Švédské kapky

14809
21.11.11 13:56

Švédské kapky

Prosím vás, nemáte někdo zkušenost se švédskými kapkami? Mají nějaký účinek nebo je to výmysl? A dají se někde sehnat? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13142
21.11.11 14:01

Kupuju je v lékárně a nedám na ně dopustit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
21.11.11 14:09
kometa32 píše:
Kupuju je v lékárně a nedám na ně dopustit :palec:

A jak je používáš? Já jsem četla, že je to skoro na všechno, že se to může používat vnitřně, zevně. Jinak kolik stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
21.11.11 14:17

Užívám vnitřně při nevolnosti 1 čajovou lžičku. Cena se pohybuje kolem 350 Kč, záleží jaká velikost lahvičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
21.11.11 14:20

Moje mamka je objevila hned po revoluci a nedame na ne dopustit. Kupujeme kapky dr. Theise a pouzivame je opravdu na vsechno. Pomohly nam na popaleniny, rozseknutou hlavu, strevni potize, jako kloktadlo, atd…
Cenove je to podle velikosti. Nechci ale kecat, jednotlive ceny si fakt nepamatuju, ale mam pocit, ze to bylo neco mezi 200 - 300 kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.11.11 21:47

Jsou úžasný, používám je ,,na všechno,,naposledy při bolestech žaludku,výborně hojí rány, odřeniny,ale říkal mi skorošvagr, že je chtěl koupit a v lékárně mu řekli, že se už nebudou vyrábět, že bude místo nich něco jiného,neslyšely jste o tom některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
13.8.18 00:24

Ahoj, obnovujem diskusiu, zaujíma ma viac zkušeností. Na co je používáte :) dajú sa aj na akné, prípadne hojení rozrýpaného akné? A na co iné ešte? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková