Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@AvajBr píše:
Brno neprestupni za dvacku, ale jen 15 minut, s tim prakticky nedojedes v souvasnem provozu nikam. Hodinova prestupni 25,–.
Já porovnálala nepřestupní. Ale OK, Brno 25, těch 15 minut je opravdu málo. V Hradci i Pardubicích za tu cenu dojedeš od nádraží k nemocnici. Proč znám ve většině měst cesty od nádraží k nemocnici? ![]()
@cecetka píše:
Treba ma uz toho Egypta a Tuniska dost a chtel by vyzkouset i to nudne Chorvatsko, kde se jeho kamaradum libi.Me spise prijde divne zakladat diskusi o tom, ze dite si preje jet do Chorvatska.
6lete má už dost Egypta a Tuniska? Kolikrát tam za svůj dlouhý život asi stihl být? ![]()
@Baba píše:
HusteKdyby toho pacienta bolela zada, posli ho za mnou
Ty hodláš dělat lumbálku slonovi? Já to chci vidět. Prosím, prosím.
Mám dokonce osvědčení, podle kterého mohu dělat vedoucí pokusů na zvířatech. ![]()
@DanielaD píše:
když mají hlad, dostanou najíst, někde se stavíme, na cestu jim připravuji svačinyprimárně píšu o cílové destinaci, jak je snadné bez zavařování uvařit.
nedovedu si představit, že sebou vezu čočkovou, která ti v teple! vydrží 14 dní
Asi jsi nikdy nezavařovala.
Navíc, tak jako ty vezmeš maso, může někdo jiný vézt hotová jídla pro jistotu v autolednici a na místě přehodit do klasické lednice.
V případě pobytu v (auto)kempu apod. zapojí autolednici do zásuvky a funguje dále.
Flák masa na pánev si seženu kdykoli na místě a je za chvíli hotovo, není třeba nějaké přípravy. Zato s poctivým gulášem, segedinem nebo třeba fazolačkou či vývarem se někde dělat, to už je o jiném. ![]()
@Alušáček píše:
6lete má už dost Egypta a Tuniska? Kolikrát tam za svůj dlouhý život asi stihl být?
Dcera by ho měla dost tak 2.-3. den už ve školce. ![]()
Dovolená, kde nebyla muzea, hrady atd. nebyla dovolená snad odjakživa.
Syn by se tam zase zabydlel na tobogánech a v jídelně. ![]()
@Havlova píše:
Sportovce nebrat. Nebo jedině s koulí na noze a velkým batohem plným důležitých knih, průvodců, map, vody a náhradního oblečení pro celou výpravu.Nějaký lehký trek (přeci jen, artróza je kámoš), trochu kultury, trochu gastronomie, žádné velké vedro.
No presne stejna predstava jako moje. Do Tibetu nahodou nechces?
Kvuli deb. ilnim Cinanum potrebuju jeste 3 lidi. A nikdo se mnou nechce ![]()
@Havlova píše:
Ty hodláš dělat lumbálku slonovi? Já to chci vidět. Prosím, prosím.Mám dokonce osvědčení, podle kterého mohu dělat vedoucí pokusů na zvířatech.
Ale nedelas zadne pokusy, ze ne? ![]()
@Baba píše:
No presne stejna predstava jako moje. Do Tibetu nahodou nechces?Kvuli deb. ilnim Cinanum potrebuju jeste 3 lidi. A nikdo se mnou nechce
No, Tibet pro mě není lehký trek.
@Baba píše:By byla jehla.
Lumbalky nemam rada ani u lidi, natoz u zviratek. By mi ho bylo lito.Ale nedelas zadne pokusy, ze ne?
Ne, neboj. Ale papír mám.
@Havlova píše:
Ty hodláš dělat lumbálku slonovi? Já to chci vidět. Prosím, prosím.Mám dokonce osvědčení, podle kterého mohu dělat vedoucí pokusů na zvířatech.
Ale ten můj pacient není slon
, to je bývalý hlavní veterinář v zoo.
@Havlova píše:
Dcera by ho měla dost tak 2.-3. den už ve školce.
Dovolená, kde nebyla muzea, hrady atd. nebyla dovolená snad odjakživa.
Syn by se tam zase zabydlel na tobogánech a v jídelně.
V Egyptě i Tunisku jsou taky muzea. A v případě zakladatelky chce kluk do Chorvatska protože tam jezdí kamarádi, ne protože by tam chtěl navštívit nějaké chorvatské pamětihodnosti. ![]()
@Lama Lama píše:
Ale ten můj pacient není slon, to je bývalý hlavní veterinář v zoo.
Nuda. ![]()
@Havlova píše:
Nuda.
Jak nuda? ![]()
Urcite umi lecit axotrotly, muze se hodit. Hugovi zas nekdo ukousnul nohu
Tipuju jeho milujici partnerku
@Anonymní píše:
Nejsme povrchní, ale prostě se nám tam nelíbí. Nemáme rádi kamínkové pláže, moře je plné ježků, všude spousta lidí…
omezenci. takhle to vubec neni…
@Micilin píše:
Přesně. A já na Mykonos.
Tam byl kamarád. Vypadá taky krásně