"Svíčková" pro dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Katka-1 píše:
@La kofola Já to myslela obecně, já to tak vařím i pro nás
Jo jasný.
Já jak kdy se mi povede se zeleninou udělat hustá
- Citovat
- Upravit
Já ji dělám i malému etra, tam jsem mu přidávala Um, dneska mu dávám i se smetanou. Radši dávám zakysanou. I dnes je na programu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Celeru bych se nebála…dneska už se naopak tvrdí, že vyhybání se alergenům a jejich oddalování nemá žádný přínos-ba naopak. Je třeba dávat malé množství, ale brzo, klidně kolem 6, 7 měsíců. Takže „dětskou“ svíčkovou bych vklidu udělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já v tomhle věku už dávala malému i zahuštěnou a i se smetanou..na té přece není nic špatného..Navíc je to pro lidský organismus nejlépe stravitelný tuk. A pokud jí budeš chtít mít éňo ňůňo, tak tam dej smetanu zakysanou, krásně to ochutí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabčulinda píše:
Ahojky, já v tomhle věku už dávala malému i zahuštěnou a i se smetanou..na té přece není nic špatného..Navíc je to pro lidský organismus nejlépe stravitelný tuk. A pokud jí budeš chtít mít éňo ňůňo, tak tam dej smetanu zakysanou, krásně to ochutí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych dala klidně všechny zmíněné ingredience, jen by mi spíš případně vadil pepř a sůl. Když jsem dělala svíčkovou s tím, že to bude jíst i malej, tak jsem dosolovala až po odebrání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pepř je na dobré trávení a myslím že když je ho tam jen drobet tak mu nemůže uškodit.. stejně jako bylinky, bazalka pažitka atd by dětem vadit neměly(samo jich tam nesmí být hafo)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabrielaaa Pepř je fajn pro dospělý, ale pro děti je škodlivý. A navíc je nevhodný i pro lidi s vyšším tlakem. Ale jinak, že je dobrý na trávení, ale i na jíné věci, o tom žádná, ale všeho s mírou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabrielaaa jenže pepř není nějaká jemná zelená bylinka. Pro dítě do roka bych ho fakt nedala. I bez pepře mi dětská svíčková chutnala
Takže dávat 9m pepř do jída netřeba.
Ale je pravda, že bílý pepř jsem objevila i nějakém tuším příkrmu od Sunárka už snad od 8m, takže výrobci mají na pepř zřejmě obdobný názor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda taky pepř zatím nedávala, já ho sama moc nemusím, ale netušila jsem, že je škodlivý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys Taky jsem pepř viděla v nějakém příkrmu a docela mě to teda dostalo, protože to byla polévka dokonce od 6.měsíce, nějaká německá značka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hipp ho dává do příkrmu a pochybuju že kdyby dětem vadil by ho tam daly v Rakousku a v Německu kde mají přísně kontrolovanou dětskou stravu.. ono tady na emiminu jsou názory ohledně jídla hooodně úzkoprsé.. každý ať dělá dle svého uvážení, já ho občas do jídla dávám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabrielaaa zrovna hipp mám pocit dává do příkrmů i sůl (do těch pro mladší 12.měs.), takže ten bych zrovna nebrala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit