Svatba u moře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MarkétkaBeruška
30.12.13 11:05
@Anonymní píše:
V pripade mauricia to neplati, tam je svatba platna, tady pak musis jen na matriku.
Myslim na Seyshelach to platny neni a musis znovu svatbu tady…

Hmm, tak na dát bacha.

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
30.12.13 11:06
@Anonymní píše:
Jasny, platny je to i kdyz jedes na tyden :zed:
A pul roku dopredu je taky blud :zed:
My zarizovali svatbu v listopadu a brali se v lednu.

My zaridili svatbu za necelych 6 tydnu. Ale bylo to mimo sezonu, tj o prazdninach. :)

• Citovat
  • Upravit
1831
30.12.13 11:08

Jo a ještě sem si vzpomněla :mrgreen:, že tam musíš být tři nebo čtyři dny před datem svatby, aby se to stihlo zařídit všechno tam, protože tam se jede taky na úřad pro povolení. My přiletěli v PO a svatba byla ve ČT..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
30.12.13 11:08
@stříbřenka píše:
Ahojky, my jsme to taky měli přes Blue marlin na Mauriciu, všechno zařídili a nám už přišli jen pokyny a letenky. Vezli jsme si sebou jen oblečení a prsteny, jinak všechno ostatní bylo v balíčku, jo a připláceli jsme si fotografa, páč v základním balíčku bylo jen pár fotek. Na blint bych nejela, protože než jedeš tak se tady v Čechách musí zařídit spousta formalit a papírování, ale to jsme všechno měli v těch pokynech a když něco zapomeneš a nemáš to sebou, tak tě tam bez toho neoddaj.. Jo a musíš si to objednat a rezervovat datum minimálně půl roku dopředu, aby měli dost času vše zajistit..Jinak doporučuju, je to paráda, všechno v klidu a bez stresu :palec:

souhlas… Také jsme byli od BlueMarlinu a naprostá spokojenost. Jen nesouhlas s půlrokem dopředu, my to řešili koncem září a 2. 12. nebo kdy už jsme odlítali (výběr byl ze dvou termínů svatby) a padlo 9.12.2009 :palec:
Byli jsme v hotelu Shandrani, což je jeden z nejlepších a byli jsme moooc spokojeni se vším (jen svatební kytici jsem si nemohla odvézt domu) ;)

• Citovat
  • Upravit
1831
30.12.13 11:10

@Kies tak nám bylo panem Walterem ( nevim jak se to píše ), že půl roku dopředu si to musíme rezervovat, platili sme i zálohu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
30.12.13 11:11

A ano, Seychely a Maledivy jsou jen ‚na oko‘ a musíš se tady vzít (aspoň na ůřadě), Mauricius je platný, pak to tu jen pošleš na matriku do Brna a za měsíc jste oficiálně svoji s českým oddacím listem ;)

• Citovat
  • Upravit
1831
30.12.13 11:11

@Kies jo jo, kytici sem házela do moře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
30.12.13 11:12

@stříbřenka my přišli, domluvili se, odešli s návrhy, zaplatili a odletěli :palec:

• Citovat
  • Upravit
Kies
30.12.13 11:13

@stříbřenka mně jí ‚pohlídali‘ když jsme šli na véču a pak už mi jí chtěli lisovat či co a to jsem nechtěla, tak jsem jim jí tam nechala :?

• Citovat
  • Upravit
1831
30.12.13 11:17

@Kies my nejsme z Prahy, takže sme to řešili po mailu, ale asi chtěli mít jistotu, že si nerozmyslíme do tý doby, proto ta rezervace :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
30.12.13 11:18

Jela bych zas

• Citovat
  • Upravit
Kies
30.12.13 11:19

@stříbřenka my jsme také z Prahy… Asi jsme vypadali dosti natěšeně a jak říkám odlítalo se ‚hned‘, tak se to rovnou platilo

• Citovat
  • Upravit
1831
30.12.13 11:40

@Kies to já taky ;) a jak se tam o tebe staraj, úplně mi přišlo jak kdyby všichni věděli, že já sem ta nevěsta :mrgreen:, všichni se pořád usmívaj, úplně jiný lidi než tady u nás..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
30.12.13 11:43

@stříbřenka přesně… Byl to úplně jiný svět, ač jsme zvyklí hodně cestovat, tak tohle bylo prostě takový mooooc příjemný… Úplně jiný… Mám slíbeno, že se tam někd vrátíme s prckem, tak už aby to bylo :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1831
30.12.13 11:48

@Kies taky sme si říkali, že jednou na výročí se tam vrátíme.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat