Kineziologie u dítěte

48576
16.11.11 14:37

Kineziologie u dítěte

Ahojky.Náš malej pořád nemluví jak by měl i když už jsme zkusili všechno a dneska ho dostala do ruky Kinezioložka a řekla že je bloklej proto nemluví.Mě tyhle metody přijdu jako šamantství :oops: ,ale zase si říkám že kdyby to mělo pomoci proč né,zkusim klidně wu-duu :mrgreen:

Co si o tom myslíte?Zkusil to někdo?Prý muže být prostředník kdokoliv.Nechala sem se testnout a doktorka řekla že já v žádném případě prostředník být nemužu(asi sem nepoddajnej prostředník) a rovnou testla babičku a ta prej je super.
Myslíte že takové„čarování“ opravdu muže pomoci když se to dělá přes prostředníka?
Zkusim to asi i tak,ale ráda bych slyšela,že to není uplně vyhozenej peníz.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
16.11.11 15:07

U dětí jsem to nezkoušela, u sebe jsem to zkoušela jednou a paní mně poslala domů, že jsem prý tvrdohlavá a nespolupracuji. Kamarádka si to ale zase na druhou stranu chválí a tvrdí, že jí to hodně pomohlo.
Podle mě hodně záleží na kineziologovi, jak s tím umí pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
16.11.11 15:07

Kamčo, já byla se synem, prostředníka jsem dělala já. Syna pouze na chvilku držela za ruce. Byli jsem cca 3× a musím říct, že výsledek se dostavil.
Taky jsem byla skeptická než jsme tam šli :wink:
Takže za mě doporučuji, vím i z okolí, že hodně lidem kineze pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.11.11 15:12

Díky.Ona je to už vlastně poslední možnost takže i když já tomu nevěřim tak mi nic jiného nezbejvá..
bych byla prostředník já prý blokuje mimčo v břiše,tak snad neva že to bude přes babičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
16.11.11 15:13

určitě to účinek má, ale musíš najít fakt ověřenýho kineziologa…já byla u jedný a ta mi nepomohla ani náhodou…vyhozený peníze a cca po roce a půl jsem byla na regresní terapii…ta pomohla a terapeutka se divila že to kineze neodhalila :nevim:

takže já bych do toho šla…ale s ověřeným „šamanem“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
16.11.11 15:17
Kamča.dalmatinka píše:
Díky.Ona je to už vlastně poslední možnost takže i když já tomu nevěřim tak mi nic jiného nezbejvá..
bych byla prostředník já prý blokuje mimčo v břiše,tak snad neva že to bude přes babičku

Určitě tím nic nepokazíte. Docela by mně zajímal výsledek. Když se ti bude chtít, dej vědět jestli to pomohlo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
16.11.11 15:34

Díky za diskuzi,taky by mě moc zajímalo, jaké má kdo zkušenosti s kineziologií u dítěte!
Přemýšlím nad tím též, mám i reference kam jít, jen nevím, jestli by to u dítěte 3,5 roku mělo výsledky…

O regresní terapii nevím vůbec nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.11.11 15:39

Určitě dám vědět jak to dopadlo,bhužel čekací doba je tak tři týdny až měsíc,ale hned v pátek ho tedy objednám :wink: .Moc doufám že tohle pomuže

Dříve sem sice o Kineziologii slyšela,ale nikdy mě nenapadlo že je to i pro děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
16.11.11 15:42
vulpes píše:
Díky za diskuzi,taky by mě moc zajímalo, jaké má kdo zkušenosti s kineziologií u dítěte!
Přemýšlím nad tím též, mám i reference kam jít, jen nevím, jestli by to u dítěte 3,5 roku mělo výsledky…O regresní terapii nevím vůbec nic :nevim:

http://regresniterapie.wz.cz/

hodně silnej zážitek…fakt mazec…ale obávám se, že je to pro dospělé…mě to pomohlo moc…tam kde neuměli pomoct doktoři :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
16.11.11 16:07

Už také dlouho o tomto uvažuji.
Nemáte nějaký kontakt „ověřeného“ na kineziologa v Brně?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
16.11.11 18:12

Funguje to, dcerka byla u kinezioložky bez synka (2 roky). Já jsem tam byla s ní. Problém byl v tom, že vnouček se s dcerou nemazlil, byl na ni agresivní a nemluvil. Údajně asi bude atypický autista. Kineziologie se u dětí do 12 let dělá přes prostředníka. U nás to byla dcerka. Přijela domů a od té doby má klíště (Kristiána). Teď je to normální závislák, pořád se s ní mazlí. S mluvením se to taky trochu zlepšilo, ale to nevím jestli normálně nebo díky kinezilogii. Kineziologii věřím. My jsme z Prahy, ale byly jsme v Plzni u paní Rutové. Je skvělá, měla jsem na ni dobrou refrenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
16.11.11 20:08
Kac píše:
Už také dlouho o tomto uvažuji.
Nemáte nějaký kontakt „ověřeného“ na kineziologa v Brně?
Díky

Mas SZ

• Citovat
  • Upravit
48576
13.1.12 22:10

Tak píšu po kinezologii.i když se mi tomu nechce věřit tak tři týdny po odblokování u nás opravdu dochází k šílenému skoku a malej nejen že začal mluvit o 50% lépe ale povídá i básničky a zpívá si.Já skeptik musim uznat že ty peníze za to stojí a že se už takovim věcem přestávám smát :mrgreen: .

Kdyby někoho zajímalo jak to probíhá tak se ozvěte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
13.1.12 22:59

Kamčo, taky by mě to nenapadlo pro dítě, byla jsem se sebou, ale asi jsme si s paní nesedly. Jestli budeš chtít napsat, tak povídej, přeháněj! :lol: Jinak teda super, že jste našli pro malého dobrou metodu a že mu pomohla s jeho problémem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
14.1.12 22:11

Kamčo, mě taky zajímá jak to probíhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie