svědí hlavička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
146
12.5.07 09:00

svědí hlavička

holky,nevíte čím bych malou mohla promáznout.Barunka se dost potí na hlavičce a na druhou stranu má -tu pokožku takovou suchou.Mju hlavinku přírodním šamponem-urtekram.Zdá se mi ,že ji to svědí protože to má vysušené.Pradte čím ji mám namazat,DÍKY :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
826
12.5.07 09:46

ahoj!
ja bych prestala na nejakou dobu pouzivat sampon uplne a hlavu bych myla jen cistou vodou, prip. ji muzes namazat bud detskym olejickem nebo cervenou indulonou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
12.5.07 09:50

já mažu sebamed olejem. Sice je synovi teprva 5 měsíců, tak možná to je trochu jiný, ale mámpocit, že to pomáhá, časem se to i lepší, že už nemažu denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.5.07 11:06

ahoj

mýt šamponem co nejméně a co pomáhalo mě bylo opláchnutí umytých vlasů octovou vodou… pár lžic octa do vody a spláchnout… prostě ne moc octa aby pak vlasy nebyly cítit octem.. ale používala jsem to já,,, nevím jak u batolete… no Michal si pořád taky stěžoval že ho svědí hlava… mmá - resp. měl krásné hnusté tvrdé vlasy… no jelikož je kluk a blíží se léto, tak jsme ho ostříhali strojkem a je pokoj…

ale pro Vás to nebude:o()

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
12.5.07 21:56

Já jsem si promazávala pokožku hlavy ricinovým olejem, ale ten v lékárnách už volně neprodávají protože obsahoval nějaké jedovaté látky. Možná kdybys měla někoho známého v lékárně…? Vlasy jsou po něm sice slepené a mastné až běda, ale půldenní zábal dělá zázraky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA