Svědění stehen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
29.10.23 23:00

Svědění stehen

Zdravím Vás přítel. si stěžuje na svědění stehen bez pupinku. U kožního dostal na údajný ekzém a suchou pokožku ambiderman a má mazat ale nějak nepomáhá vyměnili jsme i aviváž nemáte někdo zkušenosti diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tuhy_LU
30.10.23 07:04

Ja to měla jako příznak alergie a psychické nepohody. Zabrala běžná antihistaminika.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.23 21:47

Mám úplně ten samý problém. Svědění a pálení kůže na přední straně stehen bez jakékoli vyrážky nebo začervenání. Beru na to antihistaminikum Xados nebo kapky Zyrtec. Vždy mi pomůžou kůži zklidnit. Také si kůži po mytí mažu měsíčkovou mastí od Dr. Popov nebo Niveou sos krém pro děti. Myslím si, že trpím alergií na chlad, protože v zimě musím mazat více a každý den brát Xados a taky tyhle změny na kůži dělá nadměrný stres a převážně ten dlouhodobý. Přeju, ať se to zlepší. Vím, jak je to omezující a nepříjemný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.23 10:19
@Tuhy_LU píše:
Ja to měla jako příznak alergie a psychické nepohody. Zabrala běžná antihistaminika.

Můžu se zeptat, jaká antihistaminika používáte? Já beru Xados, ale mám pocit, že už mi to tolik nezabírá jako dřív. A pokud se mohu zeptat, na co máte alergii?

• Citovat
  • Upravit
Tuhy_LU
11.11.23 11:11
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat, jaká antihistaminika používáte? Já beru Xados, ale mám pocit, že už mi to tolik nezabírá jako dřív. A pokud se mohu zeptat, na co máte alergii?

Beru Daseltu. Ale když ji nemám, kupuju si volné prodejny Analergin. Alergii zajištěnou mám na roztoče a jarní pyly. Ale mám pocit, ze se mi to nějak prwtransformovalo i na jiné věci. Na alergologii jsem byla naposled před 15 lety.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.23 11:18
@Tuhy_LU píše:
Beru Daseltu. Ale když ji nemám, kupuju si volné prodejny Analergin. Alergii zajištěnou mám na roztoče a jarní pyly. Ale mám pocit, ze se mi to nějak prwtransformovalo i na jiné věci. Na alergologii jsem byla naposled před 15 lety.

Také mám alergii na roztoče. Ale nevím, jestli to svědění je tím, protože třeba dva měsíce mě nic nesvědí a potom se to najednou zase objeví třeba na týden. Takto je to pořád.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.23 13:14
@Tuhy_LU píše:

A používáte na kůži nějaký krém nebo stačí jen ta antihistaminika?

• Citovat
  • Upravit
Tuhy_LU
11.11.23 18:48
@Anonymní píše:
A používáte na kůži nějaký krém nebo stačí jen ta antihistaminika?

Když to bylo nejhorší, navázala jsem Fenistíem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek