Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj byl jste někdo? Jak se vám tam líbilo, v jakém jste byli období a jestli jste se i koupali v oceánu? A pokud možno kolik vás vyšla na osobu? Moc děkuji za vaše odpovědi b
![]()
U sex turismu to měli Být smajlíci, místo toho to udělalo otazníky.
![]()
Byli, cca pred 15 lety.
Prekvapila nas v lete kazdodenni mlha, cca do 14h… Prumerna denni teplota max 25 stupnu.
Schvalne jsem kouknula na mail s cestovni smlouvou - 15 dni, 2 osoby all inclusive, 1400 eur, odlet z Bratislavy.
@dana.dv píše: Více
Moc děkuji, cena byla super, teď už určitě dvojnásobný
, a koupali jste se tam?
@plasticaley píše: Více
Ano, koupali.
Ale jiny rezim, nez jsme u more zvykli…
Na plaz az po obede…
Byla jsem v Agadiru a koupala se v oceánu a nevzpomínám na to ráda. Oceánské vlny nejsou nic pro mě, jsem ráda, že jsem přežila (doslova) a neumím si představit, co bych tam dělala s dítětem. Koupačce v oceánu se od té doby spíš vyhýbám.
Byla jsem v Maroku před XY lety v září. Je to krásná země na poznávání. Většinu lidí, ale postihují střevní problémy. Problém je hlavně ovoce, které se neloupe a led. Z tohoto důvodu bych si to s dětmi rozmyslela. Bydleli jsme právě v Agadiru. A jezdili na výlety - Marakéš, pohoří Velký Atlas… Na veřejné pláži se člověk cítil tak trochu nepatřičně. Bez chlapa ani náhodou, i tak muži oslovovali. Všichni v těch koupacích oblecích nebo chodili do vody oblečení. Celé rodiny tam bivakovaly. Většina lidí trávila dovolenou pouze u bazénu. Doporučila bych hotel pouze se soukromou pláží, pokud se chce v klidu koupat.
V Agadiru jsme byli pár dní loni v březnu (nejeli jsme tam na all inclusive koupací dovolenou), teplo bylo, koupali jsme se v hotelovém bazénu. S koupáním v moři bych ale až tak moc nepočítala, byly fakt velké vlny, i když pláž jako taková byla vcelku hezká.
A ty vlny byly fakt snad pořád.
Byli jsme tam asi jen 2 dny (netuším, co bych tam déle dělala), bylo to v září, a na koupání je to fakt pro odvážné drsoně. Já z vody jako takové strach nemám, ale tohle fakt už nechci zažít…
Cestování po Maroku je fajn, strávila jsem tam dohromady skoro 2 měsíce, koupačka u Středozemního moře byla super… ale zrovna u toho oceánu je to pro mě nejméně užitečné, nejméně zajímavé a nejméně výtěžné místo z celého Maroka. Nevidím důvod tam jezdit.
Zakladatelko, Maroko je fajn na poznávání, je to zajímavá země. Byli jsme tam skoro 3 týdny a půjčeným autem jezdili po Maroku a ještě jednou to určitě absolvujeme. Agadir je z toho Maroka takový nevíc „Evropský“, tak pro našince je to takové nejpříjemnější. Město je to relativně hezké, ale fakt tam není moc co dělat. Pokud chcete válečku někde na pláži a koupačku v moři, volila bych jinou destinaci. Ty vlny jsou tam fakt velké. Na druhou stranu pokud chcete surfovat, tak to je jiná. Surfařů tam bylo fakt dost.
@vulpes moc děkuji za super recenzi a podrobnější informace. ![]()
@Gracetheworld píše: Více
Dcera tam byla dvakrat durfovat s byla nadsena. My letíme v pulce listopadu na 2 tydny do Marokka, pujcime si tam auto a budeme cestovat