Svědění nosu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
629
9.1.07 12:48

Svědění nosu

Prosím nemáte s tím zkušenost?Malá si asi 14 dní stále tře nos, dá se říci že skoro v kuse. Je možné ,že se již teď v lednu projevuje nějaká alergie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
250
9.1.07 13:01

Alergie může být během celého roku - na prach, roztoče, jídlo ..... Cokoliv. :( Asi by chtělo zajít k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
9.1.07 13:15

Ježiši toto začíná a to má půjde do školy v březnu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.1.07 14:55

Ahoj

tak zítra ti to budu moct říct:o)))) MIchal si tře nos taky pořád… byli jsme na alergologii … zítra jdeme pro výsledky…

Krom jiného teda měl v létě měsíc hodně zarudlé oči … museli jsme kapat spešl kapky s kortikoidy:o(((( aby si je nevydřel… a nos si mnul taky pořád… oči jsou už v pohodě, ale ten nos.....

tak dám vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
9.1.07 14:58

Mako: dej určo vědět, já mam skoro stejný problém… tak jen tak orientačně by mě to zajímalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
9.1.07 21:18

Dejte prosím vědět, moc mě to zajímá, děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.1.07 12:40

ahoj

tak jsme došli z alergologie, a výsledky odběrů krve jsou hraniční… takže vyloženě alergie neprokázána, ale "něco tam možná bude… prý to může souviset i s exémem který se ted co je chladnější počasí začal M1 objevovat pod kolíky a lokty......

Napsala nám sirup Areaus… nebo tak nějak… jenže já to synovi stejně nedávám, jde o dlouhodobé užívání a nepřijde mi to při neprůkazných výsledcích vhodné.. Proč neprůkazných… imunitní systém dozrává, a výsledky z krve nejsou 100% tní…

testování u větších dětí na různé alergeny se pak dělá testováním různých látek - vpichem do podkoží… M1 je na to příliš mladej - takže malejm dětem se bere jen krev…

tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
13.1.07 11:31

Tak si už nevím rady, asi navštívím taky lékařku. Já jsem si myslel že si škrábe nos od alergie ale ona to dělá stále a vkuse, pořád ho poptahuje, vevnitř se škrábe, už má pod ním odřeninu, přitom jí z něho neteče ani oči nic. Může jít o nějaký zlozvyk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anitka vasova
21.6.13 11:43

Proc me svedi nosanek? :((( aj minda :((

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat