Spíte přes den s dětmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19983
4.4.22 13:08

Ne, ja ten čas nějak využila. Ted se dvěma, je to nereálný a to bych teda kolikrát klidne spát šla. No ale smolík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
4.4.22 13:13

Syn bez mojí asistence neusne, tak si zrovna poležím a čtu si. Vždy tak 30-60 minut než si mě žádá ta starší. Chodíme tak v 11 ven, prohnat pejska, pak pro dcerku do školky po o, občas menší zastávka na hřišti, oběd a kolem 13 hod lehneme a ta starší si jde užít hračky nebo si pustí pohádku a pak záleží na ni, kdy už mě potřebuje, někdy si nevzpomene i víc než hodinu, tak ležím jak valach. Zrovna teď, mladší se tulí a starší slyším jak v pokoji krámuje hračky. Dopoledne si s mladším synem vše krásně stihnu, tak si to můžu dovolit :D. Starší vodí do školky na 7.30 tatínek. Ale nespím, to se bojím, ikdyž má ta starší už 6.5 roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
4.4.22 13:18

Joo, jasně! :-) kdyz spaly obě děti, vždycky jsem si lehla a spala taky.
Teď starší už bohužel nespíš tak aspoň lezime na gauci a koukame na pohadky.
Obcas uklidim, fakt vyjimecne. :mrgreen: :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.4.22 13:22
@Venesí píše:
Já nespím, ale ležím a nic nedělám :) zrovna teď. :mavam: :lol:

I já, je to krása

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
4.4.22 13:36

Pokud nejsme na výletě, dáváme si s manzelem o víkendu po obědě sloficka. Děti paří a my chrnime. Win-win situace:)

• Citovat
  • Upravit
21625
4.4.22 15:53

@Svetluska55 to je jak u nás. Puberťáci zalezou k počítačům a my spinkáme. :mrgreen:
U prvního dítěte jsem měla pocit, že musím čas jeho spánku efektivně využívat. U druhého mě tyhle nesmysly přešly a spala jsem s ním nebo relaxovala u knížky či filmu. Starší chodila ze školky až po spaní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
4.4.22 15:58

Mne to zustalo uz skoro 8 let a chodim po o spat, i kdyz dite uz davno ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.4.22 16:54

Když jsem měla děti malé (máme je blízko po sobě). Tak jsem si je naučila, že ve stejný čas po obědě se jde lehnout/ odpočívat. Někdo usnul, někdo pouze ležel. Uměla jsem si takhle s děckama po obědě lehnout a taťka děti taky.
A víš co? U nás se polední klid o víkendu dodržuje někdy dobrovolně stále :mrgreen:. Když je škaredé, uspávací počasí, tak i teď si umíme zalézt do postele nebo na sedačku, pustit si pohádku a po obědě odpočívat, chrupnout si :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2086
4.4.22 16:57
:mavam:

Proč ten anonym snad se za to vážně nestydíš?
A Jo chodím s mrňouskem chrupat a dost často u toho taky usnu a popravdě je mi buřt že ten čas jsem mohla využít na nějaké jiné v uvozovkách užitečnější věci. :lol: člověk si taky musí odpočinout :dance:
PS: bordel neuteče nemá nožičky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.22 17:29

Pokud nečekám návštěvu nebo přeženeme procházku tak taky občas zakukam. Většinou ten čas využijí pro sebe. Film! čaj, káva…

• Citovat
  • Upravit
10923
4.4.22 17:33

Spím, kazdej den vetsinou hodinu a pul az dve dopo :lol:… prace vzdycky pocka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
4.4.22 17:39

Já jsem si celkem často chodila lehat s dítkem. Někdy jsem usnula, někdy ne. Těsně před tím, než šla dcera do školky, tak už odpoledne nespala, ale měly jsme polední klid, koukala z manželské postele na pohádku a já někdy spala vedle ní.:-) Nijak se za to nestydím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
23.4.22 13:10

Podle situace :) mam dva oba chodí po obědě spát většinou všechno stihnu dopoledne opravdu hned jak vstanu a proběhne hygiena snídaně prevleknu děti a šup vařit uklízet aby jsem to měla co nejdříve pak je dojdu vyvetrat ven doma si dají oběd a šup spát. Někdy jdu spát s nimi celkem často a někdy nee podle toho jak se cítím jestli jsem unavená kolik mám energie… jen si to užívej a klidně si pospi za chvíli ti to skončí a začne koloběh školka práce běžet do školky nakoupit uvařit uklidit spát a zase a zase a zase :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
23.4.22 13:25

Když můžeš, tak si to užij! A jestli na tebe nějaká super matka nebo příbuzná s názorem kouká skrz prsty, tak ať si trhne, však ona se může klidně strhat, když si přeje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2086
23.4.22 14:20
@Liberalissima píše:
Když můžeš, tak si to užij! A jestli na tebe nějaká super matka nebo příbuzná s názorem kouká skrz prsty, tak ať si trhne, však ona se může klidně strhat, když si přeje 8)

Naprostý souhlas :palec: já vždycky říkám že ono není umění se odrovnat ale je umění si to zařídit tak, aby se člověk nemusel odrovnat :dance: a takový ty paní dokonalý ať mi vlezou na hrb :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí