Svědící břicho v těhotenství

4246
15.6.11 12:06

Svědící břicho v těhotenství

Ahoj holky,
nevíte, co pomáhá na svědící břicho? Mam to asi tak týden a je to šílený. Svědí to neustále, i když snad stokrát denně mažu. Přes den je to ještě snesitelný, ale v noci, když to svědí, tak se prostě nevědomky poškrabu a ráno mam na břiše i krvavé šrámy, jak se v noci drbu. Mam na břiše i strie, takže to teď vypadá opravdu nevzhledně… :-(
Připadám si díky tomu hrozně blbě, nechci, aby na mě lidi koukali, když to svědí a potřebuju se poškrabat, jako že mám třeba nějaký blechy… :poblion:
Je to prostě dost trapný!
Díky za rady i názory!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
896
15.6.11 12:09

jé, mě také svědilo bříško, i když jsem ho mazala, naštěstí jen tak dva, tři týdny..prý to souvisí s hormony..jinou radu než mzat jsem nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.6.11 12:10

Mě taky asi týden všecko svědí, navíc jsem se šíleně opupínkovala v dekoltu a na zádech, a asi zavolám gyndr.
Mažu se jako cvok a svědí mě to stejně.
Může to být i zvýšenými jaterními testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
15.6.11 12:12

Jsem si myslela, že když budu mazat, tak to přejde, ale ono nic… A to jsem už zkoušela všechno možný… Tělový mlíko, sádlo, hydratační krémy i obyčejnou indulonu. Prostě všechno, co jsem doma našla… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
15.6.11 12:12

V kolikátem jsi týdnu?Neteř to svědění měla a vyšly jí špatný jaterní testy 8-o .U doktora to určitě řekni ať se něco nezanedbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
15.6.11 12:13

Tak v dekoltu nic nemám, jen to břicho. Mě je to trapný tý gynekoložce to říct. Aby si nemyslela, že jsem třeba nějaká špindíra :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
15.6.11 12:13

Jsem v 35. týdnu (34+2)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
15.6.11 12:15

Ještě si tak vzpomínám, že v prvním a kousek druhýho trimestru mě svědilo celý tělo, hlavně ruce a nohy… Ale pak to normálně ustalo. Mohlo by to s tím nějak souviset? Jinak jsem třeba na suchou kůži nikdy netrpěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.6.11 12:15

Taky mě svědilo celé bříško, ale bylo to tím jak se napínala kůže a praskala… takže na to nic nepomůže.. pořád ho mazat, aby kůže byla mastná :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
15.6.11 12:17

Mě to svědělo asi proto že mi celý břicho popraskalo.Bylo to hrozný,ale asi nic moc nepomáhá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
15.6.11 12:20

Tak holt budu stále mazat… Doma mi to je celkem jedno, nejhorší je to třeba v obchodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
15.6.11 12:22

A čím se mažeš?
Zkusila bych calciovou mast nebo fenistil gel a k doktorce si určitě zajdi. Může to být alergie nebo špatné jaterní testy. Když to nic nebude, tak ti třeba poradí, čím se mazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.6.11 12:24

ja myslim ze je to ciste tim ze se kuze napina a to tak ze v tyhle dobe poradne…nevidela bych v tom hned neco spatnyho…me svedilo silene…proste slasti a strasti tehotenstvi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.6.11 12:25
pikesova.lucie píše:
Tak holt budu stále mazat… Doma mi to je celkem jedno, nejhorší je to třeba v obchodě :mrgreen:

Taky jsem myslela, že se udrbu :lol: ale je to hold to napínání kůže… a jak to táhne a praská, tak to svědí :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
15.6.11 12:26

Mažu se vším možným… Dokonce mi i tchýně doporučila sádlo… Teď svědí jen břicho a taky docela často nohy, ale v prvním trimestru a kousek v druhým mě svědilo úplně celý tělo…
Snad to nic hroznýho nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky