Svrab - neléčený

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
2.10.17 16:20

Svrab

:nevim: Dnes jsem byla u doktora a mám svrabdoma čím začít :oops: co začít uklízet co jsi teď mám vzít na sebe a jak to vše vydezinfikovat můžete mi někdo poradit vůbec nevím kde a jak mám začít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
2.10.17 16:41

@SanyBeiko Zacala bych lozním prádlem, ručníky a spodním prádlem…vše prát denně alespoň na 60 stupnu a dukladne zehlit na maximum a pořadne i přes záhyby a svy tricek atp…nekde posou tuto proceduru delat 3dny nekde 14 dni…a pokud to pradlo snese, klidne vyprat na vic????My si z dovolene dovezli stenice :zed: Nastesti jen vyrazku, domu se to zviratko nastesti v nicem nedostalo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
2.10.17 16:53

Co nejde vyprat tak zavřít do pytle na odpadky a čekat. Mám pocit, že stačí 3 dny, ale radši bych nechala týden. Co nosíš, ručníky, ložní prádlo prát každý den aspoň na 60 a žehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.10.17 20:24

@CZtka dobře a co třeba s koženou sedačku a s chlupatým kobercem já jsem z toho fakt úplně divná Tyjo mně je 20 a nikdy jsem nic takového neměla a ještě k tomu bydlím sama takže je to pro mě fakt těžký vůbec nevím kde začít doktor mi vůbec ničím neporadil dál jenom mastičku a řekl že si to mám dva dny mazu a že mám vyprat oblečení který jsem nosila a to oblečení co třeba ve skříně stojí týden dva to taky musím vyprat?

Příspěvek upraven 02.10.17 v 20:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.10.17 20:25
@SanyBeiko píše:
@CZtka dobře a co třeba s koženou sedačku a s chlupatým kobercem já jsem z toho fakt úplně divná Tyjo mně je 20 a nikdy jsem nic takového neměla a ještě k tomu bydlím sama takže je to pro mě fakt těžký vůbec nevím kde začít doktor mi vůbec ničím neporadil dál jenom mastičku a řekl že si to mám dva dny mazat :srdce: :roll: a že mám vyprat oblečení který jsem nosila a to oblečení co třeba ve skříně stojí týden dva to taky musím vyprat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
2.10.17 21:47

Jedna z látek účinných na léčbu je i permethrin, bývá to ve sprejích pro psy, tak sedačku tím postříkat nebo vzduchotěsně oblepit igelitem a počkat. Koberec postříkat nebo zamotat vzduchotěsně do igelitu a týden počkat. Oblečení vyprat všechno, nevíš přesně, od kdy ho máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.10.17 12:33

Holky

Holky a mám teď copánky s kanekalonem myslíte že se to mohlo chytit do toho :nevim: myslíte že se to mohlo chytit do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
3.10.17 13:12

To fakt netuším, nejlépe se zeptej na tom kožním, kde jsi byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.10.17 15:21

Zehleni

Tak teď jdu nám zehleni. Ty věci co sem třeba delší dobu ne nosila stačí jen prezehlit nebo je musím taky vyprat? Holky je to fakt nářez tahle vec chce se mi chvílema úplně brecet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.10.17 15:22

@zoy mě k žádnému koznimu ani doktor neposlal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
3.10.17 16:49

Já jsem nějak automaticky předpokládala, že ti ten svrab diagnostikovali na kožním. V tom případě se zeptej toho lékaře, kde jsi byla. Jako teoreticky všechno vyprat nemusíš, stačí zavřít do pytlů a čekat, ale já bych oblečení pro svůj klid vyprala všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.19 17:59

Svrab

Dobrý den, musí se svrab hlásit ve škole? Pokud ano je to anonymní?

• Citovat
  • Upravit
14376
15.1.19 18:05
@Anonymní píše:

Já bych řekla, že ano, je to parazit stejně jako vši :nevim:. A normální vedení to jako anonymní nechá, umíš si představit, co by to znamenalo pro dítě, kdyby se to rozkřiklo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65015
15.1.19 18:06
@Anonymní píše:

tak učitelce to samozřejmě musíte říct svým jménem. A ona rozhodně nebude rodičům psát ta a ta má svrab, nedělá se to ani u vší. Prostě se rodičům napíše objevil se …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
15.1.19 18:53

My jsme měli ve školce hlášený svrab. Když jsem se učitelky zeptala, v které ze 3 skupin se objevil, tak mi řekla, že tuto informaci mi nemůže sdělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová