Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@ondrej190 píše: Více
Však jo. Matka musí všechno, otec nemusí nic. ![]()
@Prelesta píše: Více
Hele, to fakt nevim. Vis, jakej je porad jeste boj, neprijit o deti? Fakt to neni tak samozrejmy, jak se tu porad zminuje, a používají se v tom nehezke, velmi podpasove zbrane.
Cest takovym matkam, ktere to nedelaji, a mozna, ze jsi to ty.
Abych Te teda nehazel nespravedlive do jednoho pytle s temi silenymi matkami.
@ondrej190 píše: Více
Bohužel, nehezké, podpásové zbraně se někdy používají oběma stranami - jak otci, tak matkami. A hnus to je.
Jinak k té vzdálenosti na čas - otec může být u mě (od domu k domu) za 20 minut autem. Já u něho na kole za hodinu (lesem). Když byla dcera menší, ale už jezdila sama na kole, trvalo by to dýl. Minimálně tak hodinu a půl. A zhruba za stejný čas (1,5 h) bych byla u něho vlakem nebo busem. Je to 15 km, stejný okres. Já jsem se s dcerou nikam nestěhovala.
@Prelesta píše: Více
teď mi to připomnělo zákaz přejíždění z okresu do okresu za covidu, to byla také pěkná pitomina, jak píšeš, někdo má jiný okres za zahradou a někdo 80 km
@stinga píše: Více
No právě. Jezdila jsem i v tu dobu na kole do lese a tam teda rozhodně nepoznám, jestli jsem ještě v našem okrese a kraji nebo už v sousedním.
A vím o lidech, kteří opravdu vylezou z domu, udělají pár kroků a jsou v jiném okrese. ![]()
Souhlasím, že to fakt byla pořádná pitomost. ![]()
Ignorujte toho Ondřeje, vždyť to jsou takové bláboly co píše
každý jeden příspěvek mluví o jeho nevyřešené minulosti a narcistické povaze. Hlavně se pořád handrkovat o dítě, které bude s kufříkem přejíždět od jednoho rodiče k druhému.
@Beata68 píše: Více
Pokud necemu nerozumis, oznac to a ja se Ti to pokusim napsat jinak, aby to bylo srozumitelnejsi 🙂