Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vetsina dostudovala aspon zakladku, sla do prace, nasetrila
.Ne, nezlob se na me, cetla si to po sobe? To te pak nejde brat ani vazne, ze si na dite zrala, kdyz vyplodis takovou hruzu a ani si neunis vyhledat informace o IVF.
@wildcherry když už kritizuješ nešťastnou holku, piš tedy bez chyby i Ty si/jsi. ![]()
Umele oplodneni nemusi byt uplne nedostupne, castka kolem 20 tisic se myslim da nasetrit. Inseminace urcite zkousejte a pak uvidite ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky musím se někomu svěřit jsem na prášky z přítelem se snažíme 5 let o miminko bohužel nic já neměla ovu a on špatnej spermiogram miminko si přeji už od 15 let sním o tom že budeme rodina konečně jsme se dostali na inseminaci a teťka čekám spermiogram se zlepšil docela o dost přede mnou je ještě 10 dní čekaní ale jsem z toho na prášky mám strašnej strach že to nevyjde bohužel umělé oplodnění je hrozně drahé jak jste to překonali vy a komu to vyšlo na poprvé i se Špatným spermiogramem![]()
Ahoj,
IVF lze i na pojištovnu, resp něco doplácíš ale nejsou to tak šílené cifry - pokud už chodíte na inseminaci, tak se s tebou o tom ale asi bavili, ne? ![]()
Jinak od kamarádky muž má velmi špatný spermiogram, ale bral léky (nevím jaké) předepsané přímo od lékaře. O první se snažili půl roku, o druhé asi 3měsíce a o třetí opět okolo půl roku.
Zatím tomu mužeš napomoci tím, že se budeš zdravě stravovat, chodit do práce a šetřit si na výbavu ![]()
Držím pěsti.
…Ale srovnavat takove chyby, no dobre
,chyba to je, nemam problem to priznat.
Omlouvám se všem za chyby ale dala jsen to tam aniž bych si to přečetla přiznávám bohužel neumím to opravit ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se všem za chyby ale dala jsen to tam aniž bych si to přečetla přiznávám bohužel neumím to opravit
Taky jsem nemusela hned byt, tak kriticka ![]()
Ahoj holky musím se někomu svěřit jsem na prášky z přítelem se snažíme 5 let o miminko bohužel nic já neměla ovu a on špatnej spermiogram miminko si přeji už od 15 let sním o tom že budeme rodina konečně jsme se dostali na inseminaci a teťka čekám spermiogram se zlepšil docela o dost přede mnou je ještě 10 dní čekaní ale jsem z toho na prášky mám strašnej strach že to nevyjde bohužel umělé oplodnění je hrozně drahé jak jste to překonali vy a komu to vyšlo na poprvé i se Špatným spermiogramem