Svatební vývazky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
svatební vývazky
ahoj holky chtěla jsem se zeptat kdo má zkušenosti se svatebníma vývazkama.. budu si je dělat sama dvojbarevné, ze dvou stužek a nevím zda ten střed mám sešít malým stehem nebo jen uchytit zdobným špendlikem.. bojim se že když tam nedám steh že my špendlík zničí tvar…díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
raděj to zastehuj, budete se hodně hýbat a nikdo nechce při svatbě řešit rozpadající se vývazky.
přeju ať se vydaří nejen vývazky, ale celá svatba a manželství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není lepší to koupit? Stojí to pár korun a ušetříš si hromadu práce ne? Ale pokud vím, tam si to švagrová sešívala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já vím že to stojí jen pár kaček, ale mám doma stužky a celou svatbu si hradime sami takže šetřim kde se dá… hlavně jich budu dělat jen 30ks..ale děkuji za radu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky jsem si je dělala na svatbu sama a zas tak složité to není. Dělala jsem ze dvou barev a prostředky sešila jedním stehem, pak se svatebčanům přichycovaly špendlíkama s perlou, takže se ten steh zakryl
. Hodně štěstí do manželství
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já jsem to vždycky malinko přichytila nitkou a pak jsem na to ještě našívala malinkatou perličku. Dozadu jsem našívala malé svírací špendlíky, měla jsem koupené i klasické okrasné špendlíky, ale od tech jsem nakonec raději upustila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem je lepila, koupila jsem v papírnictví lepidlo, které slepí i látku. Dělalo se to dobře.
Lejlinka píše:
ahoj holky chtěla jsem se zeptat kdo má zkušenosti se svatebníma vývazkama.. budu si je dělat sama dvojbarevné, ze dvou stužek a nevím zda ten střed mám sešít malým stehem nebo jen uchytit zdobným špendlikem.. bojim se že když tam nedám steh že my špendlík zničí tvar…díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já je měla koupený,ale střed byl sešitý a myslím si že je to lepší,než jen špendlík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my taky sešívali a ještě tam dali malou perličku, bylo to moc hezké. A pak už jen připnout špendlíkem… Kdybych to mohla prožít ještě jednou (se stejným chlapem samozřejmě) tak si je zase udělam po svém, kupovat bych nekupovala, takže do toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme je s mamkou sešívaly nití a dávala jsem malý korálek, aby se steh schoval. Pak jsme je přidělávali normálními špendlíky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji moc za rady… pustím se do toho… s tím spínacím špendlíkem super nápad, ale už jsem koupila okrasné obyčejné… ale díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lejlinka píše:
děkuji moc za rady… pustím se do toho… s tím spínacím špendlíkem super nápad, ale už jsem koupila okrasné obyčejné… ale díky moc
Já jsem taky koupila nejdřív okrasné obyčejné, ještě jak dlouho jsem je sháněla a vybírala
. Ale pak, když jsem to dělala a představovala si jak si to budou lidi do sebe zapíchavat (hlavně děti), rychle jsem je vyměnila za svírací špendlíčky ![]()
Hodně štěstí při vyrábění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit