Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Prosím vás, nemáte někdo zkušenost se švédskými kapkami? Mají nějaký účinek nebo je to výmysl? A dají se někde sehnat? Děkuji.
kometa32 píše:
Kupuju je v lékárně a nedám na ně dopustit
A jak je používáš? Já jsem četla, že je to skoro na všechno, že se to může používat vnitřně, zevně. Jinak kolik stojí?
Užívám vnitřně při nevolnosti 1 čajovou lžičku. Cena se pohybuje kolem 350 Kč, záleží jaká velikost lahvičky.
Moje mamka je objevila hned po revoluci a nedame na ne dopustit. Kupujeme kapky dr. Theise a pouzivame je opravdu na vsechno. Pomohly nam na popaleniny, rozseknutou hlavu, strevni potize, jako kloktadlo, atd…
Cenove je to podle velikosti. Nechci ale kecat, jednotlive ceny si fakt nepamatuju, ale mam pocit, ze to bylo neco mezi 200 - 300 kc.
Jsou úžasný, používám je ,,na všechno,,naposledy při bolestech žaludku,výborně hojí rány, odřeniny,ale říkal mi skorošvagr, že je chtěl koupit a v lékárně mu řekli, že se už nebudou vyrábět, že bude místo nich něco jiného,neslyšely jste o tom některá?
Ahoj, obnovujem diskusiu, zaujíma ma viac zkušeností. Na co je používáte
dajú sa aj na akné, prípadne hojení rozrýpaného akné? A na co iné ešte? Díky ![]()