Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj všem, chystám se na radiojod do Motola - po roce. Není tu nějaká maminka, kterou to čeká také?
@Alena kasubová píše:
Bohužel já jdu také nestupuji 13.8.2012
A jdeš poprvé? Nebo už jen na kontrolu? Škoda, že se tam nepotkáme… Já nastupuju až poslední týden v srpnu…
Dobrý den,
nejsem asi ve vašem věku, jsem již babička, do Mootola nastupuji také 13.8.2012.
Jak je Vám po vysazení hormonů?
@milena Ječmenová píše:
Dobrý den,
nejsem asi ve vašem věku, jsem již babička, do Mootola nastupuji také 13.8.2012.
Jak je Vám po vysazení hormonů?
Tak to už to máte „za pár“… Jak se cítíte po vysazení léků? Já vysadila teprve před 2 dny… takže zatím nic nepociťuji, jen se začínají shromažďovat obavy z nástupu do nemocnice a toho, co vše musím před nástupem doma s dcerkou zařídit…
Není to vůbec zlé, pořád jsem aktivní, dělám na zahrádce, hlídám dvojčátka (3roky). Jen začínám být nervózní, jdu poprvé a nevím jak zvládnu odloučení od rodiny. Dá se telefonovat:
Zdravím Ječ.
@milena Ječmenová píše:
@damasusanNení to vůbec zlé, pořád jsem aktivní, dělám na zahrádce, hlídám dvojčátka (3roky). Jen začínám být nervózní, jdu poprvé a nevím jak zvládnu odloučení od rodiny. Dá se telefonovat:
Zdravím Ječ.
Písněte mi do SZ váš e-mail, napíšu více info
Telefonovat lze, s sebou lze počítač i mobil, navíc na pokoji je telefon, který umožňuje (jen) přijímat hovory. Ven se volat nedá…
Dobrý den chtěla bych se zeptat dnes jsem vysadila léky čeká mne radiojod 13 listopadu mohu se zeptat jak dlouho jste byli v nemocnici? Jak vám bylo po vysazení léku? A zda jste v pořádku jsem docela v nervech info by pomohlo děkuji moc
@Elenagilbert píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat dnes jsem vysadila léky čeká mne radiojod 13 listopadu mohu se zeptat jak dlouho jste byli v nemocnici? Jak vám bylo po vysazení léku? A zda jste v pořádku jsem docela v nervech info by pomohlo děkuji moc
Vygooglete si jiné diskuze o radiojódu Motol. Já tam byla osmkrát a celkem jsem to někde podrobně popisovala.
@Elenagilbert V téhle diskuzi najdete podrobné informace o léčbě radiojódem:
https://www.emimino.cz/…2021-427192/