Svedeni tela 7tt

61
13.2.23 16:56

Svedeni tela 7tt

Ahoj holky, jsem v 7tt a vecne me svedi telo.. zada, pak ruce, pak zase zada, pak nohy.. furt se drbu jak blazen. Pak chvili klid a zase nanovo.
Cetla jsem o mozne poruse jater/odtoku zluci v tehotenstvi, ale vsude to pripisujou az k pozdejsim stadiim tehotenstvi.
Mel nekdo teh.chol.takhle brzy? K doktoru jdu za tyden a nevim jestli letet na pohotovost, protoze k moji dr.se driv nedostanu nebo prestat stresovat..
Mel jste nekdo to svedeni taky a bylo to v pohode? Dekuju moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12550
13.2.23 17:37

Zakladatelko me nastoupilo silene svedeni a ekzem hned, co se mi zvysilo HCG. Preslo porodem, vysvetlit to neumim, ale kdyz jsem drzela dcerku v naruci, najednou klid a svedeni pryc. U druheho tehotenstvi to same, az na to, ze ze se mi to svedeni nevyplo, bojuju s tim dodnes, ale uz ne v takove intenzite. Pres tehotenstvi to bylo narocne, nespala jsem, pak uz jsem brala v nejhorsich chvilich i dithiaden. Pomahala mi leda studenejsi sprcha a aktivita, vydrzet v posteli s tim svedenim neslo. Drzim moc palce. Jen abych te moc nedesila, ja jsem tezky ekzematik a reaguju na vsechny hormonalni vykyvy, u tebe to muze vypadat lip :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
13.2.23 17:45

Já jsem neměla cholestazu, ale zato jsem v 16.tt měla kopřivku - jenom v noci a jenom na horní půlce těla. Byla jsem i u Dr a řekl, že různý vyrážky a svedivky v těhotenství bývají, že je to zkrátka jinej stav. A že na a cholestazu je brzo. A mám takovy pocit, že se to léčí hlavně jaterní dietou a tu si můžeš naordinovat hned. Nebo k tvoji doktorce zavolej. Na pohotovost bych asi nejezdila.

• Citovat
  • Upravit
12550
13.2.23 17:47

A jeste dodam, cholestazu bys myslim poznala na stolici, byla by hodne svetla, jilovita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.2.23 20:34

Moc dekuju za zkusenosti holky :andel: jste zlaty.. je to pro me vse novy, je to prvni mimco :D tak se vsim vaham, co je normalni a co ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.2.23 23:05

@Aneani já měla hepatopatii v 36tt, okamžitě se vyvolával porod kvůli vysokým hodnotám jater v krvi. Malý je sice nedonošený, ale plně zdravý. Hned po porodu se vše upravilo. Doktor mi řekl, že je to nejčastěji v důsledku tlaku na játra, kdy už v břiše není místo. Svědění jsem měla tři dny než jsem si nechala vzít na vlastní žádost krev. Za pár hodiny byly výsledky a už to jelo 🙈 Můžeš ještě zkusit skočit třeba k praktikovi na odběr nebo jako samoplátce, když nechceš jít hned na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí