Syn letí s tátou do Řecka a mně lítají v hlavě různé scénáře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
29.8.25 07:44

@Lil Kitkatt Jj to na klimatizaci je připravený…Poletí v dlouhých kalhotech, triků, slabé mikine, ponožky a kecky a přes krk si přehodí ještě šátek :) Při startu bude zvykat kvůli uším…Tak snad to takhle bude stačit…Na pokoji, že by si pustili klimatizací se nebojím, jelikož jeho taťka ji rád nemá, takže v tomhle směru jsem klidná… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
29.8.25 07:52

Oni naštěstí budou v resortu, kde je vše potřebné…Letí do Hotelu Angela Beach na Korfu(nevím zda někdo zná. Je tam krámek, bazény, pláž hned u hotelu a další asi 100m od ní. Ten doktor je tam každý den nějakou pracovní dobu, má tak i vyšetřovnu a v případě kdyby se něco stalo večer, v noci tak je na zavolání…Tak si taky říkám, že lepší než kdyby letěli někam soukromne… Samozřejmě ano letí přes cestovku…Ona tam bude ještě ex známá…Ta neletí jako přímo s nima letí tam o den dřív se svýma kamarádkama,( lítají tam takhle bez dětí prý každý rok.),ale bude tam prostě…
Já jim to jako přeju to neříkám, že ne…Ale na druhou stranu se prostě bojím a už se těším až si pro něj pojedu na letiště… ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.8.25 08:02

Zapracuj na svých úzkostech a kluka šoupni třeba ke skautům, aby se trochu otrkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.8.25 08:17

Ja te naprosto chapu! Pokud je na tom bidne s imunitou, tak nejvetsi nebezpeci je letadlo, dala bych mu respirator.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
29.8.25 08:54

Já Tě chápu, bojím se o syny i teď a to už jsou o hodně starší… Já se s nimi domlouvám, ať mi průběžně píšou nebo volají - nemají s tím problém. Kdyby Ti třeba každé ráno po probuzení syn zavolal nebo po snídani? Tatínkovi bych to popravdě řekla, že mám obavy a jestli se můžeme takhle domluvit. :nevim: Nějakou první pomoc bych mu s sebou dala, něco na průjem, na teplotu apod. Probiotika jste dávali kvůli té imunitě? Nebo je kup, takové ty žvýkací a dej mu je s sebou, aspoň pro lepší pocit. A já teda taky pořád před odjezdem kamkoliv dávám „kázání“ neběhat kolem bazénů, neskákat kde to neznám, mít pořád taťku na dohled… Ale myslím, že i tatínek si to jistě uvědomuje, že spolu budou poprvé takhle dlouho a v cizině, tak určitě dá pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
29.8.25 11:19
@Jahudka82 píše: Více

A co se má dělat v případě, že žádnou kámošku co by jela s tebou nemas? Vsechny me kamarádky jezdi se svými manželi. Jezdím taky sama s dítětem k moři prze mi nic jinyho nezbyva. To mame sedět doma protoze co by kdyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3936
29.8.25 12:28

Když se ztratí, tak se najde, když onemocní, tak se uzdraví, to bude v pohodě.

Tatínek mých dětí se stará fakt hodně, a stejně se vždycky bojím, když někam odjíždí. Bojím se, že se děti utopí (jedno plave nic moc, další dvě skoro vůbec), nebo že budou bourat (tatínek není buhvijaky řidič a ještě je poutá tak pofidérně). Přes den to jde, ale večer… Taky se mi vždycky uleví, když se vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17972
29.8.25 16:13
@odule píše: Více

Tak píšu jen za sebe, co bych preferovala. Moje děti jezdí nejradši i na výlety s nějakou partou, navrhnu třeba zoo a hned řeší, jestli si můžou vzít s sebou kamaráda/-ku, jestli s náma někdo půjde. Když to nejde, jsou otrávený. Neumím si představit s nima týden někde u moře pořád řešit, že se nudí, že tam nikoho neznají a jejich vzájemný neustálý prudící interakce. My taky s našima jezdili často s někým ze známých nebo příbuzných, kdo měl děti, protože jinak bysme se ségrou byly furt v sobě a otravovaly a ti známí nebo příbuzní to měli stejně, po 2 dětech většina, takže jsme se zabavili spolu a oni měli klid a nemuseli nám pořád vymýšlet nějakou činnost. A moje děti jsou stejný. I když s tatínkem si asi tolik vypruzovat nedovolí. Ten je taky často bere spolu s partou jeho kamarádů s dětmi. Na dovolenou teda ne, ale ty výlety je takhle baví víc. A to pivko si na balkoně na té dovče dá večer celkem prý většinou v klidu. Utahá je tak, že v 9 padnou za vlast. Asi zase tak akční nejsem. Starám se o ně celý rok převážně sama, o takové ty běžné provozní věci. Tak nemám už pak energii vymýšlet nějaké túry a hlídat pasy aj., navíc se svým orientačním nesmyslem se mu ani v plánování tras atd. konkurovat radši nesnažím;) Pro mě by byla bojovka už jen dostat se na letiště 😂 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
29.8.25 16:20
@Vaha1991 píše: Více

je vidět, že hotel vybral tatínek s ohledem na tebe, málo hotelů má lékaře, takže to tak vybral dobře,
neboj se, vše dobře dopadne, synek si to užije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
29.8.25 17:42

Neco by jsi s tou uzkosti mela delat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17972
29.8.25 17:45

Jinak kamarádku, co by pořád někam chtěla jezdit společně mám, ale úplně nevím, jestli by to v téhle sestavě fungovalo. Řekněme, že je plánovací typ a špatně snáší odchylky od původní domluvy, já zas řeším vše raději operativně dle situace, taky se zas vše naplánovat nedá. Byla jsem jednou ještě s jinou kámoškou na 5 dní na poznávacím tripu a ke konci už jsme si lezly trochu na nervy, ač jsme byly zvyklé vídat se skoro denně, být v kontaktu furt. Ale být s někým 24/7 na malém prostoru je jiný. Zní to sice fajn, líp uteče ve víc lidech asi i ta cesta a dlouhé večery, byla jsem párkrát i s třeba s partou někde na prodloužený víkend apod., ale to ještě za bezdětna. Takže přímo zkušenost s dovolenou v kombinaci kamarádka + děti nemám. Ještě tak na víkend. Jen mě to napadlo, že by to v něčem mohlo být jednodušší. I pro ten pocit. Je tu někdo, kdo ve víc lidech takhle jezdí? Není pak problém skloubit rozdílný potřeby, preference a představy dětí nebo i vašich o trávení času atd.? Jakože někdo chce jít ještě večer ven, někdo je zvyklý jít brzy spát a tak. Tak jen přemýšlím, jestli to pak třeba nedrhne. Měla jsem kamarádku s dítětem z jiného města u nás na návštěvě na pár dní když manžel i syn byli pryč a já jen s malou a taky jsem si už pak oddychla, když odjely. Ač ji mám ráda, „bylo to hezké a bylo toho dost“. (Nechodí sem;)) Takže nedokážu vlastně říct, jestli bych si v reálu takovou dovolenou užila, nebo se spíš těšila na svůj klid doma :mrgreen: V téhle verzi už se musí hledat občas kompromis, kór s dětma, přizpůsobit se, jednou já, podruhé 2. strana, což třeba manželovi úplně nevyhovuje, jede si radši po svém, podle sebe, dětí a nálady, i na společné dovolené jezdíme jen s dětma, než se na někoho vázat, holt i za cenu, že si musí vystačit spolu…fakt je, že když jsou 2 děti a každý chce zrovna dělat něco jinýho, nebo je něco věkově pro mladší ještě nepřístupné, je za mě fajn si je rozdělit, třeba na 1 den, na tu 1 akci, nebo 1 jde někam s oběma a 2. může odpočívat/jít nakupovat, na kafe, projít se; já na posledních dvou dovolených s teplotama pár dní prolezela, jet sama, moc by si toho se mnou děti neužily. A zrovna tak kdyby nebylo dobře jemu, taky bych jim program udělala, něco by se vždycky asi vymyslelo, občas si chlap na dovolené udělá sólo výšlap a my třeba jedeme do města, jdeme na lehčí výlet, ale třeba autem několik set km jako on bych sama nedala. Ale o tom ta diskuse původně nebyla, chtěla jsem jen říct, že má ode mě palec hore, kdo takhle vyrazí s dětmi sám, třeba i bez cestovky, ať je to táta nebo máma. Mužovo máma s ním a jeho sourozencem třeba sama jela i vlakem do Tater apod., když měli otce přes léto pracovně pryč, jinak by nejeli nikam. Tak v takové situaci bych se asi teda hecla. Kdyby fakt nebyla jiná možnost. Někdo s tím problém holt nemá, mě stresuje už balení…;)

Příspěvek upraven 29.08.25 v 17:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17972
29.8.25 17:47
@Vaha1991 píše: Více

To zní fajn, tak kein stress;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
29.8.25 17:55
@Jahudka82 píše: Více

Tyjo, ja tuhle výchovu ze diteti musis delat furt zabavu at ty nebo jiny lidi/deti vůbec neznam.

Tak snad nejsi animator a deti jsou trosku sobestacne, ne?

• Citovat
  • Upravit
50
29.8.25 19:56
@Miluška1980 píše: Více

No já se nebojím, že by mi nedávali vědět…Jak jsem psala v předchozích příspěvcích naštěstí máme s ex krásný vztah a jsme přátelé :) Takže mi sám řekl, že můžu volat kolikrát chci… :) Takže tohle je v pohodě…
Spíš prostě takový ten vnitřní strach, že když něco tak tam s ním nebudu… 8o
Nějak se nedokážu přepnout na to, že si řeknu nic se nestane, nic tam nechytne a užije si to naplno… 8o :D Pořád mám v hlavě toho červíka, že tam něco čapne…Aspoň, že jeho taťka nemá rád klimatizací…Tak ty s nemusím bát že by jim jela na pokoji na plný pecky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
29.8.25 19:59
@stinga píše: Více

Jo za to jsem určitě ráda…To když mi řekl, že tam je hotelový doktor, který tak sice není Non-stop je tam prostě běžnou pracovní dobu každý den (od kolika do kolika nevím -ale. predpokladam že to bude klasika např od 8-15 hod třeba) a pak když se něco stane tak je na zavolání…Tak pravda je, že to je trochu uklidňující, ale i tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí