Syn 2 rok doma nespí, u tchýně spí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
12.5.22 08:14

Syn 2 rok doma nespi,u tchýně spí

Ahojte, jdu si k vám pro radu, třeba to někteří z vás zažili a víte co s tím. My už jsme doma zoufalí. Máme syna (skoro 2roky),který doma doteď dělá v noci vyrvajs. Někdy jen kňoura, někdy doslova řve. Někdy stačí na uklidnění dát jen dudlík (je na něj závislý, bohužel),ale jindy jsme vzhůru klidně do 4 do rána. Zuby nelezou. Postýlku jsme skrz ty pověstné zóny stěhovali už 3×. Predspankoba rutina každý večer stejná. když ho dáme na noc ke tchýni, úplně pokaždé tam spí od 20hod do 8 celou noc, bez probuzení. Tchýně prej dělá vše jak jí řeknu. Jediný rozdíl, že tam s ním spí, doma spí ve svém pokojíčku. Ale, i když jsme i toto zkoušeli a já nebo manžel tam spal s ním, tak se stejně vzbudil. Jsou lepší noci, kdy prospí celou bez probuzení i doma, ale je to spíše výjimka. Prosím co děláme špatně? Děkuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
12.5.22 08:31
@baja93 píše:
Ahojte, jdu si k vám pro radu, třeba to někteří z vás zažili a víte co s tím. My už jsme doma zoufalí. Máme syna (skoro 2roky),který doma doteď dělá v noci vyrvajs. Někdy jen kňoura, někdy doslova řve. Někdy stačí na uklidnění dát jen dudlík (je na něj závislý, bohužel),ale jindy jsme vzhůru klidně do 4 do rána. Zuby nelezou. Postýlku jsme skrz ty pověstné zóny stěhovali už 3×. Predspankoba rutina každý večer stejná. když ho dáme na noc ke tchýni, úplně pokaždé tam spí od 20hod do 8 celou noc, bez probuzení. Tchýně prej dělá vše jak jí řeknu. Jediný rozdíl, že tam s ním spí, doma spí ve svém pokojíčku. Ale, i když jsme i toto zkoušeli a já nebo manžel tam spal s ním, tak se stejně vzbudil. Jsou lepší noci, kdy prospí celou bez probuzení i doma, ale je to spíše výjimka. Prosím co děláme špatně? Děkuji :nevim:

A u ní se vůbec nevzbudí? Jakože spí jak špalek, nebo mu třeba ten dudlík taky dává? Napadlo mě, že jestli spí u něj, tak ho dřív slyší se šmrdolit, ucpe ho dudlíkem a on znovu zabere? Pak ještě aspekty jako teplota nebo světlo v místnosti, měkkost/tvrdost matrace, peřina..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
12.5.22 08:34

Není přespaný ze dne?
Syn mi od 2 let přes den nespí, chodil spát v 19h a tuhý během chvíle z únavy po celém dni.
Spíš to bude prostředí, doma ví že je ve svém a může si dělat co chce. Syn ve školce ve 3 letech musel chodit spát po obědě a nedělalo mu to problém, kdežto doma ani ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8461
12.5.22 09:16

Mně se takhle děti budily, dokud jsem jim v noci dávala napít. Pak jsem to zrušila bylo to po pár proplakanych dnech výrazně lepší.

Doporučuji zrušit dudlíka. Můžete ho třeba nechat někde pro malá miminka (a ostatní dudlíky doma pořádně schovat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
12.5.22 09:50

Mně to dělají kluci dodnes. U babičky spí syn klidně celou noc až do devíti a doma je v šest vzhůru a v noci coura po domě - napít, WC… A to je už velký.
Taky u babičky jí, doma ne.
Prostě u babičky to bývá často jiné. :nevim: Doma jsou prostě doma. Uvolnění, v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
3680
12.5.22 10:44

A neni to tak, ze tchyne spi jak spalek a nevzbudi ji ani motorova pila? Pak ma treba dojem, ze prcek prospal celou noc… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
12.5.22 10:46

A není to tak, že ona s ním spí v posteli, takže se k ní v noci přitulí, ujistí se, že je v bezpečí a spí dál? I když někdo z vás s ním spí v pokojíku, tak to není stejné jako v jedné posteli.

• Citovat
  • Upravit
14
12.5.22 12:00

Všem moc děkuji za tipy. :srdce: na dudlík se psychicky chystám už hodně dlouho, ale nějak se nemůžu odhodlat. Dudlíka má i u tchýně. A ano ona má hrozně tvrdé spaní, takže možná to kňourají ani neslyší, spí tam ve vlastní postýlce, ale asi jo slyšíš jak se hýbe, oddechuje, tak je klidnější. I když doma to na něj neplatí, nevím :nevim: v noci není zvyklý pít, tak tím to asi nebude :( chceme zkusit ještě změnu postýlky, případně úplně místnosti, jestli to nemůže být i tím prostředí, jinak už nevim :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.5.22 12:11

Všem moc děkuji za tipy. :srdce: na dudlík se psychicky chystám už hodně dlouho, ale nějak se nemůžu odhodlat. Dudlíka má i u tchýně. A ano ona má hrozně tvrdé spaní, takže možná to kňourají ani neslyší, spí tam ve vlastní postýlce, ale asi jo slyšíš jak se hýbe, oddechuje, tak je klidnější. I když doma to na něj neplatí, nevím :nevim: v noci není zvyklý pít, tak tím to asi nebude :( chceme zkusit ještě změnu postýlky, případně úplně místnosti, jestli to nemůže být i tím prostředí, jinak už nevim :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí