Spíte přes den s dětmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24822
4.4.22 12:18

:dance: no jasný, užij si to! ;) proč by sis jako nemohla odpočinout? ;) my i o víkendu někdy po obědě zalehnem k telce a manžel zásadně na hodinku usne..
natož s malými dětmi, kdy člověk fakt vstává hodně brzo a někdy i v noci..
Výčitky nejsou na místě, buď ráda, že máš čas si pořádně dáchnout… práci uděláš potom, no a co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
4.4.22 12:19

Já jsem spala, celkem mi ten polední šlofík chybí ještě teď. :think: Zas jsem toho víc stihla v noci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
4.4.22 12:19

Kdy jindy než s jedním dítětem si můžeš dát každý den šlofíka? Až v důchodu 😁 já si to maximálně užívám 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5985
4.4.22 12:20

Nechodím.
Malá Spinká 4× denně asi po 30-60 minutách, takže to nemá cenu, ale v noci se budí jen ve 3 a v 7 na jídlo a hned pak zase spí, jinak chrní do 9-10. Někdy spím s ní a někdy v těch 7 vstanu. Takže spánku mám dost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
4.4.22 12:23

Jasně že jo. Jsem se bez problémů synchronizovala i s dvěmi naráz. To bylo něco, zalézt si s oběma do postele a probudit se ve čtyři nebo v pět odpoledne - za deště nebo mrazu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
4.4.22 12:27

Já taky většinou usla se synem :lol: Ale on už přes den nespí asi od 2 let, škoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
4.4.22 12:38

Ja jsem typ, co pres den nezabere. Usnu jen, kdyz jsem nemocna, takze ja s ditetem nespim. Ale nastesti mi mimco spi pekne v noci, takze se vyspim dosyta pres noc a pres den uz to nepotrebuju. Kazdopadne na tom nevidim nic spatneho, kdyz nekdo pres den spi, vsak je to kazdeho vec a neni zac se stydet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
4.4.22 12:40

Jasně, když je teda prostor, ted mu jdou zuby takže jsem ráda, když zabere odpoledne a já s ním..noci jsou sem tam náročné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
4.4.22 12:41
@Venesí píše:
Já nespím, ale ležím a nic nedělám :) zrovna teď. :mavam: :lol:

závist :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.4.22 12:45

Já chodila spát nedávno s dcerou po obědě, protože jsem znovu těhotná a bylo mi tak zle, že jsem se na to vyloženě těšila :D teď už je to dobrý a spát už nechodím, radši uklizim :D já se totiž nedokážu válet ale ty si to užívej, každý ať si dělá co chce a stydět se za to fakt nemusíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
4.4.22 12:45

My taky dodržovali s oběma syny polední klid a doteď to udržujeme aspoň o víkendu. Já tedy málokdy usnu ve dne, ale tak se prostě válím, čtu si nebo jen tak čumím do blba :mrgreen:
Starší syn v tu dobu hraje na mobilu nebo PC, mladší už někdy neusne, ale i tak se snažíme, aby byl zvyklý si tu hodinu po o odpočinout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
4.4.22 12:53

Jako mimino a batole mi syn spal v noci příšerně, byla jsem unavená a klidně si s ním přes den lehla. Výčitky jsem extra neměla. Teď už můžu jen vzpomínat. Teď nejsem přes den schopná zabrat, mám s tím často problém i po nočních. Zrovna dnes volno po třech nočních a ani vteřina spánku, ale unavená jsem šíleně a nic jsem dnes neudělala zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
4.4.22 13:02

Ne, to si nemůžu dovolit, navíc mi děti přes den skoro nikdy nespí :D a když jo, tak si užívám ten čas klidu, dám si kávu, něco dobrého, aniž by mi to hned někdo sežral :mrgreen: jinak zbytek času využívám k úklidu nebo vyřízení svých věcí (že si projdu maily, udělám online nákupy, pošlu si platby apod). Asi by mi bylo líto tu trochu klidu prospat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
4.4.22 13:03
@Anonymní píše:
Ahojky, trochu se za sebe stydím, ale chodím si lehnout se svým dítětem a často usnu. Místo toho, abych třeba využila čas a dělala něco užitečného. Už tak půl roku spí celou noc, a spí ještě po obědě. Vstává v 7, od 9-11 jsme venku. Pak spí od 12-14:00 a od 15 do 18 jsme zase venku. Usina kolem 19:30.
Před porodem všichni radili, spát, když dítě spí a mě to zůstalo. Jsou mu 2 a čtvrt.
Je tu někdo, kdo taky tak rád spí? :mrgreen:

Proboha proč by ses jako měla stydět že s dítětem usnes??? Já mám dvě malý deti a kdyby měli synchronizivanej spánek, tak si s níma taky hodím slofika!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
4.4.22 13:04

:palec: taky jsem chodila. Moji neřádi vstávali mezi 5-6 ráno až do puberty. Šlofík po obědě přišel vždy vhod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí