Svatba u moře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kies
30.12.13 11:54

@stříbřenka když teď je to ‚zabitý‘ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7
6.1.14 19:47
@Anonymní píše:
My leteli s Fischerem.
Ono zaridit tam svatbu neni problem.
Proste se jen objedna „svatebni balicek“.
Nabizi to tam urcite kazdy hotel.
Vic uz domluvite tam, vyhleda vas hotelova svatebni koordinatorka a vsechno poresite: vyzdobu, kytku, dort, misto obradu…
Myslim fotografa jsme museli hlasit dopredu cestovce, aby dala pozadavek na hotel a byl objednany na ted dany termin svatby.
Kazdy hotel garantuje jen jednu svatbu denne, at se tam po plazi nehoni 12 nevest :lol:

Moc děkuji za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.1.14 19:49
@MarkétkaBeruška píše:
Ahoj, nemám osobní zkušenost, jen jsem něco zaslechla o tom že musíš stejbně jít pak v Čechách na úřad a ohlásit ten sňatek jinak neplatí, ale možná to mají ck nějak pojištěné. každopádně, svatba u maoře, to ti závidím, ale přeji :) snad vám to klapne a pak nám tady povyprávíš :andel: :hug:

Děkuji :-) Snad to všechno klapne a pak určitě povyprávim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
6.1.14 19:55

@lenato85 ok těším se…vždy mě to dojme když někdo plánuje svatbu…až budete mít termín napiš mi datum…ale nepovím proč ale neboj…

• Citovat
  • Upravit
7
6.1.14 19:56
@bejinka píše:
Ahoj, my taky plánujem svatbu na Mauriciu. Když si to objednáš půl roku dopředu, máš tam slevu. Sestra dělá u Invie a říkala, že to i se svatebním balíčkem vyjde na 85000, což je „super“ cena. A aby to nabylo právní moci i tady v Čechách, musí tam být pobyt cca 10dní, tak nějak. Ale je toho plný net, tak to najdeš lehce.
Hodně štěstí :kytka:

Ahojky, to je super, že také plánujete svatbu na Mauriciu:-) Ta cena se svatebním balíčkem je celková za oba i s letenkama? To by byla hodně dobrá cena. Také Vám přeji hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.1.14 19:26

@Kies: mohu ještě otevřít znovu téma a zeptat se, jak je to ohledně toho „papírování“? chtěli bychom mít s partnerem svatbu letos v létě/na podzim, destinaci zatím ještě zvažujeme, možná i Maledivy (a tady bychom si to jen vyřídili papírově - zlegalizovali), ale kdybychom zvolili ten Mauricius, tak když přijedu, pošlu ty papíry do Brna a oni mi vystaví český oddací list, jestli jsem to pochopila. A ten vypadá klasicky, na normální formulář? možná se ptám stupidně, ale nepochopila jsem, zda to „jen“ přeloží nebo přepíší i do českého formuláře a jako místo uzavření sňatku uvedou Mauricius? Omlouvám se, za možná zbytečný dotaz, jen mě to zajímá, jaký tedy oddací list (jak vypadá) pak předkládám např. zaměstnavateli :D.. předem moc děkuji za případnou odpověď!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.14 19:56

Na Mauriciu pár dní po svatbě (pokud tam budeš dýl, my odlítali asi za 3 dny, tak nám to poslali poštou) dostaneš doklad o sňatku, ale pozor, musí být opatřen Apostilou! To je nějaký jejich razítko, či co, prostě nějaký spešl úřední ověření.
A s tím do Brna na matriku, pak Ti tam vystaví normální český oddací list.
Nám poslali ten doklad bez Apostily a museli jsme jim to vracet a poslali nám to znova. Ne všichni cizinci z různých zemí co se berou na Mauriciu potřebují tu Apostilu, některé státy ju nevyžadují. Ty o ni musíš výslovně požádat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.14 19:57

Promiň, to bylo na Kies :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.14 19:58

Ano, místo sňatku je na oddacím listě uveden Mauricius.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.14 19:58

My měli svatbu na Mauritiu, byla to nádhera, my jeli s agenturou Blue Marlin a vřele doporučujeme, nebylo co vytknout :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.14 20:01

@Abiggail Nám přišel za pár dní po návratu oddací list s apostilou v angličtině nebo francouštině, s tím jmse šli hned v olomouci na matriku, ti to poslali do brna a myslím že za 14 dní nám přišel klasický český oddací list, místo obřadu Mauritis. Jen svědkové tam nejsou napsáni, i když byli.

• Citovat
  • Upravit
2
13.1.14 20:56

To bylo vcelku jedno na koho to bylo, moc děkuju za odpověď! Nemám v okolí nikoho, kdo s tím měl zkušenost, tak děkuji za vysvětlení!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
14.1.14 09:37
@Abiggail píše:
@Kies: mohu ještě otevřít znovu téma a zeptat se, jak je to ohledně toho „papírování“? chtěli bychom mít s partnerem svatbu letos v létě/na podzim, destinaci zatím ještě zvažujeme, možná i Maledivy (a tady bychom si to jen vyřídili papírově - zlegalizovali), ale kdybychom zvolili ten Mauricius, tak když přijedu, pošlu ty papíry do Brna a oni mi vystaví český oddací list, jestli jsem to pochopila. A ten vypadá klasicky, na normální formulář? možná se ptám stupidně, ale nepochopila jsem, zda to „jen“ přeloží nebo přepíší i do českého formuláře a jako místo uzavření sňatku uvedou Mauricius? Omlouvám se, za možná zbytečný dotaz, jen mě to zajímá, jaký tedy oddací list (jak vypadá) pak předkládám např. zaměstnavateli :D.. předem moc děkuji za případnou odpověď!!

přesně tak.. V Brně Ti to dají do klasického českého formátu, jen místo oddání je místo Mauricius a možná i ten hotel, to se můžu mrknout

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.14 09:42

Hotel ne, jen oblast.

• Citovat
  • Upravit
2
20.2.14 21:05

Ahojky, dočetla jsem se, že jsi měla svatbu na Mauriciu. S přítelem uvažujeme také nad touto volbou, ale ještě váháme. Mohla bys mi prosím poslat nějaké užitečné informace ohledně agentury, příprav, ceny a třeba i nějaké fotečky? díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný