Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Liška32
Děkuji za radu… U nás je to stejné ruku bych si umlatila a zbytečně. Prostě se zabejci a je to ještě horší hlavně vím pokom to má… Asi sem potřebovala slyšet že je to normální
@TeeeT
To, že na sebe upozorňuje je asi taky jeden z důvodu, ale zase na druhou stranu naše miminko je fakt zlatý skoro nepláče a hlavně ho vůbec neupřednostňují až je mi to líto jak se mu málo věnují jenom proto že prostě ten starší je hysterka. Fakt nakojim a on si tady hraje povídá a směje takový zlatíčko. Takže opravdu napřed obstarám staršího a až potom mimino
@Mariane.B
Váš nápad byl dokonalý nechápu že mě to nenapadlo. Řekla sem.mu že už nikdy nepůjde spinkat a světe div utíkal do postele a spí jako zabitej a bylo to bez scén prostě šel.
@Annonymní_007 píše: Více
Tak samozřejmě by bylo super kdyby chodil do školky, ale bohužel je tu hodně dětí a on špatně narozený proto ho nevzali… A nějaká skupina je taky řešení, ale jsme z vesnice kde v okolí kde nic tu nic a každý den jezdit 20 km není nic moc
@TeeeT
A navíc myslím, že má brášku rád sotva trochu zaplace už na mě volá mami míko ![]()