Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
měla bych na Tebe prosbičku. Taky uvažujeme, že se vezmeme a našla jsem si Mauricius, stejnou destinaci i hotel. Mohla by jsi dát nějaké typy???Co a jak:)
Díky L.
Na koho tu otázku směřuješ? ![]()
@stacinka píše:
Ahoj,měla bych na Tebe prosbičku. Taky uvažujeme, že se vezmeme a našla jsem si Mauricius, stejnou destinaci i hotel. Mohla by jsi dát nějaké typy???Co a jak:)
Díky L.
Ahoj, můžete mi prosím poradit nějakou svatební agenturu popř. cestovku, která se zaměřuje speciálně na Mauricius? Plánuji svatbu v září 2014 tak už bych chtěla pomaličku zařizovat. Předem děkuji za odpověď ![]()
My leteli s Fischerem.
Ono zaridit tam svatbu neni problem.
Proste se jen objedna „svatebni balicek“.
Nabizi to tam urcite kazdy hotel.
Vic uz domluvite tam, vyhleda vas hotelova svatebni koordinatorka a vsechno poresite: vyzdobu, kytku, dort, misto obradu…
Myslim fotografa jsme museli hlasit dopredu cestovce, aby dala pozadavek na hotel a byl objednany na ted dany termin svatby.
Kazdy hotel garantuje jen jednu svatbu denne, at se tam po plazi nehoni 12 nevest ![]()
Ahoj, nemám osobní zkušenost, jen jsem něco zaslechla o tom že musíš stejbně jít pak v Čechách na úřad a ohlásit ten sňatek jinak neplatí, ale možná to mají ck nějak pojištěné. každopádně, svatba u maoře, to ti závidím, ale přeji
snad vám to klapne a pak nám tady povyprávíš
![]()
V pripade mauricia to neplati, tam je svatba platna, tady pak musis jen na matriku.
Myslim na Seyshelach to platny neni a musis znovu svatbu tady…
@MarkétkaBeruška píše:
Ahoj, nemám osobní zkušenost, jen jsem něco zaslechla o tom že musíš stejbně jít pak v Čechách na úřad a ohlásit ten sňatek jinak neplatí, ale možná to mají ck nějak pojištěné. každopádně, svatba u maoře, to ti závidím, ale přejisnad vám to klapne a pak nám tady povyprávíš
![]()
Ahoj, my taky plánujem svatbu na Mauriciu. Když si to objednáš půl roku dopředu, máš tam slevu. Sestra dělá u Invie a říkala, že to i se svatebním balíčkem vyjde na 85000, což je „super“ cena. A aby to nabylo právní moci i tady v Čechách, musí tam být pobyt cca 10dní, tak nějak. Ale je toho plný net, tak to najdeš lehce.
Hodně štěstí ![]()
@lenato85 píše:
Ahoj, můžete mi prosím poradit nějakou svatební agenturu popř. cestovku, která se zaměřuje speciálně na Mauricius? Plánuji svatbu v září 2014 tak už bych chtěla pomaličku zařizovat. Předem děkuji za odpověď
Agentura Blue Marlin. Zařídí všechno, detaily doladíš na hotelu. Nebo se zkusit podívat po letenkách zvlášť a nějakém hotelovém svatebním balíčku. Já když jsem předloni hledala, tak to vyšlo finančně na stejno, ale s agenturou to bylo bez stresu.
@bejinka píše:
Ahoj, my taky plánujem svatbu na Mauriciu. Když si to objednáš půl roku dopředu, máš tam slevu. Sestra dělá u Invie a říkala, že to i se svatebním balíčkem vyjde na 85000, což je „super“ cena. A aby to nabylo právní moci i tady v Čechách, musí tam být pobyt cca 10dní, tak nějak. Ale je toho plný net, tak to najdeš lehce.
Hodně štěstí
85tis za jednoho nebo za dva? To by mě zajímalo, co je to za hotel, protože když jsem si zjišťovala nějaké ceny, tak pod 100tis za oba jsem se nedostala ani při týdenním pobytu.
Ahojky, my jsme to taky měli přes Blue marlin na Mauriciu, všechno zařídili a nám už přišli jen pokyny a letenky. Vezli jsme si sebou jen oblečení a prsteny, jinak všechno ostatní bylo v balíčku, jo a připláceli jsme si fotografa, páč v základním balíčku bylo jen pár fotek. Na blint bych nejela, protože než jedeš tak se tady v Čechách musí zařídit spousta formalit a papírování, ale to jsme všechno měli v těch pokynech a když něco zapomeneš a nemáš to sebou, tak tě tam bez toho neoddaj.. Jo a musíš si to objednat a rezervovat datum minimálně půl roku dopředu, aby měli dost času vše zajistit..Jinak doporučuju, je to paráda, všechno v klidu a bez stresu ![]()
@bejinka my byli na 8 dní a svatba platná je.. Jen se po návratu ten oddací list kterej je samozřejmě v angličtině posílá do Brna na matriku, kde to přeložej a zlegalizujou
specializuje se na to jen tahle jedna matrika v ČR
@Elenloth tak to nevím, sestra teď není v práci, tudíž mi to nezjistí. Ale prej to jde, když se hledá
I teď najdeš na netu pro dva za necelých 75, ale bez svatebního balíčku
a svatební balíček je za cca 17tis. Takže i pod stovku se vejde. No a jak na kterém hotelu to je fakt, ale některé mají 70% slevu pro nevěstu.
Jasny, platny je to i kdyz jedes na tyden ![]()
A pul roku dopredu je taky blud ![]()
My zarizovali svatbu v listopadu a brali se v lednu.
Jo, da se sehnat i levneji, ale to bych neriskovala, buhvi co to bude za hotel… Taky mrkni na google earth na satelitni mapu, at vidis hotel a plaz a more… My meli puvodne jeden vybranej a kdyz jsme koukli na mapu, tak v tom zalivu jak byl hotel, tak byla marina, no nechcu na svatebnich fotkach pristaviste!
A taky sestra v invii ma urcite slevu!
Znam jednu holku z invie a jezdi za pusu ![]()
@bejinka píše:
@Elenloth tak to nevím, sestra teď není v práci, tudíž mi to nezjistí. Ale prej to jde, když se hledáI teď najdeš na netu pro dva za necelých 75, ale bez svatebního balíčku
a svatební balíček je za cca 17tis. Takže i pod stovku se vejde. No a jak na kterém hotelu to je fakt, ale některé mají 70% slevu pro nevěstu.