Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den nevíte co by to mohlo být? Na těle máme vodové pupínky převážně na rukách a kolikrát nemůžeme v noci spat. U Ukožniho jsme byli a řekl že to je svrab ale to co předepsal nepomohlo.Snad budete trošku vědět vy.
@Nunisek18 píše:
Dobrý den nevíte co by to mohlo být? Na těle máme vodové pupínky převážně na rukách a kolikrát nemůžeme v noci spat. U Ukožniho jsme byli a řekl že to je svrab ale to co předepsal nepomohlo.Snad budete trošku vědět vy.
Vodove pupinky - svrab? Jses si jista, ze jsou vodove? A co ti predepsal lekar? Nam kdysi pomohl ivermectin, bere se to dva krat, po 3 tydnech druha davka pro jistotu, ale okamzite zabrala ta prvni. A je potrebny prelecit vsechny cleny domacnosti, i ti, kteri to nemaji
@My Melody No právě že jsi už to nepamatuju co nám předepsal jenom vím že jsme měli různý mastí, zábaly, mejdla a podobne. A byli podlite vodou ty pupínky. Někdo říkal potničky a někdo svrab. A právě ten kožní říkal svrab ale nebyla jsem si jistá protože tam nebyli videt cestičky. Po pár týdnech se to vrátilo. Jo a samozřejmě že vše jsem vyprala a vyzehlila.
@Nunisek18 píše:
@My Melody No právě že jsi už to nepamatuju co nám předepsal jenom vím že jsme měli různý mastí, zábaly, mejdla a podobne. A byli podlite vodou ty pupínky. Někdo říkal potničky a někdo svrab. A právě ten kožní říkal svrab ale nebyla jsem si jistá protože tam nebyli videt cestičky. Po pár týdnech se to vrátilo. Jo a samozřejmě že vše jsem vyprala a vyzehlila.
Ja dostala ivermectin tabletky, zapijes vodou a za tri tydny opet po druhe, kvuli jistote, ze se znici dalsi potencial. vyvojovy cyklus. Svrab muze lekar potvrdit mikroskopicky, kouknou pod tu ranku nejakou sondou, nebo se dela ster, uz si to nepamatuju presne a pod mikroskopem se vidi, jestli je to svrab. Mne to ale nedelali, ivermectin zaucinoval perfektne, prelecil se i muz, ktery ale nic nemel. Ja mela na brichu takove cervene tecky a takove podlhovaste cary, ty tvary byli ruzne a chytla jsem to na dovolene, v hotelu, nebo v letadle.
Dobrý den, nemáte někdo v nejbližší době zkušenost s cestovaním s miminkem? Boužel potřebuji se dostat z Prahy do Znojma a stydím se tam zavolat. Vezmou mi kočárek do uloženého prostoru?
Ivermectin bez předpisu - https://euhealth247.com/…g/stromectol Nam to zabralo perfektne. Davka se ale musi opakovat po 3 tydnech, abys mela jistotu, ze se znici i novy potencialni cyklus a musi se prelecit vsichni clenove domacnosti, i ti, kteri nemaji zadne projevy.