Syn a pochybné partičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4367
18.11.18 15:57

@MartinKa36 myslím, za zakladatelce nejde primárně o předsudky, ale o to, aby se syn nesvezl do průšvihu. Mě by vadilo u kohokoli, že kouří a fláká se -tj., nejlepší prostředí pro vymýšlení blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
18.11.18 16:06

9-17 let to je velký věkový rozdíl mezi dětmi.Všichni nemusí být špatní ale asi to moc dobré není zapojila byh ho do nějakého sportu či kroužku ve škole aby měl málo času na tyto kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
18.11.18 17:19

Já bych ho upozornila, že jsou věci, které se nedělají, jsou nebezpečné, nevhodné. Že by se neměl nechat „strhnout davem“, že má svůj mozek a svoji hlavu a je lepší prostě odejít, než se do něčeho namočit. Sledujte jeho chování, prospěch, nakládání s penězi atd. a pokud by se horšil, tak hned zasáhnout. Ale primárně bych mu kontakt s nimi nezakazovala, zákazy vedou k tomu, že na truc to budu dělat. Ale je potřeba nastavit pravidla, například návrat domů v určitou hodinu.
Trošku bych mu zavedla režim, povinnosti doma, kroužky, podpořit jeho zájmy, aby na partičku nebylo tolik času. Se psem může chodit na cvičák, minimálně jeden sportovní kroužek, pak třeba nějaký jazykový nebo výuka na hudební nástroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
18.11.18 17:29
@Anonymní píše:
@Bábrdl Žijeme na Ostravsku, ale detailněji to psát nechci, proto anonym… Nevím jestli jsou to přímo Afghánci nebo jiná podobná národnost…

Na Ostravsku Afghanci? 8o 8o Ziju tady cely zivot a pokud vim, ziji tu akorat romove. Ze by mi neco uniklo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
21.11.18 16:27
@EvulinkaH píše:
@MartinKa36 a ty ses integrovala nebo to znáš jen teoreticky? :think:

Tak to pak jo. :roll: Ono z doslechu/tv je to vždy jiné, než zažité na vlastní kůži (a je vcelku jedno o co se jedná)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
22.11.18 02:01
@EvulinkaH píše:
Tak to pak jo. :roll: Ono z doslechu/tv je to vždy jiné, než zažité na vlastní kůži (a je vcelku jedno o co se jedná)

Mám i osobní skušenost, pakistánci nejsou uplně blbý uroveň školství je ale mizerná z ného pohledu jim scházeli elementarní znalosti matematiky. Co se týče jejich víry tak se baví jinak s muslimem a ne muslimem, pokud tě považují za muslima tak se dozvíš že ateisté jsou primitivové ten největší póvl podlidi. to židé a křestané mají aspoň nějakého boha, je možné že jsem byl v kontaktu pouze s nejchytřejšími lidmi z populace. Mnohem horší je to s černochy jsou inteligenčně uplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
22.11.18 04:15

Ty jo, chtít po 10letém klukovi, aby e nenechal strhnout partou je trochu scifi. Určitě bych kluka zaměstnala, má nějak moc času. Otázka je, jak je pohybově nadaný, tam bych se odpíchla a takový trénink 3× týdně ho od party docela odpoutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí