Svědí mě levé prso - kojení

528
23.9.19 16:32

Svědí mě levé prso (kojení

Zdravím maminky,
potřebuju poradit, než se dostanu k lékaři. Začalo mě svědit levé prso, lehce se dvorec olupuje a je červený. Malé je 5 měs. Z levého prsa mi pije nejvíce (střídám, takže pije z obou) ale tohle má prostě nejradši. Nevíte co to může být a čím to léčit? Co koupit v lékárně? Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3230
23.9.19 19:23

Kvasinkova infekce. Gencialova violet a prohlidnout miminku pusinku, casto se to predava tam a zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
23.9.19 19:24

Na prsu bude asi kvasinka a nebo ekzem. Ja nikdy nemela ekzem, ale u obou deti se mi udelal na prsou. Svedilo to silene. Preslo to po ukonceni kojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
23.9.19 20:51

Může to být kvasinka a nebo nemusí, mě svědila prsa občas taky a nic jsem neměla.
Mrkni do pusinky mimču a pročti si informace, jak na kvasinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
23.9.19 21:00

@lucynka25 Děkuji, za článek. Něco určitě použiju a snad se to zlepší. Krmím malou zatím jen pravým, levý si odstříkám. Teď jsem si udělala odvar z heřmánku a ještě to namažu kokosákem jak píše v článku :) Snad to přejde. Koukala jsem se a malý jsem v pusince nic nenašla, ale jistá si na 100°% nejsem,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
23.9.19 21:06

@Meily tak třeba to bude dobré, pokud jdete teď někdy na kontolu k dr., tak se zmin, ať se koukne do pusinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová