Syn letí s tátou do Řecka a mně lítají v hlavě různé scénáře

50
28.8.25 20:21

Syn letí s tátou do Řecka

Krásný večer. :) Jdu si pro takovou radu jak zabít nejlépe čas, aby člověk nemyslel na katastrofické scénáře. :mrgreen:
Můj syn (bude mu 9 let) za pár dní odlétá s jeho tatínkem do Řecka…Jde o to, že ho nikdy neměl víc jak má víkend (má časové náročnou práci, takže to prostě nebylo možné -ted to vyšlo) Takže jsem samozřejmě z toho celkem nervózní. :zed: Aby bylo vše v pořádku, aby se malému nic nestalo, neztratil se atd…Oni teda letí do resortu který je právě pro rodiny s dětmi… Pláž hned u hotelu, bazény a tak..Ale i tak člověku nebo teda aspoň mě :mrgreen: lítají v hlavě různé scénáře…Aby něco nechytil tam přece jen není zvyklí na jiné podnebí spíš..Takže střevní potíže, angína (na které docela trpí)chřipka atd…Přece jen veškeré nemoce jsem vždy trávila se synem já.Zabalila.jsem mu velkou lékárnu, kde je snad vše co by mohlo být potřeba…Mají i hotelového doktora tam každý den v ordinaci.Coz mě uklidňuje trochu, ale stejně…S jeho tatínkem vychází e dobře jsme přátelé takže říkal, že můžu volat jak budu chtít a že prostě bude informovat atd…Ale i tak…Přeji jim to ať si to uzijou, ale já druhou stranu už se těším až pro ně pojedu na letiste :mrgreen:
Tak se chci zeptat zda to někdo taky tak měl a jak se odprostil od myšlenek..Mám ještě 3 letého syna takže jako nudit se nebudu… :)
A ani možná to pro někoho bude znít úzkostně a tak, ale já to tak prostě mám nu… :)
Tak prosím nějaké rejpave komentáře nechejte a případně jen nějaké ty typy na zpestření…Děkuji a přeji Všem ještě jednou krásný večer… :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
28.8.25 20:31

Vůbec se neboj. Řecko je nádherné, je v pohodě, v resortu se mu nestane nic, co by se mu nemohlo stát třeba kdekoli s tebou. Užije si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.25 20:35

A to letí/ jede poprvé k moři? Už je celkem velký kluk s imunitou, to v pohodě zvládnou…my také zítra letíme, ale jinam a s mnohem menšími dětmi…starší už letí pošesté, mladší podruhé, mezitím byly autem…a vždy vše v pohodě :-)

• Citovat
  • Upravit
3045
28.8.25 20:46

V 9 letech není neschopné mimino, hoď se trochu do klidu ;) Zdravím z Kréty, dětem je 7 a 10 a máme se skvěle :mrgreen: Je to Evropa, tak moc jiné to tady není…Vloni byli kluci s manželem na 14 dní v Itálii, to jsem trochu obavy měla, hlavně mladší je taková moje přícucka, ale poradili si úplně v pohodě…letos dali i Island ;) Ještě byli rádi, že nemají za zadkem opatrnou matku, taky některé věci nevidím úplně ráda, s tatínkem salámistou si užili víc legrace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
28.8.25 20:48
@Anonymní píše: Více

Jojo letí poprvé právě…U more ještě nebyl… 8o
No se týká imunity tu právě teď nemá úplně 100.Mel na začátku léta 2 anginy a v srpnu virózu…Doktorka mu nabírala krev tak jako krevní obraz v pořádku jen prostě bylo vidět že tělo bojuje s vítána. to bylo na začátku srpna..Teď 2.tydnem bere Broncho Vaxom…
A je v pohodě…
Jen mám prostě strach, že tam něco chytí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
28.8.25 20:50

Ja te chapu, znam to a radu nemam, dulezite je ze budete v kontaktu, ze tomu otec nebrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
28.8.25 20:50
@Beruska999999 píše: Více

Já vím, že už je veliký…Jen prostě mám strach aby tam něco nechytil…Jak jsem spala v předchozím příspěvku prodělal teď nějaké nemoce…A člověk neví jak by to zvládli kdyby mu tam nebylo dobře a tak..Víš co…Kord když zkušenosti nejsou jeho tatínka co se týká nemoci… :mrgreen:
Ale tak snad ten Broncho Vaxom k něčemu je a trochu ho tam podrží… :) Trochu mě uklidňuje ten hotelový doktor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
28.8.25 20:55

Zlatej resort u moře s veškerým zázemím v dosahu. To bys měla vidět, jak jsem byla každý rok v nervech, kdy děti už od 5 let mladšího jezdily beze mne na hory s jejich otcem. Jako, že výšlapy na vrcholky, kochání se na převisech ( dolů sráz a mladší bez pudu sebezáchovy, všude vlezl :roll: )
Buď v klidu, kluci si to užijou. Otec jestli běžně nemá moc čas, o to víc bude s ním. A i kdyby tam chytl nějakou virozu, má tam doktora a tátu, co se postará. Už není mimino a max si místo koupání zahrajou nějakou hru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
28.8.25 20:59

@Vaha1991 : třeba mu pomůže ten vzduch…můj starší má zvětšenou nosní mandli a než jsme odlítali, docela smrkal a chraptěl…po 2 dnech u moře dýchal podstatně lépe :)
A tatínek má předpokládám telefon a je schopný ti zavolat, u nás jsem taky ta přes nemoci já, vloni v Itálii je nějak chytali uši, já na telefonu a místní lékarna to vyřešila :)

Příspěvek upraven 28.08.25 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.25 21:01

@Vaha1991 buď ráda, že ho aspoň taťka někam vezme, když se doteď nikam nepodíval…s námi naší taky cestovali od malinká a starší s nimi poprvé letěla bez nás v necelých 4 letech, bylo to její třetí moře a zvládla to perfektně, já zatím ležela dlouho v nemocnici s nedonošenou druhou dcerou…a rady, co máš dělat doma nemám, nám když si vezmou starší na dovču, tak jedem někam jen s tou malou 😍

• Citovat
  • Upravit
50
28.8.25 21:04

@petulka23 No to bych asi zešílela… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na horách.. :mrgreen:
Já vím, že si to uzijou aspoň doufám tedy :)
Jen si neumím představit tu situaci kdyby tam něco chytil a bylo mu zle, aby to tam prostě zvládli v pohodě a malej byl v pohodě… :roll:
A nějak se neumím přepnout na to, že prostě bude vse ok a nic nechyti a bude to super… :mrgreen:
Pořád mám v sobě toho červíka… :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
28.8.25 21:06

Jo to jo…To ja vím. Jak jsem psala tak s malýho tatínkem jsme kamarádi…Vycházíme spolu super…A vím, že můžu volat i několikrát denně a nebude to problém… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
28.8.25 21:07
@Vaha1991 píše: Více

Tak na imunitu a dychaci cesty je more super!!!

• Citovat
  • Upravit
50
28.8.25 21:07

Nosní mandlí má zvětšenou ten mladsi :) :roll: Bohužel až na ten nejvyšší stupeň a způsobuje mu to dýchací potíže takže jdeme na podzim na odstranění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
28.8.25 21:40
@Vaha1991 píše: Více

No vidíš, tak mu to moře pomůže, potřebuje ho jako sůl, i když týden je na imunitu málo, ale lepší než nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí