Svobodna maminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13503
15.8.06 21:13

Svobodna maminka

Ahoj holky a vsechny maminky.Tuto stranku uz ctu nejakou dobu a jsem nadsena.Proto jsem se zaregistrovala a doufam,ze mi nektera z Vas maminek napise.Brzy mi bude 31 a planuji miminko.Zamerne pisi „planuji“,protoze jsem sama.Byla jsem vdana,ale nase manzelstvi se bohuzel nevydarilo a deti jsme nemeli.A ponevadz uz jsem ve veku,kdy zeny maji deti tak uz bych nejake to male stvoreni chtela mit i ja.Mam „kamarada“ se kterym se znam uz asi 6 let a nase pratelstvi je velmi dobre,ale nemame spolu zadny vztah.Nedavno jsem s nim mluvila o tom,ze bych chtela mit dite,ale nemam zadneho partnera.Navrhl mi,ze mi pomuze dite ‚udelat‘.Takze pokud se vsechno podari a me se poradi otehotnet,tak budu mit sve vytouzene miminko.Je nektera z Vas take sama a ma miminko?Muzete se prosim se mnou podelit o to,jak vsechno sama zvladate?Moc by mi to pomohlo.Dekuji..Tamara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
652
15.8.06 21:25

ahoj TAMINKO…myslím, že máš ještě čas, abys to řešila tímhle způsobem.......vím o čem mluvíš, chápu tě…já zůstala ve 28 letech po 12-ti letém vztahu sama a s touhou po miminku…o tomhle „řešení“ jak se stát maminkou jsem hodně často uvažovala…bydlím v malým městě, kde jsem si nedávala naději, že si někoho najdu atd…Jenže stalo se - jupíííííííí- a mě je teď 32 a radujeme se z 3-měsíčního rošťáka :lol: :lol: Ještěže jsem neudělala nějakou hloupost a nenechala si mimi jen tak udělat, jak jsem chtěla…Tadeášek má skvělého tatínka… :D :D

A jak si to tvůj kamarád-přítel představuje potom?? :roll: :roll: Bavili jste se o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.8.06 21:31

Tak to Ti nejdriv moc gratuluji.Ostrava take neni velke mesto a pripada mi,jako kdyby uz vsichni ti spravni muzi byli zadani…
S kamaradem(mimochodem je mu 43 :roll: ) jsme mluvili i o tom co se stane pote a ja mela strach,ze to mozna sama nezvladnu,ale on mi rekl,ze nemusim mit strach,protoze on me v tom samotnou nenecha.Jenze je to rakusak,zije pomerne daleko ode me a uz jedno dite z byvaleho manzelstvi ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
15.8.06 21:39

TAMINKO páni Ostrava je město jak kráva proti té prdeli, kde bydlím já… :lol: tam musí být chlapů jak nakakaných :lol: :lol: tam já bydlet, tam mám na každým prstě dva a Tadeášků už šest :lol: :lol: :lol:

TAMI já ti nevím.....já mám furt pocit, že bys to neměla dělat…já sama nejsem a i tak je to těžké to všechno kolem mimi zvládnou, vůbec si nedovedu představit, že bych neměla toho mýho, který si ho třeba dopoledne vezme do obýváků , abych si na hodinku schrupla.....
Musíš vzít v úvahu spoustu věcí…jaký má ON vztah se svým dítětem, které už má? jak myslí , že tě v tom nenechá? nemyslí on jen finančně? Prachy jsou dobrá věc, ale táta je víc… :lol: Vždyť si mladá proboha, počkej ještě chvíli na lásku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
15.8.06 21:41

Ahoj,
ja si myslim, ze tohle by bylo unahlene reseni. Ja jsem se po 8-mi letem vztahu rozesla s pritelem a bylo mi 28, ale nasla jsem skveleho skoromanzu a mame sveho klucinu, ktery ma skveleho tatu, ktery je treba.
Kdyz bylo Honzikovi pul roku (a za rok znova 1,5roku) tak pritel odjel na 14dnu a ja jsem si pripadala opravdu jako matka sama a od te doby obdivuji samotne svobodne matky, protoze pro me to bylo hodne narocne. Nemuzes ani nachvilku si oddechnout musis koukat co porad dela, jestli nekde nevlezl kam nema… Hrat si s nim vymyslet nejake nove podnety apod.
Letos to osamoceni zvladame v pohode, nez roky pred tim. Je vetsi a rozumnejsi.
Jeste trochu zvaz sve rozhodnuti neni to jenom o tvych pocitech, potom to bude i o pocitech malickeho tvorecka.
Doufam, ze najdes nejakeho skveleho chlapa…
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
15.8.06 21:45

KAC no dyť my víme o čem mluvíme, že jo??? :lol: asi jí to rozmluvíme co???? :D :D

TAMARKO víš jak já jsem ráda, že jsem se nenechala jen tak oplodnit ňákým pitomcem???? To bych teď neměla toho pitomečka mýho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
15.8.06 21:48

Taminko tak premejslim, nechce si ten kamarad jenom vrznout s mladou holkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.8.06 21:53

Holky,Vy jste fakt super.Ja uz o tom uvazuji delsi dobu,ale pravda je,ze mam velky strach to vsechno zvladnout sama.Ja jsem sama vyrustala bez taty a i kdyz jsem mela a porad jeste mam super mamu,tak mi prece jenom tata chybel.Mamka porad pracovala a ja jsem kamaradkam zavidela tatinky.Takze mozna jeste teda chvilku pockam a treba se ten spravnej „tatka“ najde.Muj kamarad ma bezvadny vztah se svou dcerou,ketre je ted sest a v pomoci myslel,ze by mi s ditetem pomahal,ale prece jenom Rakousko neni Ostrava. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.8.06 21:55

Lidunko,myslim,ze on ma na to vrznuti dost pritelkyn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
15.8.06 21:55

silvic - souhlasim, aspon vim co v Honzikovi je. Z kazdeho kousek:-) nejlepsi ze me, ze? :lol:
Jen je divny ze se do toho ten pritel tak lehce da uhnat,ze? Neni to divny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
15.8.06 21:58

TAMI no hurá, konečně ti bliklo…šak nejsi tak škaredá néééé??? Jednou si řekneš, ježiš já sem byla blbá… :lol: :lol: Mrskni na sebe něco sexy a val lovit tatínky, ale né zas prvního hňupa, kterého uvidíš… :lol: :lol: :lol:

Joooo a mít toho druhého - to není jen o pomáhání, ale taky dělit se o radost z miminka, smát se ve třech a radovat se společně z pokroků…to je nádhera…já jsem nejšťastnější, když ty dva moje chlapy vidím se spolu mazlit…to jihnu a měknu a mám slzy v očích…a o tohle všechno bys byla připravená… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
15.8.06 22:00

Taminko
Možná to zní „staropanensky“ ale děťátko by mělo vzniknout z lásky dvou lidí - jen tak mu můžeš zajistit to, co skutečně potřebuje - zázemí, domov plný lásky a v neposlední řadě i obraz toho jak má rodina vypadat …
Sama píšeš, že jsi záviděla tatínka … no, já taky :(
Vydrž … čas máš a ten pravej někde čeká … :wink:
Ale vím, že touha po miminku je strašlivě silná …
Držím palce, ať se rozhodneš jakkoliv!

A zdravím silvic v tuto večerní hodinu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
15.8.06 22:06

Kac máš SZ

EVEWOLF nazááár Eviku, konečně trochu času na emimi, a neboj já tě pravidelně šmíruju jak se ti daří s tím tvým malým knedlíkem :lol:

TAMINKA že má dost bab na vrznutí???? Hmm…tak to musí být kanec :lol: :lol: jen aby nenabízel takovou pomoc všem…holka jedna nešťatná…do Ostravy to nemám daleko, tak ti asi přijedu naplácat na řiť :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.8.06 22:07

Ahoj Eve,mas krasneho chlapecka a holky,muzu Vam rict,ze Vam ty vase deti moooooooooooooc zavidim. :cry:
Ta touha po detatku je moc silna,ale zrejme je pravda,ze detatko potrebuje kompletni rodinu a lasku a ne jenom „tatinka“,ktery miminko navstivi parkrat do mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.8.06 22:09

Silvic,mozna,ze to naplacani potrebuji,takze pokud budes mit cestu,tak dej vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová