Syn chce do Chorvatska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
7.8.23 16:04
@DanielaD píše:
@zrcadlo

nic neohrnuji

jezdím tam na dlouho

nic nezavařuji

nikde nepíšu o plátku masa + zeleninovém salátě

@unuděná

kde čteš něco o 5. dne dovolené :)

škoda času

Takže bereš maso z ČR v termotašce a uvaříš si ho po příjezdu. A zbytek dovolené jíš co? :nevim: Nebo to povolené maso strčíš na místě do ledničky a sníš později? Nebo nerozumím, co se nám tu snažíš sdělit. Jestli máš totiž nějakou lepší variantu, než zavařování, co zvládne aspoň těch 5 dní v teple, sem s ní - ne že bych si vařila na zahraniční dovolenou, ale může se hodit třeba na čundr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40141
7.8.23 16:05
@Havlova píše:
A proč budu vozit jídlo někam, kde je levnější? 8o Teda to Polsko.

Vsude je to ted levnejsi oproti nam. Dokonce i v Dansku nebo Norsku. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.8.23 16:06
@AvajBr píše:
Vsude je to ted levnejsi oproti nam. Dokonce i v Dansku nebo Norsku. 8)

Si byla letos?

Sonduju; chceme na sever pristi rok. Kolega, co tam jezdi roky na ryby, myslim rikal, ze hodne zlevnili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.8.23 16:09

Ja uz jezdim vsude tady na dovolenou s hotovou omackou + ryze, prvni dva dny nemusime resit jidlo, to je se tremi detmi k nezaplaceni.
Pak delam rychlovky.
Kamaradka vozi zavarene a vzdycky ji to zavidim :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40141
7.8.23 16:10
@unuděná píše:
Jo tak jasně, vzít si guláš a polívku ve skle nevidím jako problém, ale tahat vše je nesmysl. My jsme letos v Polsku jedli opravdu denně v restauracích a obvykle jsme platili kolem 900,– za 4 hlavní chody a 4 velká pití, v ČR se takhle pod litr už nedostanem nikde.

Presne. Hlavne, na dovolene proste pocitame s tim, ze holt nejaky ten chlup pustime, no.. :mrgreen: A deti konecne prestaly byt vybirave a rady vyzkousi neco z tamejsi kuchyne. KONECNE a HURA. :dance:

A taky to beru tak, domu bych to jidlo nakupovala uplne stejne, tak ho nebudu tahnout osm hodin v rozpalenem aute a radsi nakoupim na miste, pekne cerstve a vetsinou i mnohem chutnejsi. Treba zrovna maso, v Rakousku, naprosta lahoda. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.8.23 16:10
@unuděná píše:
Takže bereš maso z ČR v termotašce a uvaříš si ho po příjezdu. A zbytek dovolené jíš co? :nevim: Nebo to povolené maso strčíš na místě do ledničky a sníš později? Nebo nerozumím, co se nám tu snažíš sdělit. Jestli máš totiž nějakou lepší variantu, než zavařování, co zvládne aspoň těch 5 dní v teple, sem s ní - ne že bych si vařila na zahraniční dovolenou, ale může se hodit třeba na čundr.

Express menu.
Berou to lidi na cundry a nemuzou vynachvalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.8.23 16:12

V dtestu je zrovna vysledek hodnoceni pastik :mrgreen:

Vyhodny nakup je Jatrovy syr z Kauflandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.8.23 16:12

A Majka moc dobre nedopadla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.8.23 16:14
@Atisia píše:
Já bych chtěla na Santorini. Taky mě tam nikdo nechce vzit :nevim:. :,(

Přesně. A já na Mykonos. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40141
7.8.23 16:15
@Baba píše:
Si byla letos?Sonduju; chceme na sever pristi rok. Kolega, co tam jezdi roky na ryby, myslim rikal, ze hodne zlevnili :think:

Ja ne, ale kolegyne. Jezdi tam za rodinou pravidelne a ma srovnani. Prave to rikala, ze oproti nam je i tam levneji. No, bere nas tu Babis I. Dobrotivy trochu na hul. A taky Stock referovala. Starsi dite zas bylo v Londyne se skolou a hlasilo, za jakou cenu tam maji Pringlesky :D Presne si nepamatuju, ale protoze na tom ujizdi a o volny hodine si to chodi kupovat, tak z toho byl celkem vyplesklej (ze by mel za kapesny vic baleni, nez doma :D). Rozdil, myslim, vic nez dvacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16405
7.8.23 16:16
@Lucie_Sx píše:
Express menu.
Berou to lidi na cundry a nemuzou vynachvalit.

Potvrzuju, to si bere na dovolené kamarádka s bezlepkovou dietou a fakt to chutná dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40141
7.8.23 16:16
@cecetka píše:
To je fuk, jak se kdo stravuje.
Jako „pastikari“ se hanlive oznacuji navstevnici Chorvatska, pritom se takto nejezdi jen do toho Chorvatska. To jsem tim prispevkem chtela rict.Pro nekoho je dovolena jidlo a plaz, pro jineho vylety a poznavani (a to jidlo je druhotne).
Me treba z predstavy, ze jsem 10-14 dnu v hotelovem resortu, kde se jen valim u vody a jim, naskakuji osypky :mrgreen:

jo, tak to nam taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18420
7.8.23 16:17
@unuděná píše:
Retardovaná jsi ty - kde jsi přišla na to, že mojí polívku nikdo nejí?? :pankac: A do zahraničí jídlo nevozíme, maximálně svačinu na cestu, stravujeme se v restauracích, na ulici nebo nakoupíme v obchodě (třeba i to maso, když se nám chce grilovat). A ano, za mě je lepší zavařený guláš, než maso vezené z Čech a pomalu rozmrazované, které si hodím na pánev 5. den dovolené :poblion:
:) logicky, když ti vydrží 14 dní

ty jsi opravdu zvláštní osoba, pořád jen rýpeš a jak není po tvém, máš z toho málem mozkovou

maso nemám zmražené na kost :)

Řezník mě ho nachystá do vakuovaných sáčků, já to zasypu ledem -koupíš na bezince za pár korun a jedeme na x měsíců, kam potřebujeme být, nepíšu o 7 denní dovolené, jistě možná, snad, chápeš, že za tu dobu tam stejně musím jít xkrát všechno nakoupit

Maso dám po příjezdu do ledničky, co tady mechtáš o 5 dnech, pokud ty to tak děláš, tak mě to nepřekvapuje :)

negriluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
7.8.23 16:17
@Baba píše:
A Majka moc dobre nedopadla :mrgreen:

Ze me to neprekvapuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44523
7.8.23 16:18
@Baba píše:
Me pastikari neprijdou lidi, co si vozi vlastni jidlo :think:
Ale spis s urcitym pristupem, neumim ho spravne popsat :think:

V podstatě asi ano. Takoví Homolkovi nebo jak to říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí