Syn letí s tátou do Řecka a mně lítají v hlavě různé scénáře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
29.8.25 21:06

@hanka.br. jak má to, jestli je Řecko nádherné, vliv na to, jestli se mu může něco stát? Jakože v Řecku se lidem nic neděje, protože Řecko je nádherné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
29.8.25 21:32
@easydrink píše: Více

tak stát se ti může přece cokoli, i když nevytáhneš paty z domova, tady letí 9letý do resortu, kde je i lékař, letí s rozumným otcem, bude tam dospělá kamarádka rodiny - a dělá se z toho drama, jako by jeli na poznávačku do Afghánistánu na vlastní pěst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
29.8.25 21:44

A teď si představte, že by otec projevoval podobnou nedůvěru a strach vůči matce, když jede s dítětem někam sama 8o zakladatelko kvůli svému dítěti na těch uzkostech zapracuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.25 21:55
@Vaha1991 píše: Více

Klukovi je 9 let a jede s tátou do Řecka na týden. :lol: Dceři bylo asi 7 nebo 8 a byla na třítýdenním zdravotním pobytu v Řecku, který pořádala zdravotní pojišťovna. To kluk ještě nebyl sám třeba na škole v přírodě nebo na vícedenním výletě? :nevim: Nepřenášej na dítě svoje strachy. Za nás ani nebyly mobily, takže informace veškeré žádné. Já to mám tak, že žádné zprávy, dobré zprávy. ;) Dcery jezdí na 14 dní na tábory mimo civilizaci bez mobilů.

• Citovat
  • Upravit
30422
29.8.25 22:06
@easydrink píše: Více

No jasně, přesně tak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17972
29.8.25 22:37
@andrasteia píše: Více

Tak pořád ne, ale s jinýma dětma se určitě zabaví líp než jen s mámou (nebo otravným sourozencem :mrgreen: ) jak jsou o 4 roky, ne vždy to jde udělat v 1 člověku tak, aby byli spokojený oba a zároveň byl zajištěný nějaký průběžný dohled. Samozřejmě jsou zvyklí být sami doma třeba, ale tak dovolená je od toho, aby měli nějaké zážitky, nudit se na ní nechce nikdo. Copa starší ten si záleze s knížkou nebo mobilem, tabletem, pustí si film, muziku a nevíš o něm, ale mladší je někdy jak osina v zadku, když neví co by, a otravuje buď nás nebo bráchu. Samozřejmě mobil, tablet chvíli ok, když jsem fakt KO, ale ona vyloženě potřebuje a vyhledává společnost. Totální extrovert. Kdykoliv, kdekoliv se snaží být středem pozornosti. Což je někdy opravdu vyčerpávající… :oops: :roll: No jedině fakt něco s těmi animačními programy… Jinak když jedeme autem, bereme deskovky, knížky, karty, to všechno samozřejmě taky funguje, ale jet s nima sama, asi bych nedokázala úplně vypnout a jen relaxovat, a i když jsme doma oba, se vším vždy jdou za mnou…a na dovolené to není jinak…chlap se o ně postará, ale po svém… což neříkám že je špatně, to vůbec, s tátou je to prostě pro ně jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
31.8.25 06:40

Podobnou skoro psycho manželku mám doma. Ta dokonce před 3lety přemluvila v Dresden na nádraží, aby mladší syn (tehdy 5let) jel se mnou a starším 7 let, rychlovlaky do Paříže..
nám se druhý den při cestě ráno podařila extrémní šílenost = ten starší byl v Paříži na stanovišti TGV rychlovlaku a když to viděl pilot ICE4, kterým jsme jeli zpět, tak ho tam vzal ta jízdy v rychlosti 319 km/h.. mladší dodnes brečí, že se mu to v životě nepodaří (což je asi fakt)
A to tedˇ těmi rychlovlaky jen letos najezdili za prázdniny skoro 10 000 km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
31.8.25 06:41
@Anonymní píše: Více

Přesně. Moje žena je takový extrém, že z cesty 5km od domova má velké žaludeční neurózy a nikdo s ní nikam nechce. Ale na principu, když tam nebudu já, tak taky nepojedete, brání dětem v čemkoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.25 08:47
@Jeep314 píše: Více

Je to nesmyl bránit dětem v něčem, co je baví a chtějí, pokud to není nějaký extrém. Dcera byla s strejdou ve věku jako je syn zakladatelky lézt na skalách. Já nelyžuji, dcery lyžují. Já se bojím skoků do vody (jen do vody), ony skočily ve 4 letech z lodi do moře a užívaly si to. Na plavání chodí od malička. Na dovolené v Turecku chtěla jít na zip line přes kaňon, to jí bylo 12, tam tedy nešla, protože potřebovala mít s sebou někoho dospělého a byly jsme tam jen já a dcery. Já tedy na takový adrenalin nejsem. Kdyby tam někdo ještě byl s námi, který tam chtěl jít, tak bych jí nebránila. I když asi úplně komfortně bych se v tomto případě necítila. Zrovna v tu dobu se jim to tam seklo a půl hodiny tam viseli. A měli toho tedy ti lidi dost, když se vrátili zpátky. Jsme na ně museli čekat, protože jsme je tam vyzvedávali dole. Jelo se jeepem na kaňon a pak jedna skupina na rafty a druhá na skalní město a zbytky antického divadla. Ale ani to dceru neodradilo, když věděla, co se stalo a zrovna včera říkala, že by na to chtěla. Ale tak chce být od malička záchranářka a ještě jí to nepustilo. Teď jde do devítky.

• Citovat
  • Upravit
50
3.9.25 06:57

Ahojky.Tak už je tam 2.den…Zatim vše Oki…Akorad si včera večer odřel koleno 8o Není to jako nic hlubokého jen si prostě si sedrel kůži. Tak s emu to vydezinfikovalo a já mu sebou zabalila takovou antiseptickou mastičku. Tak to na namazany. Jen nevím jestli je z hlediska čistoty dobré se s tím koupat? V bazénu i v moři? Nemáte někdo zkušenost? Je mi jasné, že to bude štípat. Ale jde o to, aby se mu tam nic nedostalo… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
3.9.25 08:43
:zed:
Je to jenom sedřená kůže – moře mu to vyčistí a a i koupání v bazénu mu nijak neuškodí. Odřený koleno je u kluka u moře fakt to nejmenší. Užij si radši pohodu, protože až přijede, budeš řešit hromadu prádla a písek v kufru, ne jedno koleno.
A řeš ty své úzkosti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
3.9.25 09:04

To si odrel poprvé v životě? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.25 18:47
@Hibou píše: Více

Některé děti jsou jak skleníkové květiny. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
78489
3.9.25 18:49
@Anonymní píše: Více

já se teda docela děsím toho, jaký muž vyroste z kluka, takto úzkostně vedeného maminkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.25 19:14
@stinga píše: Více

Bude to problém, takhle opecovavane děti uzkostnych matek. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie