Syn mi odmítá jíst
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mně v tomhle věku malá pila jen přes den (5× denně po 3 hodinách), spala celou noc.
Pokud přibírá a celkově vypadá normálně, tak se asi nic neděje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávej vodu a čaj, je to nesmyslné, vodu a čaj jsem dávala až od roku a čtvrt, když bylo venku 35 stupňů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nedávej vodu a čaj, ale jinak není divné že přes noc nechce pít, některé děti prostě celou noc spí nebo jist nepotřebuji. Pokud pije přes den, pribira a prospívá, tak bych neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita22 píše:
A proc mu davas vodu nebo caj?
Nemyslím si, že je špatně mu dát jen napít, když nemá hlad. Čaj máme fenyklový kvůli prdikum. Jinak je v pořádku. Přibírá. Ale 7 hodinová pauza mi přijde prostě moc.
- Citovat
- Upravit
@Jitul.kaaa9 píše:
Mně v tomhle věku malá pila jen přes den (5× denně po 3 hodinách), spala celou noc.
Pokud přibírá a celkově vypadá normálně, tak se asi nic neděje
Právě celou noc nespime. Někdy vydrží 1,5 a někdy třeba 3-5 h. Pak breci, ale hlad nemá. Napije se a spí dál. Max ho trápí ty prdíky.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nemyslím si, že je špatně mu dát jen napít, když nemá hlad. Čaj máme fenyklový kvůli prdikum. Jinak je v pořádku. Přibírá. Ale 7 hodinová pauza mi přijde prostě moc.
Jako ta 7mi hodinová pauza je moc? Mi dcera od narození spala do 20-5 prostě jedla přes den, bud ráda že v noci nepotřebuje jíst. Hlavně že přibíra. V noci bych mu nedávala ani vodu, ani čaj. Max. teda přes den občas napít když chceš dávat čaj na prdíky. A UM pije až po 3-4 hodinách, tak mezi tím ten čaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru1987 píše:
Jako ta 7mi hodinová pauza je moc? Mi dcera od narození spala do 20-5 prostě jedla přes den, bud ráda že v noci nepotřebuje jíst. Hlavně že přibíra. V noci bych mu nedávala ani vodu, ani čaj. Max. teda přes den občas napít když chceš dávat čaj na prdíky. A UM pije až po 3-4 hodinách, tak mezi tím ten čaj.
On ani přes den tomu moc nedá. Přemýšlím nad zuby, ale před týdnem jsme byli na kontrole a dásně prý oteklé ještě nemá. Těžko říct. Přitom dostává furt to samé, nic jsem mu nezměnila. Dodržujeme +- spanek i aktivity.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLucikkk píše:
On ani přes den tomu moc nedá. Přemýšlím nad zuby, ale před týdnem jsme byli na kontrole a dásně prý oteklé ještě nemá. Těžko říct. Přitom dostává furt to samé, nic jsem mu nezměnila. Dodržujeme +- spanek i aktivity.
Kolik vypije za ten den UM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám mu 150ml, někdy vypije vše, někdy tak cca 30ml nechá. Včera vypil jen 4 lahve. Jinak pije těch 6-7..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak půl litra vypije, no není to žádná sláva ale zkus fakt počkat jeslti to nebude pro ty zoubky. Může to být. Dávej k tomu ten čaj at má tekutiny, to je nejdůležitější at není dehydratovaný. A už přikrmuješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru1987 Včera jsem koupila pár skleniček, dýní, hrášek.. zatím jen po jednom druhů, žádný mix. Tak mu zkusím dnes dát první lžičku. Spíš se bojím co to s ním udělá, musím ho každé kakání rourkovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
syn 4 měsíce mi už pár dní odmítá jíst. Teda on ji UM, ale má intervaly 4-7 hodin. Třeba teď vypil láhev, je 5 ráno a poslední měl včera ve 22. Mezitím byl 3× vzhůru. Mléko odmítal, jen se napil vody nebo čaje. Přes den má interval tak ty 4 hodiny.
Nevíte čím by to mohlo být?
kdybyste kojila taky bych napsala taky ze je caj a voda zbytecna UM je neco jineho ale jinak pokud pres noc nechce mleko vubec nevadi proste nema hlad jen zizen. Vubec bych to neresila pokud pribira a hezky prospiva nic to neznamena jen proste nema hlad je zbytecne mu to nutit akorat by to vyblil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLucikkk píše:
@Veru1987 Včera jsem koupila pár skleniček, dýní, hrášek.. zatím jen po jednom druhů, žádný mix. Tak mu zkusím dnes dát první lžičku. Spíš se bojím co to s ním udělá, musím ho každé kakání rourkovat.
Já dávala taky prvně dýni pár lžiček poprve, a pak jsem ji dojela UM, ale poloviční dávku. tak uvidíš jak bude chutnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
syn 4 měsíce mi už pár dní odmítá jíst. Teda on ji UM, ale má intervaly 4-7 hodin. Třeba teď vypil láhev, je 5 ráno a poslední měl včera ve 22. Mezitím byl 3× vzhůru. Mléko odmítal, jen se napil vody nebo čaje. Přes den má interval tak ty 4 hodiny.
Nevíte čím by to mohlo být?