Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
My leteli s Fischerem.
Ono zaridit tam svatbu neni problem.
Proste se jen objedna „svatebni balicek“.
Nabizi to tam urcite kazdy hotel.
Vic uz domluvite tam, vyhleda vas hotelova svatebni koordinatorka a vsechno poresite: vyzdobu, kytku, dort, misto obradu…
Myslim fotografa jsme museli hlasit dopredu cestovce, aby dala pozadavek na hotel a byl objednany na ted dany termin svatby.
Kazdy hotel garantuje jen jednu svatbu denne, at se tam po plazi nehoni 12 nevest
Moc děkuji za radu ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
Ahoj, nemám osobní zkušenost, jen jsem něco zaslechla o tom že musíš stejbně jít pak v Čechách na úřad a ohlásit ten sňatek jinak neplatí, ale možná to mají ck nějak pojištěné. každopádně, svatba u maoře, to ti závidím, ale přejisnad vám to klapne a pak nám tady povyprávíš
![]()
Děkuji
Snad to všechno klapne a pak určitě povyprávim ![]()
@lenato85 ok těším se…vždy mě to dojme když někdo plánuje svatbu…až budete mít termín napiš mi datum…ale nepovím proč ale neboj…
@bejinka píše:
Ahoj, my taky plánujem svatbu na Mauriciu. Když si to objednáš půl roku dopředu, máš tam slevu. Sestra dělá u Invie a říkala, že to i se svatebním balíčkem vyjde na 85000, což je „super“ cena. A aby to nabylo právní moci i tady v Čechách, musí tam být pobyt cca 10dní, tak nějak. Ale je toho plný net, tak to najdeš lehce.
Hodně štěstí
Ahojky, to je super, že také plánujete svatbu na Mauriciu:-) Ta cena se svatebním balíčkem je celková za oba i s letenkama? To by byla hodně dobrá cena. Také Vám přeji hodně štěstí ![]()
@Kies: mohu ještě otevřít znovu téma a zeptat se, jak je to ohledně toho „papírování“? chtěli bychom mít s partnerem svatbu letos v létě/na podzim, destinaci zatím ještě zvažujeme, možná i Maledivy (a tady bychom si to jen vyřídili papírově - zlegalizovali), ale kdybychom zvolili ten Mauricius, tak když přijedu, pošlu ty papíry do Brna a oni mi vystaví český oddací list, jestli jsem to pochopila. A ten vypadá klasicky, na normální formulář? možná se ptám stupidně, ale nepochopila jsem, zda to „jen“ přeloží nebo přepíší i do českého formuláře a jako místo uzavření sňatku uvedou Mauricius? Omlouvám se, za možná zbytečný dotaz, jen mě to zajímá, jaký tedy oddací list (jak vypadá) pak předkládám např. zaměstnavateli
.. předem moc děkuji za případnou odpověď!!
Na Mauriciu pár dní po svatbě (pokud tam budeš dýl, my odlítali asi za 3 dny, tak nám to poslali poštou) dostaneš doklad o sňatku, ale pozor, musí být opatřen Apostilou! To je nějaký jejich razítko, či co, prostě nějaký spešl úřední ověření.
A s tím do Brna na matriku, pak Ti tam vystaví normální český oddací list.
Nám poslali ten doklad bez Apostily a museli jsme jim to vracet a poslali nám to znova. Ne všichni cizinci z různých zemí co se berou na Mauriciu potřebují tu Apostilu, některé státy ju nevyžadují. Ty o ni musíš výslovně požádat.
My měli svatbu na Mauritiu, byla to nádhera, my jeli s agenturou Blue Marlin a vřele doporučujeme, nebylo co vytknout ![]()
@Abiggail Nám přišel za pár dní po návratu oddací list s apostilou v angličtině nebo francouštině, s tím jmse šli hned v olomouci na matriku, ti to poslali do brna a myslím že za 14 dní nám přišel klasický český oddací list, místo obřadu Mauritis. Jen svědkové tam nejsou napsáni, i když byli.
To bylo vcelku jedno na koho to bylo, moc děkuju za odpověď! Nemám v okolí nikoho, kdo s tím měl zkušenost, tak děkuji za vysvětlení!! ![]()
@Abiggail píše:
@Kies: mohu ještě otevřít znovu téma a zeptat se, jak je to ohledně toho „papírování“? chtěli bychom mít s partnerem svatbu letos v létě/na podzim, destinaci zatím ještě zvažujeme, možná i Maledivy (a tady bychom si to jen vyřídili papírově - zlegalizovali), ale kdybychom zvolili ten Mauricius, tak když přijedu, pošlu ty papíry do Brna a oni mi vystaví český oddací list, jestli jsem to pochopila. A ten vypadá klasicky, na normální formulář? možná se ptám stupidně, ale nepochopila jsem, zda to „jen“ přeloží nebo přepíší i do českého formuláře a jako místo uzavření sňatku uvedou Mauricius? Omlouvám se, za možná zbytečný dotaz, jen mě to zajímá, jaký tedy oddací list (jak vypadá) pak předkládám např. zaměstnavateli.. předem moc děkuji za případnou odpověď!!
přesně tak.. V Brně Ti to dají do klasického českého formátu, jen místo oddání je místo Mauricius a možná i ten hotel, to se můžu mrknout
Ahojky, dočetla jsem se, že jsi měla svatbu na Mauriciu. S přítelem uvažujeme také nad touto volbou, ale ještě váháme. Mohla bys mi prosím poslat nějaké užitečné informace ohledně agentury, příprav, ceny a třeba i nějaké fotečky? díky moc ![]()
@stříbřenka když teď je to ‚zabitý‘