Syn chce do Chorvatska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44323
7.8.23 17:38
@AvajBr píše:
Brno neprestupni za dvacku, ale jen 15 minut, s tim prakticky nedojedes v souvasnem provozu nikam. Hodinova prestupni 25,–.

Já porovnálala nepřestupní. Ale OK, Brno 25, těch 15 minut je opravdu málo. V Hradci i Pardubicích za tu cenu dojedeš od nádraží k nemocnici. Proč znám ve většině měst cesty od nádraží k nemocnici? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15878
7.8.23 17:38
@cecetka píše:
Treba ma uz toho Egypta a Tuniska dost a chtel by vyzkouset i to nudne Chorvatsko, kde se jeho kamaradum libi.Me spise prijde divne zakladat diskusi o tom, ze dite si preje jet do Chorvatska. :nevim:

6lete má už dost Egypta a Tuniska? Kolikrát tam za svůj dlouhý život asi stihl být? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44323
7.8.23 17:40
@Baba píše:
8o HusteKdyby toho pacienta bolela zada, posli ho za mnou

Ty hodláš dělat lumbálku slonovi? Já to chci vidět. Prosím, prosím. :srdce: Mám dokonce osvědčení, podle kterého mohu dělat vedoucí pokusů na zvířatech. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
7.8.23 17:42
@DanielaD píše:
když mají hlad, dostanou najíst, někde se stavíme, na cestu jim připravuji svačiny

primárně píšu o cílové destinaci, jak je snadné bez zavařování uvařit.

nedovedu si představit, že sebou vezu čočkovou, která ti v teple! vydrží 14 dní

Asi jsi nikdy nezavařovala. :nevim: Navíc, tak jako ty vezmeš maso, může někdo jiný vézt hotová jídla pro jistotu v autolednici a na místě přehodit do klasické lednice. :nevim: V případě pobytu v (auto)kempu apod. zapojí autolednici do zásuvky a funguje dále.
Flák masa na pánev si seženu kdykoli na místě a je za chvíli hotovo, není třeba nějaké přípravy. Zato s poctivým gulášem, segedinem nebo třeba fazolačkou či vývarem se někde dělat, to už je o jiném. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44323
7.8.23 17:42
@Alušáček píše:
6lete má už dost Egypta a Tuniska? Kolikrát tam za svůj dlouhý život asi stihl být? :lol:

Dcera by ho měla dost tak 2.-3. den už ve školce. :mrgreen:
Dovolená, kde nebyla muzea, hrady atd. nebyla dovolená snad odjakživa.
Syn by se tam zase zabydlel na tobogánech a v jídelně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.8.23 17:49
@Havlova píše:
Sportovce nebrat. Nebo jedině s koulí na noze a velkým batohem plným důležitých knih, průvodců, map, vody a náhradního oblečení pro celou výpravu. :mrgreen: Nějaký lehký trek (přeci jen, artróza je kámoš), trochu kultury, trochu gastronomie, žádné velké vedro. :nevim:

No presne stejna predstava jako moje. Do Tibetu nahodou nechces? :mrgreen: Kvuli deb. ilnim Cinanum potrebuju jeste 3 lidi. A nikdo se mnou nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.8.23 17:50
@Havlova píše:
Ty hodláš dělat lumbálku slonovi? Já to chci vidět. Prosím, prosím. :srdce: Mám dokonce osvědčení, podle kterého mohu dělat vedoucí pokusů na zvířatech. :mrgreen:
:mrgreen: By byla jehla.
Lumbalky nemam rada ani u lidi, natoz u zviratek. By mi ho bylo lito.

Ale nedelas zadne pokusy, ze ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44323
7.8.23 17:52
@Baba píše:
No presne stejna predstava jako moje. Do Tibetu nahodou nechces? :mrgreen: Kvuli deb. ilnim Cinanum potrebuju jeste 3 lidi. A nikdo se mnou nechce :roll:

No, Tibet pro mě není lehký trek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44323
7.8.23 17:53
@Baba píše: :mrgreen: By byla jehla.
Lumbalky nemam rada ani u lidi, natoz u zviratek. By mi ho bylo lito.Ale nedelas zadne pokusy, ze ne? :think:

Ne, neboj. Ale papír mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81528
7.8.23 17:56
@Havlova píše:
Ty hodláš dělat lumbálku slonovi? Já to chci vidět. Prosím, prosím. :srdce: Mám dokonce osvědčení, podle kterého mohu dělat vedoucí pokusů na zvířatech. :mrgreen:

Ale ten můj pacient není slon 8), to je bývalý hlavní veterinář v zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15878
7.8.23 17:57
@Havlova píše:
Dcera by ho měla dost tak 2.-3. den už ve školce. :mrgreen:
Dovolená, kde nebyla muzea, hrady atd. nebyla dovolená snad odjakživa.
Syn by se tam zase zabydlel na tobogánech a v jídelně. :mrgreen:

V Egyptě i Tunisku jsou taky muzea. A v případě zakladatelky chce kluk do Chorvatska protože tam jezdí kamarádi, ne protože by tam chtěl navštívit nějaké chorvatské pamětihodnosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44323
7.8.23 17:57
@Lama Lama píše:
Ale ten můj pacient není slon 8), to je bývalý hlavní veterinář v zoo.

Nuda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.8.23 18:09
@Havlova píše:
Nuda. :mrgreen:

Jak nuda? :mrgreen:

Urcite umi lecit axotrotly, muze se hodit. Hugovi zas nekdo ukousnul nohu :roll: Tipuju jeho milujici partnerku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parenicka
7.8.23 18:11
@Anonymní píše:
Nejsme povrchní, ale prostě se nám tam nelíbí. Nemáme rádi kamínkové pláže, moře je plné ježků, všude spousta lidí…

omezenci. takhle to vubec neni…

• Citovat
  • Upravit
7221
7.8.23 18:26
@Micilin píše:
Přesně. A já na Mykonos. 8)

Tam byl kamarád. Vypadá taky krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek