Syn chce do Chorvatska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81532
7.8.23 16:41
@Polední bouře píše:
A jak to teda mám (s těma dovolenýma)?

Ono j e v zásadně jedno, jak to máš s dovolenýma. Zásadní je, jak to máš s tolerancí preferencí ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
7.8.23 16:42
@Havlova píše:
Ve Španělsku rozhodně ne. :mrgreen:

Nepřišlo mi, asi jak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
7.8.23 16:43
@Lama Lama píše:
Ono j e v zásadně jedno, jak to máš s dovolenýma. Zásadní je, jak to máš s tolerancí preferencí ostatních.

Ale ja nikomu nenarizuju, kam má jet na dovolenou ani ho nebudu kvůli tomu nějak diskriminovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.8.23 16:46
@Polední bouře píše:
A jeje. Tady chtěl někdo popíchnout místní pastikare a částečně se povedlo :lol:No hezká dovolená se dá udělat prakticky v každé zemi, Chorvatsko nevyjímaje, ale ne tak jak ji koncipuje většina Čechů tam jezdících.

Tolerance sama :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44553
7.8.23 16:49
@Baba píše:
Sezente bydlika, a pojedte s nami :mrgreen:
Nebo Te muzeme pribrat, mame 6mist.

Hm, toužíš poznat všechny místní galerie? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.8.23 16:52
@Havlova píše:
Hm, toužíš poznat všechny místní galerie? :mrgreen:

To spis nejmladsi. Sem mozna psala. Ve Vatikanskych muzeich je x mistnosti se stejnou keramikou (podle me). Chtela sem to urychlit, popoháním ho, a on mi odsekne: ale me to zajima!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44553
7.8.23 16:54
@Lama Lama píše:
Nepřišlo mi, asi jak co.

Mě ano. Láhev vody 2E u místního Pakistánce, jedna jízdenka na metro 2,5E - nepřestupní (permanentka na 10 jízd 10E, ta už byla v pohodě), 1salát s kozím sýrem, 1 těstoviny s pestem, 2 vody a 2 kávy 45E, ostatní už nevím, ale pocitově mi to přišlo o cca 1/5?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
7.8.23 16:54
@DanielaD píše:
ty jsi asi retardovaná, nebo neumíš číst
raději povezu kvalitní zmražené maso, které si upravím podle svého, než otvírat zavařený guláš, chápeš snad ten rozdíl, asi ne, když ty cestuješ s teplou čočkovou, který ti vydrží 14 dní, proč jí vlastně vozíš, když jí nikdo nejí :think:Nejezdím na 7 dní, a neboj stihnu i tu, kde nemusím dělat vůbec nic

Jsi nějaká hustá 8o kdybych si tedy měla vybrat, jestli k večeři domácí polívku nebo plátek masa, vyhrává polívka na celé čáře. Ať si každý jí, co chce, ne? Co tě to tak točí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
7.8.23 16:58
@Havlova píše:
Mě ano. Láhev vody 2E u místního Pakistánce, jedna jízdenka na metro 2,5E - nepřestupní (permanentka na 10 jízd 10E, ta už byla v pohodě), 1salát s kozím sýrem, 1 těstoviny s pestem, 2 vody a 2 kávy 45E, ostatní už nevím, ale pocitově mi to přišlo o cca 1/5?

No tak já si cestou do knihovny taky před týdnem koupila vodu za 60 Kč. :nevim: Ale jinak za MHD to strhávalo 44 Kč, já mysslím, že tady to taky stojí asi už 40 Kč jedna jízda. Jídlo 12-15 E, kafe 2 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
7.8.23 17:02
@Baba píše:
Tolerance sama :jazyk:

Chápeš rozdíl mezi názorem a netoleranci? Jako když se bude spekoun promenadovat v trenclich po vacavaku, tak to pro mne asi nebude estetický zážitek, ale rozmlouvat mu to nebudu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44553
7.8.23 17:03
@Baba píše:
To spis nejmladsi. Sem mozna psala. Ve Vatikanskych muzeich je x mistnosti se stejnou keramikou (podle me). Chtela sem to urychlit, popoháním ho, a on mi odsekne: ale me to zajima!!!

A nepošlem je spolu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.8.23 17:04
@Polední bouře píše:
Chápeš rozdíl mezi názorem a netoleranci? Jako když se bude spekoun promenadovat v trenclich po vacavaku, tak to pro mne asi nebude estetický zážitek, ale rozmlouvat mu to nebudu :mavam:

Mas netoleranti nazor :mrgreen:

Co se nelibi me, je spatne :jazyk: Neni to hezka dovolena.

Simte, kdyz mas tolik nicku, tak bych cekala, ze ti cteny text nebude delat vetsi problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44553
7.8.23 17:05
@Lama Lama píše:
No tak já si cestou do knihovny taky před týdnem koupila vodu za 60 Kč. :nevim: Ale jinak za MHD to strhávalo 44 Kč, já mysslím, že tady to taky stojí asi už 40 Kč jedna jízda. Jídlo 12-15 E, kafe 2 E.
Pakistánci jsou tam jako u nás Vietnamci - a kraj města.
@Lama Lama píše:

Letos?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
7.8.23 17:08
@Baba píše:
Mas netoleranti nazor :mrgreen:

Simte, kdyz mas tolik nicku, tak bych cekala, ze ti cteny text nebude delat vetsi problem.

Asi si myslí že když někomu něco zakáže že to fakt platí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5629
7.8.23 17:13
@Baba píše:
Mas netoleranti nazor :mrgreen:

Jo, mám netolerantní názor.

A mám jich víc.
Třeba játra v omáčce jsou hnusný. Fuj!

Ale proč by to mělo vadit někomu, kdo je na rád? Ostatně, aspoň na něj víc zbyde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí