Spíte přes den s dětmi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.4.22 11:49

Spíte přes den s dětmi?

Ahojky, trochu se za sebe stydím, ale chodím si lehnout se svým dítětem a často usnu. Místo toho, abych třeba využila čas a dělala něco užitečného. Už tak půl roku spí celou noc, a spí ještě po obědě. Vstává v 7, od 9-11 jsme venku. Pak spí od 12-14:00 a od 15 do 18 jsme zase venku. Usina kolem 19:30.
Před porodem všichni radili, spát, když dítě spí a mě to zůstalo. Jsou mu 2 a čtvrt.
Je tu někdo, kdo taky tak rád spí? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2353
4.4.22 11:55

Ne. Téměř nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
4.4.22 11:56

S prvním jsem taky občas šla. Když byly dvě tak to už nebylo téměř možný a se třemi je to total scifi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
4.4.22 11:57
@Anonymní píše:
Ahojky, trochu se za sebe stydím, ale chodím si lehnout se svým dítětem a často usnu. Místo toho, abych třeba využila čas a dělala něco užitečného. Už tak půl roku spí celou noc, a spí ještě po obědě. Vstává v 7, od 9-11 jsme venku. Pak spí od 12-14:00 a od 15 do 18 jsme zase venku. Usina kolem 19:30.
Před porodem všichni radili, spát, když dítě spí a mě to zůstalo. Jsou mu 2 a čtvrt.
Je tu někdo, kdo taky tak rád spí? :mrgreen:

Jezis a za co se stydis? :D Bud rada, ze si s nim můžeš chodit lehnout!
Ja naopak jsem na sebe nastavana, ze jsem se pouckou,,Spi když dítě spi” neridila od te doby co byly děti mimina :roll: :D
Ja si občas jdu lehnout s malým, když jde spát po obědě, někdy si dodelavam svoje věci, když je doma starší dcera tak si s ni po obědě pustím třeba pohádku a kluk chrní …
Za chvíli jde do skolky, ja do práce a taková pohodicka to nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.4.22 12:00
@Anonymní píše:
Člověk se musí šetřit :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76084
4.4.22 12:05
@Anonymní píše:

nespala, ale přeju ti to :palec: spánek je důležitý a zdravý, hlavně si to nevyčítej, spokojená a zdravá maminka je základ spokojeného a zdravého dítěte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
4.4.22 12:06

Kdybych usnula tak klido… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4468
4.4.22 12:09

Častěji jsem usínala s dcerou do jejích 2 měsíců. Teď už málokdy, ale stane se. Třeba když jdu pozdě spát nebo je náročnější noc.
Ale dělalo mi problém usnout přes den, když jsem chodila do právě na noční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
4.4.22 12:11

Nemáš se za co stydět, já taky chodívala, nebo minimálně sem si lehla a odpočívala, třeba u filmu, když už sem nezabrala. Dodnes si občas, když to jde a nejsem zrovna v práci, dávám odpoledního šlofíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3521
4.4.22 12:12

Dcera bude mít 4 a o víkendech si chodím lehnout s ní :lol:. S oběma dětma jsem chodila odpočívat po obědě. Jééé kde ty časy jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15412
4.4.22 12:13

Já usnula s dětmi přes den párkrát v šestinedělí, pak už ne. Ale mě to vyloženě nedělá dobře. Já když odpo usnu, tak jsem do večera nepoužitelná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
4.4.22 12:14

Spím. Syn má 4,5 let a po obědě stále spí a já s ním. Někdy si jej vezmu ze školky i v týdnu, pokud mám prostor, a jdeme spát spolu. A nestydím se. O víkendu s námi spí klidně i manžel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
4.4.22 12:15

Jinak obecně když uspává tatínek (čte pohádkyú tak usne vždycky dřív než dítě :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6180
4.4.22 12:18

Spala jsem o víkendech se starší, ta dávala ještě ve čtyřech letech ještě 2-3 hodiny. Mladší spí míň, starší už nespí a já jsem začala po MD pracovat. Takže nespim ani ve dne, ani v noci. Buď ráda že můžeš! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
4.4.22 12:18

Já nespím, ale ležím a nic nedělám :) zrovna teď. :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie