Jak cvičit doma s činkami?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2733
15.8.06 14:18

Jak cvičit doma s činkami?

Ahoj holky, potřebuji poradit nějaké jednoduché cviky s činkami na ruce. Mám je půjčené od bráchy a docela mě to baví, hlavně taky kvůli tomu, že to nezabere moc času a můžu si zaposilovat, i když malý je vzhůru a běhá kolem mě.
Jde mi jen o to, si to bahno :twisted: na rukou zpevnit, ne nabušit svaly. takže menší zátěž a mockrát opakovat, nebo větší a méně opakování?
Díky Kristýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2870
15.8.06 14:24

Můj manžel se cvičení věnuje už několik let. Tak kdybys potřebovala, písni SZ :wink:
Jinak na vytvarování svalů (ne na obr svaly, ale shodit tuk), tak si nalož takovou zátěž, aby ses vešla do 15-20 cviků, asi tak 5-7 sérií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
15.8.06 14:26

Ahoj,
co třeba podle nějakého videa? Já mám na videu Claudii Shiffer (snad se to tak píše) a na DVD Cindy. Tu Cindy bych ti mohla případně vypálit.
Obojí se mi válí v šuplíku a ne a ne se k tomu dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
15.8.06 15:53

Ahoj,
myslis takovou tu cindy jak je 2×40min a 1×10min cviceni. Me se podle ni dost podarilo zhubnout a pak jsem to nejaky dobry dusi pujcila, zapomnela ktery a ona uz mi to nevratila. Nedalo by se to jen nekde stahnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
15.8.06 15:59

natálko, teď přesně nevím, ale je tam trojí cvičení, z toho jedno po porodu. mrňous tam teď spí, tak nechci kramařit v šuplíku. jestli se to dá stáhnout netuším, ale opravdu klidně vypálím. omezenému počtu lidí:))), 20 kopií dělat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová