Švestková šťáva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
29.11.12 12:20

Taky pomáhala meruňková šťávička a vývar ze švestek - čerstvých nebo sušených.

• Citovat
  • Upravit
227
29.11.12 12:31

@zichisek děkuji ;) má 4 měsíce, takže vločky asi ještě nemůžeme, i když v nejhorším asi půjdu i do nich :nevim: promazanej je až až-jak ho proušťouchávám trubičkou, tak ji mažu bepanthenem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.11.12 13:28

@Ang_BK tak my jsme to měli stejně, plně jsem kojila a zhruba od 4.měsíců příšerná zácpa, probiotické kapky nám nic nepomohly, tak jsem mu dávala každý den 20-30ml švestkové šťávy od HIPP (dávkovačem z panadolu, jinak to bylo všude jenom ne v něm :D ), a trošku se to zlepšilo. Minulý týden jsem začala přikrmovat a zkouším švestkovou kaši a pěkně to z něj začalo lítat a ani se už tolik nekroutí u kojení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.12.18 17:24
@lunatko píše:
@Ang_BK tak my jsme to měli stejně, plně jsem kojila a zhruba od 4.měsíců příšerná zácpa, probiotické kapky nám nic nepomohly, tak jsem mu dávala každý den 20-30ml švestkové šťávy od HIPP (dávkovačem z panadolu, jinak to bylo všude jenom ne v něm :D ), a trošku se to zlepšilo. Minulý týden jsem začala přikrmovat a zkouším švestkovou kaši a pěkně to z něj začalo lítat a ani se už tolik nekroutí u kojení ;)

Pomahalo vam na to krouceni u kojeni jeste neco krom svestkove stavy nebo ta stacila? Mne se mala krouti tak, ze se ani poradne nakojit neda :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí