Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Zdravím,
manžel má již 3.den břichabol, těžkost žaludku.
Byl na 2dny ve sklípku na Moravě, kde pili ve velkém.
Dnes poprvé má téměř bílou stolici. Na netu jsem zjistila, že by příčina mohla být žloutenka. Není možné, že to je spíš špatným odbouráváním alkoholu, resp. vína.? Nemáte někdo zkušenost? Pokud to bude i zítra, půjdem určitě k dr..děkuji
Jen mě tak napadlo, bratr měl kdysi salmonelozu a měl uplně bílou stolici
žloutenku jsem mála ačkovou a světlou stolici jsem při tom neměla
každopádně bych zítra poslala manžu k mudr, jestli to nepřejde.
Tohle podle mne. Nejsem Dr. mediciny, ale tohle bych si tipla ja.
http://www.stefajir.cz/?…
At jde k Dr.
@Anonymní píše:
Zdravím,
Dnes poprvé má téměř bílou stolici. Na netu jsem zjistila, že by příčina mohla být žloutenka. Není možné, že to je spíš špatným odbouráváním alkoholu, resp. vína.? Nemáte někdo zkušenost? Pokud to bude i zítra, půjdem určitě k dr..děkuji
Proč nejde k dr? Čím dřív, tím líp..
Bílá (acholická) stolice a tmavá moč může znamenat problém s játry a žlučníkem, resp. se žlučovými barvivy. To, že má po alkoholické akci, by taky mohlo odpovídat, protože na žlučník a játra to vliv má. Utíkejte k doktorovi i kdyby se stolice vrátila do normálu. Může to znamenat vleklejší problém, tak ať nic nezanedbáte. ![]()
Zdravím,