Švestková šťáva
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@zichisek děkuji
má 4 měsíce, takže vločky asi ještě nemůžeme, i když v nejhorším asi půjdu i do nich
promazanej je až až-jak ho proušťouchávám trubičkou, tak ji mažu bepanthenem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ang_BK tak my jsme to měli stejně, plně jsem kojila a zhruba od 4.měsíců příšerná zácpa, probiotické kapky nám nic nepomohly, tak jsem mu dávala každý den 20-30ml švestkové šťávy od HIPP (dávkovačem z panadolu, jinak to bylo všude jenom ne v něm
), a trošku se to zlepšilo. Minulý týden jsem začala přikrmovat a zkouším švestkovou kaši a pěkně to z něj začalo lítat a ani se už tolik nekroutí u kojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lunatko píše:
@Ang_BK tak my jsme to měli stejně, plně jsem kojila a zhruba od 4.měsíců příšerná zácpa, probiotické kapky nám nic nepomohly, tak jsem mu dávala každý den 20-30ml švestkové šťávy od HIPP (dávkovačem z panadolu, jinak to bylo všude jenom ne v něm), a trošku se to zlepšilo. Minulý týden jsem začala přikrmovat a zkouším švestkovou kaši a pěkně to z něj začalo lítat a ani se už tolik nekroutí u kojení
Pomahalo vam na to krouceni u kojeni jeste neco krom svestkove stavy nebo ta stacila? Mne se mala krouti tak, ze se ani poradne nakojit neda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky pomáhala meruňková šťávička a vývar ze švestek - čerstvých nebo sušených.