Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@AvajBr píše:
Vsude je to ted levnejsi oproti nam. Dokonce i v Dansku nebo Norsku.
Ve Španělsku rozhodně ne. ![]()
@Baba píše:
Si byla letos?Sonduju; chceme na sever pristi rok. Kolega, co tam jezdi roky na ryby, myslim rikal, ze hodne zlevnili
Dánsko a Švédsko je ve hře i u nás.
@Havlova píše:
Ve Španělsku rozhodně ne.
To neni mozny. Ja myslela, ze nejdraz na svete je ted v Chorvatsku.
![]()
@Havlova píše:
Dánsko a Švédsko je ve hře i u nás.
Sezente bydlika, a pojedte s nami ![]()
Nebo Te muzeme pribrat, mame 6mist.
Do Norska bych jela hned. Po 25 letech asi. Ale mam ho v pameti jako extra drahe.
@Baba píše:
Sezente bydlika, a pojedte s nami
Nebo Te muzeme pribrat, mame 6mist.
Je to by bylo super, se bez dovoleni vtirnu a jdu rezervovat auto. ![]()
@DanielaD píše:
@cecetkado mrazicího boxu dám plátky masa ap. nějaké domácí zavařování nechápu
Tak já třeba úplně nechápu ani ty plátky masa. Pokud člověk nejede někam na konec světa, i když tam by mu stejně mrazicí box asi moc nepomohl… ![]()
@Havlova píše:Třeba že nechceš během dovolené ztrácet čas nakupováním.
A proč budu vozit jídlo někam, kde je levnější?Teda to Polsko.
@unuděná píše:
Ona tu bude stejně hlavně provokace, ne? Normálnímu dítěti po vyslovení přání na základě „spolužáci tam taky byli“ vysvětlíš, proč my jezdíme tam a tam, co se nám naopak nelíbí na téhle destinaci a je to. A hlavně, pokud on byl v Egyptě a spolužáci (moment, šestileté dítě maximálně ukončilo 1. třídu, tak kdy si stihl se spolužáky tak pokecat? Nebo jde o školku?) - tak řekne prostě něco ve stylu "my byli v Egyptě, je tam krásný písek a viděl jsem Nema a sasanky a absolutně si nedovedu představit, proč by mělo chtít k jinému moři jen proto, že tři děti ze třídy tam byly
Znám to osobně. Děti 5, 7, 8, byli Na Maledivach, Srilance, v Mexiku. A prostě si přáli jet do Chorvatska. Jejich přání bylo vyslovení, vzali to se vším všudy, koupili Majku, Vysočinu, nakoupili instantní Polívky, napsali řízky, půjčili karavan a jeli. Vrátili se spokojené, mým dete vyprávěli o instantní polivce. Takže i já svým dětem za dobře chování přislíbila instantní polívku.
letos už dali přednost Gaspachu ![]()
@Ijen píše:
Je to by bylo super, se bez dovoleni vtirnu a jdu rezervovat auto.
Nevadi Ti jet s parcialnimi pastikari? ![]()
@Baba píše:
Nevadi Ti jet s parcialnimi pastikari?
Vubec ne. Mozna jsem taky pastikar a ani o tom nevim!
@Lama Lama píše:
Znám to osobně. Děti 5, 7, 8, byli Na Maledivach, Srilance, v Mexiku. A prostě si přáli jet do Chorvatska. Jejich přání bylo vyslovení, vzali to se vším všudy, koupili Majku, Vysočinu, nakoupili instantní Polívky, napsali řízky, půjčili karavan a jeli. Vrátili se spokojené, mým dete vyprávěli o instantní polivce. Takže i já svým dětem za dobře chování přislíbila instantní polívku.letos už dali přednost Gaspachu
To je stejně vtipný… Mne jednou řekl kluk, že jsme asi chudí, protože si nekupujeme hotové bagety ( za mě hnus největší.) Že Aleš ve škole ji má pořád a kluk jen domácí svačinu.
@Ijen píše:
Vubec ne. Mozna jsem taky pastikar a ani o tom nevim!
Tak vitezem je Čonrády Jatrova pastika, vyhodny nakup Viva Jatrova pastika, a na poslednim miste Hame Jatrovka.
At vime, co zabalit ![]()
@Ijen píše:
Do Norska bych jela hned. Po 25 letech asi. Ale mam ho v pameti jako extra drahe.
Nepřišlo mi. A to bylo před zdražením,2021.
@jkra píše:
Nepřišlo mi. A to bylo před zdražením,2021.
Tak je to davno. A taky jsme asi pracovali s jinym rozpoctem. Tim lip.
@Lucie_Sx píše:
Express menu.
Berou to lidi na cundry a nemuzou vynachvalit.
Jo, tak to naopak neohromilo mě. Mi to zbylo a večeřela jsem raději ovesné vločky se sušeným mlíkem zalitý horkou vodou