vis nejlepe jaky je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ja pochybuju spis o sobe jestli ho miluju, jestli to je láska, jestli do toho jit, ze dne na den, predtim jsem byla stastna, :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@arinecka Ja pochybuju spis o sobe jestli ho miluju, jestli to je láska, jestli do toho jit, ze dne na den, predtim jsem byla stastna, :roll:

• Citovat
  • Upravit
34910
19.8.26 11:28

No a proc uz stastna nejsi? Co se zmenilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.26 11:29

@arinecka
Nic, z ničeho nic uzkost, a netesim se, bojim se, takovej tlak ze kazdej čeká na to ano, je to děsivý

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.26 11:30

@arinecka nejhorší je ze mě t moje pocity moc boli, nechci se takto cítit, chci se těšit a být šťastna, ted mi jen nejaly den uz běží hlavou, miluju ho dost? Je to láska? Co kdyz ne?

Všichni se vzdy těší a nemohou se dočkat

• Citovat
  • Upravit
669
19.8.26 11:34

Neni pravda, ze vsichni se vzdy tesi a nemohou se dockat. To jsou televizní bludy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
19.8.26 11:35

Co me nejvíc teda zarati… Vzdy, kdyz slysim, ze nekdo o svem muzi říká, ze je nejlepsi na světě a muze se na 10000% spolehnout, je to pro me red flag.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36875
19.8.26 12:38

A nemůžete se vzít jen někde se svědky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.26 12:49

Nemohla by to být ROCD? (Relation ship OCD). Vyznačuje se iracionálními a vtíravými pochybnostmi o jinak fajn vztahu. Nejde o skutečnou nejistotu, ale spíš naléhavou „touhu po jistotě“. Od úzkostné poruchy mi k ní přijde blízko. Sama jsem ji prožila (a další OCD témata), nejintenzivněji v těhotenství. Takže velký krok jako svatba by mohl být také snadný spouštěč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.26 12:53

@DankaSmiricka jak se to u Vás projevovalo v těhotenství?
Cetla jsem o tom, klasické ocd mam..

• Citovat
  • Upravit
15143
19.8.26 12:54
@DankaSmiricka píše: Více

Přijde mi to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...