Syn, 3 roky období NIKDY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
12.10.24 13:33

@Liška32
Děkuji za radu… U nás je to stejné ruku bych si umlatila a zbytečně. Prostě se zabejci a je to ještě horší hlavně vím pokom to má… Asi sem potřebovala slyšet že je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.10.24 13:38

@TeeeT
To, že na sebe upozorňuje je asi taky jeden z důvodu, ale zase na druhou stranu naše miminko je fakt zlatý skoro nepláče a hlavně ho vůbec neupřednostňují až je mi to líto jak se mu málo věnují jenom proto že prostě ten starší je hysterka. Fakt nakojim a on si tady hraje povídá a směje takový zlatíčko. Takže opravdu napřed obstarám staršího a až potom mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.10.24 13:40

@Mariane.B
Váš nápad byl dokonalý nechápu že mě to nenapadlo. Řekla sem.mu že už nikdy nepůjde spinkat a světe div utíkal do postele a spí jako zabitej a bylo to bez scén prostě šel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.10.24 13:45
@Annonymní_007 píše: Více

Tak samozřejmě by bylo super kdyby chodil do školky, ale bohužel je tu hodně dětí a on špatně narozený proto ho nevzali… A nějaká skupina je taky řešení, ale jsme z vesnice kde v okolí kde nic tu nic a každý den jezdit 20 km není nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.10.24 13:47

@TeeeT
A navíc myslím, že má brášku rád sotva trochu zaplace už na mě volá mami míko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí