výlet s tátou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2239
16.8.06 10:59

Ahoj,

ja pustila ve stejnem veku Charlie na pet dni jen s tatinkem do Londyna. Ale on se o ni staral od malicka vcetne prebalovani a krmeni, takze tam byl strach jen z prvniho letu nasi dcery. Byli uplne sami a vse zvladli. Dokonce i kdyz jim uletelo letadlo.

Ovsem tady je problem v tom, ze tvuj muz neni zvykly se o dite starat a mozna ani moc netusi, co ho ceka. Ja bych ho prvni vyzkousela na necisto. Nechat je treba samotne doma jeden den o vikendu a pak bych mu s klidnym svedomim sverila dite na tri dny…

Strava - naucila jsem se to s manzelem neresit. Na jeden parek v rohliku dite neumre a beru to tak, ze je uspech, ze si chlap vzpomene, ze dite ma hlad…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
16.8.06 12:02

Já mít doma, to co ty (manžela, který se nestará o dítko), tak bych ho teda nepustila. Hlavně když mám babička své návyky a nehodlá je měnit. Souhlasím, že na jeden párek v rohlíku dítě neumře, ale riskovat pokažení žaludku a nějaké střevní problémy bych nechtěla. Napsal jídelníček a další pokyny je fajn, ale otázkou zůstává, jestli je někdo bude dodržovat.

Můj manžel se stará o dítě vzorně, ale museli jsme k tomu postupně dospět. Jinak jsem naučila babičky, že když něco neví, tak se raději zeptají (zavolají). :wink:

Rozhodně bych ho nechala postarat se o prcka doma (nejdřív na pár hodin, a postupně prodlužovat), abys viděla ten výsledek. A on aby si uvědomil, že to není prča mít na starost dítě. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová