výlet s tátou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
80
15.8.06 20:08

výlet s tátou

Ahoj mamči, nechali byste manžela, aby vzal 1,5 roku starého mrňouska odjet k babičce 150km daleko cca na 3 dny? Nekojím, ale taťka nebyl nikdy s malým sám (ani na procházce s kočárkem), nepřebaluje, nemyje pokaděnou prdelku, nechystal ani jednou svačinu a babička nerespektuje, že malýho hlídám co jí a divý se, že nedostane buřta, koblihy, kravský mlíko apod. Navíc pokud Péťa v autě neusne, je to jízda řvouna.

Ivina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missorka
15.8.06 20:13

Paji,

z toho jak to píšeš bych tipla, že jsi rozhodnutá nepustit.

Za sebe píšu, že já bych pustila, zvlášť pokud o to taťka stojí…

• Citovat
  • Upravit
6545
15.8.06 20:14

Já ti to řeknu asi takhle, pokud bych měla jistotu, že tatínek ohlídá stravu, tak bych nechala. Že nemyl apod - to se dá zvládnout, to se naučej - je to jiný, než když maj jistotu, že to uděláš ty. Nebo to nechá na babičce.
Krom tý stravy by mi nevadilo nic.
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
15.8.06 20:15

Paju neznam a z příspěvku toho moc nevyčtu, ale taky tipuju, že by radši nepouštěla.

A mi spíš přijde, že malýho než taťka na 3 dny (za situace, kdy se doposud neměl zájem starat) chce babička.

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
15.8.06 20:22

Já jsem pustila Jířu na 5 dní taky s tatínkem k babičce, 210 km samotní autem. Taky jsem byla podělaná až za ušima (nemluvě o tom, že Jířa prostě v autě neusne ani přes den, navíc někdy zvrací z houpání atd.). Taky byl spíš s babičkou a se švagrovou. Ale vrátili se děsně spokojený, umazaný a s rozhoženým režimem :) ale na druhou stranu, já jsem si úúúžasně odpočinula :) Takže já bych je pustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
15.8.06 20:23

Jo, jo, máte pravdu. Říkala jsem si, že je moc malinký, aby jeli sami takhle daleko. Ale když čtu vaše názory, asi to zkusím „přežít“. S jídlem mě taťka asi moc nepodpoří, protože vůbec neví co malýmu vařím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
15.8.06 20:26

Ahoj.

Svého manžela bych pustila s klidným svědomím. Je zvyklý se o malého postarat 24 hodin denně.
Jinak není už načase udělat z taťky dospěláka schopného se plně postarat o syna? Pokud chce jet, ať jede.

Beruška :)

P.S. : Pokud je pustíš, budu moc zvědavá, jak to všechno dopadne. :D Sorry, že jsem taková všetečka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
15.8.06 20:29

Jídlo - utakovýho prcka bych dala na papír jen to, co vyloženě nesmí (např. u nás čokoláda - AE), nebo co ti vyloženě vadí (např. u nás uzeniny typu buřt apod, málo mastit, málo kořenit) a jsou věci, který jdou překousnout;) Napiš, co má prcek moc moc rád (klidně jak psal někdo výš, trošku to i přežeň - i u toho, co ti vyloženě vadí - důvod se vždycky najde), klidně něco málo s sebou pošli, ale ne vše, aby zas nebyl blbej pocit.
A pak by to mělo jít.

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
15.8.06 20:39

Gabi a holky díky, jsem z toho taková vystrašená. Asi si myslím, že beze mne to nepůjde a ono to půjde.

Gabi, koukám, že jsi z Libomyšle, tam jsme měli původně stavět domek. Bydlím v Berouně a v Libomyšli se parcelovalo pole za žel. stanicí vlevo. Škoda, že to nevyšlo, bylo to na nás moc drahý.

Ještě jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
15.8.06 21:00

Ahoj

Já bych ho pustila, je to přeci taťka.., ale poprosila bych ho, aby mu nedává špekáčky a podobně.. Neboj, on to zvládne..

Oluska a Martínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
15.8.06 21:08

Nechala bych manžela s malou odjet a ráda. Mimochodem máme stejně staré děti :D Ale manža hlídal malou od 6t i dlouhodoběji a k babičce jezdí od 3m, snaží se dodržovat mnou předepsaný jídelníček ale vím že to na 100% nedodržuje, holt za to volno co je u babičky musím překousnout to že občas pozří i něco co já nechci, už sem si celkem zvykla zvlášt když už není mimi tak už mi to zas takový problém nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
15.8.06 21:36

Ahoj,

tak koukám, že budu asi jediná, ale já bych je samotný odjet nenechala. Né proto, že bych si myslela, že to nezvládnou, ale proto, že bych na ně pořád myslela. Vůbec bych si ty volný dny neužila a strašně by mi chyběli. Já bych to řešila tak, že bych jela s nima.
Mám asi zastaralý názor, ale vůbec si to nedokážu představit, přišlo by mi, že jí budu chybět a to i přesto, že můj manžel se o ní stará celý 2 dny v týdny, když jsem v práci.

Orpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
15.8.06 21:55

Já bych nechala, ale napsala bych kdy a co jí. Já poprvé pustila ve 14m, před tím jsem kojila nebo nebyla příležitost. Tatínek nadšený, malá si na mě vůbec nevzpomněla. (ale je zvyklá na péči od tatínka). Já to zvládla líp než jsem si původně myslela (a to byli na místě kde není signál, nemohla jsem volat). Zařídila jsem si bohatý program a užila si to. Jen mi překvapilo že se vrátili s taškou plnou čistého prádla a malá měla na sobě v neděli stejné tričko, ve kterém v pátek odjížděla(ale bylo čisté, což zas nechápu já, jak to udělali). Pak jsem taky našla bačkůrky od písku :wink: Jen při příjezdu jsem musela slzu zamáčknout. Jednou to stejně asi zkusit musíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
16.8.06 07:19

svého manžela bych pustila bez přemýšlení, a tvého taky ;-), ono 3 dny je krátká doba, malý si užije…jen si nemyslím, že tatínek si zkusí 24hod péči, protože tohle za něj převezme babička…na 110%. a řekla bych, že s tím tvůj manžel hodně počítá takže mu stačí přežít tu cestu a má vystaráno ;-) - to by museli jet s malým někam úplně sami. jestli táta chce tak proč ne…ale tady jde spíš o tebe, že? neboj 3 dny ho výchovně ani stravou zas tolik neohrozí…podle mě…a spokojení budete všichni, ty si odpočineš, táta si dokáže, že se umí postarat, babička si užije vnouče, malý bude mít zážitek…vidím tu samé plus ;-)

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
16.8.06 10:59

Ahoj,

ja pustila ve stejnem veku Charlie na pet dni jen s tatinkem do Londyna. Ale on se o ni staral od malicka vcetne prebalovani a krmeni, takze tam byl strach jen z prvniho letu nasi dcery. Byli uplne sami a vse zvladli. Dokonce i kdyz jim uletelo letadlo.

Ovsem tady je problem v tom, ze tvuj muz neni zvykly se o dite starat a mozna ani moc netusi, co ho ceka. Ja bych ho prvni vyzkousela na necisto. Nechat je treba samotne doma jeden den o vikendu a pak bych mu s klidnym svedomim sverila dite na tri dny…

Strava - naucila jsem se to s manzelem neresit. Na jeden parek v rohliku dite neumre a beru to tak, ze je uspech, ze si chlap vzpomene, ze dite ma hlad…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová