Syn 9 let sprostě mluvící

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.5.20 19:10
@lucenka píše:
Velmi slušná rodina, ale chlapeček hned žaluje :palec: tomu říkám kvalitní výchova :roll:

Oni tam tak zaluji vseci

• Citovat
  • Upravit
10995
18.5.20 19:10
@Anonymní píše:
Rekla jsem az se bude chovat slusne, tak si bude moct hrat s kamaradama. Takze neni na dobu urcitou.

Pokud projevil lítost a účast, tak bych za ním šla a řekla mu, že jsi nad tím přemýšlela a pokud tomu rozumí, tak že zákaz už rušíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
18.5.20 19:11

Souhlasím s tvým manželem. A tomu druhému chlapci, bych dala trest taky. Žalovat se nemá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.20 19:15
@japolka píše: ,,Vite, oni jsou hodne slusna rodina''- a kdyby oni slušná rodina nebyli, tak by nevadilo že syn mluvil sprostě? Nebo by ti to nevadilo tak moc? Ty je nějak obdivuješ, že přehnaně trestáš syna za takovou klukovinu? Zdá se mi, že nemáš na věci svůj vlastní názor, možná ti zbytečně moc záleží na jejich názoru, chceš se jim vyrovnat?

Vadi mi kdyz mluvi sproste bez ohledu na slusnosti druhych. Ty deti se k nemu chovaji slusne, tak cekam ze i muj syn se k nim bude tak chovat. Ja uznavam, ze to bylo z me strany vice prehnane, ale co uz stalo se nejak to s manzelem vymyslime. karani dostal

• Citovat
  • Upravit
9880
18.5.20 19:17

Reakce jsem nečetla, ale za mě mám 11..
Asi bych takto nereagovala.,. Vím, že tyto slvoa prostě uslyší.. Bud venku, v televizi a bohužel. někdy třeba, člvoěk ujede a řekne, že je někdo blbec.. Ale když mi třeba poprvé kluk řekl - ted třeba 6 letý blbec, tak jsem mu teda nevynadala, ale prostě jsem si ho vzala k sobě a a normálně v klidu jsem mu řekla, že co to je za slovo a proc se to neříká, že ted jsem u to řekla, ale že příště to nechci slyšet..
Kdybych byla takto na hřišti, tak bych kluka vzala bokem a řekla, mu, že to nříkat, nemá, že to nejsou slušné slova.. Víc asi ne..Takto naivní nejsem, bokem opravdu mluví takto hodně dětí, když se předvádí, ale, ví, že se takto mluvit nemá a opravdu to neslyším..
U nás takto chodí 5 klůků, kteříse učí dobře, kteří se chovají i tady jako vychovaní- pozdraví, poděkují, a když zajdu a po chvilkce nějdu jdu a máme okno na ventilačku, tak občas teda zaslechu- ty vole jako to tak neni, to ty si blbec.. a řehot..

Příspěvek upraven 18.05.20 v 19:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
18.5.20 19:18
@Anonymní píše:
Vadi mi kdyz mluvi sproste bez ohledu na slusnosti druhych. Ty deti se k nemu chovaji slusne, tak cekam ze i muj syn se k nim bude tak chovat. Ja uznavam, ze to bylo z me strany vice prehnane, ale co uz stalo se nejak to s manzelem vymyslime. karani dostal

No tak blbec mi fakt nepřijde jako něco strašného…jak jinak by ses tedy slušně vyjádřila? Kdyby se k němu chovali slušně, tak by jim to neřekl. A prvně bych řekla kamarádovi, že se nežaluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
18.5.20 19:19
@Anonymní píše:
Oni tam tak zaluji vseci

A to je horší než nějaké nehezké slovo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
18.5.20 19:25

Můj tříletý syn říká „do pdele“ manžel ho vzal na fotbal. Teď jsem to dlouho neslyšela je karanténa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
18.5.20 19:34

Všechny děti sprostý slova znají a používají. Jen musí být prostě naučení kdy se to říkat může a kdy ne. :nevim: A pak nemít práskačský kámoše :mrgreen:

Synátor umí sprostot ze školy dost ale ví že předemnou a před rodinou prostě ne. :nevim: Myslet si že tvoje dítě po takovémto zákazu už nikdy nic neřekne je čirá naivita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.5.20 19:35

A ja cekala, ze se priucim nejaky novy husty vyrazy :mrgreen: :mrgreen: prehanis, vazne. Mam temer 8mi leteho syna. Kdyby ke me prislo cizi 9ti lete dite zalovat na meho syna, ze mluvi sproste, tak si prvne zatukam na celo, reknu neco ve smyslu at si to vyresi spolu a nezaluje a pak tomu memu v klidu reknu, at se mirni ve vyrazivu. Ale blbec nebo vul, to teda promin, to je nejaka ultra verici slusna rodina nebo co? V tomto veku? :think: muj syn sproste nemluvi, ale treba na fotbale se ti kluci tituluji v zapalu hry mnohem horsimi vyrazy, vedu z toho fakt nedelam. Mimochodem, tenhle chlapec je nejaky jeho velky kamarad, nebo se jen prichomytl do hry jinych kluku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.20 19:52

Taky to nevidím jako nějakou tragédii!
Sama nemám ráda když někdo mluví jako dlaždič kord dítě…Jaké pro mě pak bylo překvapení, když jsem se dozvěděla od paní učitelky, že syn napsal velmi vulgární slovo holce z jiné třídy 🙄Měl tenkrát zákaz mobilu, zákaz „nevhodného“kamaráda a musel se holčičce omluvit před její mámou a koupit za své úspory čokoládu. Tenkrat jsem myslela, že se hambou propadnu :zed: Manžel taky říkal že je to zbytečně nafouklé…Bohužel doba je taková, že to slyší všude! Ale doufám, že se tím trochu poučil a dá si na to příště pozor…

• Citovat
  • Upravit
23966
18.5.20 20:04

Tak mě by tedy víc vadilo to žalování. Než ty dvě slova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.20 20:50
@unuděná píše:
A ja cekala, ze se priucim nejaky novy husty vyrazy :mrgreen: :mrgreen: prehanis, vazne. Mam temer 8mi leteho syna. Kdyby ke me prislo cizi 9ti lete dite zalovat na meho syna, ze mluvi sproste, tak si prvne zatukam na celo, reknu neco ve smyslu at si to vyresi spolu a nezaluje a pak tomu memu v klidu reknu, at se mirni ve vyrazivu. Ale blbec nebo vul, to teda promin, to je nejaka ultra verici slusna rodina nebo co? V tomto veku? :think: muj syn sproste nemluvi, ale treba na fotbale se ti kluci tituluji v zapalu hry mnohem horsimi vyrazy, vedu z toho fakt nedelam. Mimochodem, tenhle chlapec je nejaky jeho velky kamarad, nebo se jen prichomytl do hry jinych kluku?

To prave u me vygradoval dnesni katastrofalni den, kdy deti v jednom kuse vresti, zlobi, neposlouchaji.ano jsou hodne verici a deti vycepovane, az koukam jako puk.jsou to kamaradi, co se stykaji na hristi a cele odpoledne si tam hraji.syn vi ze predemnou a pred rodinou takove vyrazy nesmi pouzivat.

• Citovat
  • Upravit
Katchulina
18.5.20 21:06

Kdyby mi řekl ten druhý, že náš kluk mu říká, že je vůl a blbec, řekla bych mu, že, když žaluje, tak, že má pravdu. Synovi bych řekla, že to přece není hezké nadávat kamarádovi, ale, stejně tak není hezké žalovat. Řekla bych jim ať se vzájemně omluví a podají si ruku a víc bych to vůbec neřešila. A ano souhlasím, že některé děti venku používají mnohdy horší slova.

• Citovat
  • Upravit
5244
18.5.20 22:24

No ja nevim, ale co mel ten druhy kluk delat, kdyz nechtel byt vul a blbec, nez to zajit rict nekomu, kdo tomu udela pritrz? Jako jo, mohl se nejak ohradit sam, ale jednak ten konflikt mohl probihat jinak (nikdo jsme u toho nebyli) a jednak nema kazdy prorizlou pusu. Zalovani chapu ve smyslu, ze dotycny chodi prasit hlouposti a citi se velmi dulezite a lepsi nez ti ostatni, na ktere zaluje. Takhle dovedeno do dusledku by i nahlaseni sikany mohlo byt zlehcovano jako zalovani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí