Ahoj lidi, prosím neměl někdo, že po umytí vlasů začne svědit hlava a padat takový kousky do vlasů? Nikdy jsem takový problém neměla až teď. Nevím jestli to je tou zimou nebo čím. Zkoušela jsem už 2 šampony z lékárny a nic. Prostě po umytí mě začne svědit hlava třeba za 5 hodin a mám tam takový kousky jakoby lupy… Díky za radu
Svědivá pokožka hlavy
jako já si právě nemyslím že mám lupy, mě po šamponu nějakým začne svědit hlava třeba po 4 hodinách a začnu si to škrabat a mám tam takový spís kousky té pokožky nebo jak to říct.. nikdy dřív jsem to neměla až ted posledních 14dní cca
@mon222 píše:
jako já si právě nemyslím že mám lupy, mě po šamponu nějakým začne svědit hlava třeba po 4 hodinách a začnu si to škrabat a mám tam takový spís kousky té pokožky nebo jak to říct.. nikdy dřív jsem to neměla až ted posledních 14dní cca
to je normalni musis si to poradne proskrabat, tim se ti prokrvi vlasove korinky a vlasky lepe porostou. Dnes sveddi vlasy kazdeho. kup si skrabatko, nebo se proste vklidu poradne skrabej. Zkus si neoplachovat vlasy od samponu. Sampon ti vytvori ochrannou krustu na pokozce a svedivost by mela polevit. Nebo si myj vlasy v rozslehanych vejcich, to take pomaha a budou se ti hezky lesknout
Ja to tak mivam v zime, kvuli typu topeni, desne vysusuje. Zvlhcuj sebe
(hodne pij) i vzduch (zvlhcovac). Typy samponu ani moc nemenim, mam stejne ten
co odstarnuje chlor po plavani, to by bylo snad jeste horsi
@Karolinka99 právě , že mě nikdy hlava nesvědila tak, abych si to musela tolik škrábat. to by mi nevadilo,ale tím jak si to rozškrábu ,tak mám takový kousíčky pak ve vlasech
Certla jsem, ze pomaha ocet, trochu naredit a proplachnout po samponu…sampon bych si teda ve vlasech nenechavala.
Měla jsem podobný problém, hlavně nebo víc teda v zimě, když člověk
nosí čepici apod.
Vystřídala jsem kupu šampónů, nakonec zvítězil Eucerin-gel. šampon, po
něm mě ta hlava přestala svědit. Pak jsem byla na kožním a tam mi dr.
napsal Belosalic roztok (voda) + mast,
ten roztok se nakape a rozmasíruje do vlasů - nezanechává to žádný
„stopy“,je to fakt vodička a pak mi ještě poradil tu mast a ta se
natírá jakoby u tý přechodový části na hlavě, než začnou vlasy , tím se na kůže promastí, zklidní a
nesvědí a nic se z kůže už potom neodlupuje a nepadá z vlasů.
@Karolinka99 píše:
to je normalni musis si to poradne proskrabat, tim se ti prokrvi vlasove korinky a vlasky lepe porostou. Dnes sveddi vlasy kazdeho. kup si skrabatko, nebo se proste vklidu poradne skrabej. Zkus si neoplachovat vlasy od samponu. Sampon ti vytvori ochrannou krustu na pokozce a svedivost by mela polevit. Nebo si myj vlasy v rozslehanych vejcich, to take pomaha a budou se ti hezky lesknout
Neoplachovat šampon?
@LennkaK. zkusím si
zajít taky na kožní tenhle týden, protože to je hrozný nikdy jsme tenhle problém neměla a myslím si,
že to má taky z té zimy ale uvidím co mi na to řekne už mě nebaví si
každou chvíli kupovat nějaké šampony
@mon222 píše:
Máš z nějakého důvodu zanícenou pokožku hlavy. Z jakého důvodu ti neřekne internet, ale kožní. Stejně tak ti řekne co s tím. Když na to začneš patlat něco, co najdeš na internetu, budeš jen zvyšovat podráždění.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.