Syn nechce chodit ven

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.9.22 02:01

@Oriseka rána Péče není čekací doba jé až rok ví ó nás ale nemají místo, takže čekáme až na nás přijde řada,
Bereme notropil na radu neurologa žádný posun
Ryby tuk jsme brali a přestaly
Mockrát děkuji
Teď ještě přemýšlím Nad rybím tukem neurotreska ale stojí láhev 1700

• Citovat
  • Upravit
5373
26.9.22 02:08
@Anonymní píše:
@Oriseka nárok na plinky od pojišťovny nevím a taky mi přijde že od té doby do má brýle nechce ven zjistili mu na jednom oku 5dioptrii na druhém 7dioptrii má zrakovou vadu ano na logopedii chodíme máme vývojovou dysfazi smíšenou s hyperaktivitou plus nedozrálý mozek nedozrála nervová soustava, pomalejší mozkové vlny úzkosti plus deprese, dudlík máme stále, plinky také
Je o rok pozadu.

Promiň, i kdyby byl o rok pozadu, dudlík ani pleny nejsou ve dvou a půl letech standardní. Spíš mi případa, že si vymyslis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 06:30

@ludmilaadamkova nerozumí do jeho 3let nemluvil skoro vůbec teď už pomalu děláme pokroky, teď rozumí lépe ale grafomotorika špatná porozumění taky špatný atd,
Každý den pečlivě trenujeme logopedie mám nakoupené kartičky, dále pracovní sešity na různé kolečka obtahování stahuji Na pinterestu pracovní listy
Syn má Střední stupně vd Žádný příspěvek nepobirame na syna.
Mockrát všem děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.22 06:34
@Takco píše:
Promiň, i kdyby byl o rok pozadu, dudlík ani pleny nejsou ve dvou a půl letech standardní. Spíš mi případa, že si vymyslis.

Jo já si vymýšlím :D :palec: promin ale můj syn má ve zprávě depresivní stavy má byli na eeg jasná křivka úzkosti říkal neurolog netlačit na dítě potřebuje čas,
Dudlíkem dává signál mozků že je v pořádku a že se nic neděje uklidňuje se
A promiň radši nechám synovi dudlík ještě pár měsíci než aby mi pak upadl do depresích
Každý lékař kde jsme byli mi řekl že dudlík je špatný ale syn potřebuje, a opravdu nemam potřebu si sakra něco vymýšlet vůbec nevíš jak tlak okolí je těžký kdy se ptají vaše dítě je hendikepované nebo je mu něco vypadá jako zdravé dítě jako že ještě ve v kočárku jakto že má dudlík. Nikoho nezejmaji potřeby dítěte ale mě jo já jsem jeho maminka a budu ho vždycky chránit tak si nech kecy od cesty díky

• Citovat
  • Upravit
22352
26.9.22 06:51
@Anonymní píše:
@Oriseka rána Péče není čekací doba jé až rok ví ó nás ale nemají místo, takže čekáme až na nás přijde řada,
Mockrát děkuji
Teď ještě přemýšlím Nad rybím tukem neurotreska ale stojí láhev píše: Více

Tak si o ten prispevek na peci zazadej. Je tam dulezite, co dite nezvlada a kdyz pises pleny, kocarek, tak byste nejspis ten prispevek dostali. Z toho se pak mohou platit ty drahe veci jako rybi tuk nebo ergoterapie. Dudlik bych taky neresila. To si jen nekteri potrebuji honit ego na nemocnem diteti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 07:00

@Oriseka dobře moc děkuji zkusím si o příspěvku něco zjistit a požádat o to mockát děkuji
Endoterapie jsem taky všude možně obvolávala čekací doba jé dlouhá
A já mám doma ještě 25mesicni holčičku. je to náročné, ale dá se to zvládnout když to přijmeš jak to je je to dobré

• Citovat
  • Upravit
24992
26.9.22 07:07
@Takco píše:

V dnešní době celkem běžné, jak plínky tak dudlík. Souvisí to s tím dítě si samo řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
26.9.22 07:09
@Anonymní píše:
Mockrát děkuji
Teď ještě přemýšlím Nad rybím tukem neurotreska ale stojí láhev píše: Více

Tu neurotresku bych určitě koupila. Zkus skupinu na fb děti s vývojovou dysfazii nebo rodiče dětí s vývojovou dysfazii nebo tak nějak. Tam to poradí se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 07:29

@debra.morgan ano mockrát děkuji všem jste moc hodný

• Citovat
  • Upravit
3236
26.9.22 07:33
@Anonymní píše:
@Oriseka nárok na plinky od pojišťovny nevím a taky mi přijde že od té doby do má brýle nechce ven zjistili mu na jednom oku 5dioptrii na druhém 7dioptrii má zrakovou vadu ano na logopedii chodíme máme vývojovou dysfazi smíšenou s hyperaktivitou plus nedozrálý mozek nedozrála nervová soustava, pomalejší mozkové vlny úzkosti plus deprese, dudlík máme stále, plinky také
Je o rok pozadu.

Jak dlouho má ty brýle? Má jen dioptrie nebo i cylindr? Na blízko nebo na dálku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.22 08:20

Zakladatelko, na facebooku se prihlaste do skupinky Rodice deti s vyvojovou dysfazii. Tam najdete spousty rad a pochopeni od maminek, co resi podobne problemy, jako Vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 08:23

@Hlaholice 22zari měl hodové nasadili jsme je 23rano to ze začátku plakal ale od 24zari je nosí
Máme zrakovou vadu dalekozrakost na jednom oku má 5.5 dioptrií na 7.00 plus má cilindr.
Dioptrie na očním mu dali méně aby mu nebylo blbě prý je to na takhlen malé dítě moc dioptrií postupně budeme navyšovat
Teď má 4.5 a na druhém 2dioptrie plus cilind

• Citovat
  • Upravit
3236
26.9.22 09:14
@Anonymní píše:
@Hlaholice 22zari měl hodové nasadili jsme je 23rano to ze začátku plakal ale od 24zari je nosí
Máme zrakovou vadu dalekozrakost na jednom oku má 5.5 dioptrií na 7.00 plus má cilindr.
Dioptrie na očním mu dali méně aby mu nebylo blbě prý je to na takhlen malé dítě moc dioptrií postupně budeme navyšovat
Teď má 4.5 a na druhém 2dioptrie plus cilind

Takže je má pár dní a těch pár dní nechce chodit ven?
Myslím si, že by to klidně mohlo souviset. Nebo to zhoršovat problém. Já mám teda jinou vadu a brýle jsem také měla od tří let. A já si pamatuju, že jsem se jim dlouho bránila (hlavně na ven), protože jsem v nich viděla jinak, dokonce jsem to vnímala ze začátku tak, že s nimi vidím hůř, musela jsem si zvyknout, že vidím jinak. A konkrétně si vybavuji, že úplně nejhorší pro mne byl ten cylindr (ten až později, proto si to docela dobře pamatuju). Nechápu úplně proč, ale v klidu jsem viděla mnohem víc ostře (to se mi líbilo), ale jakmile jsem se začala hýbat, tak jsem měla problém s prostorovou orientací. Viděla jsem třeba krásně ostře dveře, ale dalo mi dost práce se do nich trefit. Bylo to takové jako by se mi pohyboval prostor. Ale pak jsem si zvykla a super, ale teda otázka pár dní to nebyla. Tak mě napadá, jestli se třeba venku necítí nejistě. Doma to zná, ale venku to může být těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 09:45

@Hlaholice ano to jsem si také říkala buď brýle nebo se bojí doktorů ale spíš ty brýle je takový nemotorný než si na ně zvykne přijde mi jako neviděl věci s těma brýlemi nebo jako vidí ale reaguje pozdě třeba se leká sloupu a pak nechce ven, do toho bere léky na imunitu takže mu taky není nejlépe máme 9×rocne angínu co vám budu povídat je to moje láska ale je mi ho líto.
Ven ho nenutim vím že musí chodit ven chodíme za každého počasí každý den ale kdyby jste ho viděla jak bezmocně pláče tečou mu slzy tak nemám na to ho rvat násilím,
Jsem třeba moc citlivá ale sama jsem neměla dobře dětství a slíbila jsem že nebudu takový rodic.

• Citovat
  • Upravit
5889
26.9.22 09:50

Zkusila bych to postupně s nějakou pozitivní motivací. Půjdeme koupit lízátko a hned domu, později zajít do vzdálenějšího obchodu pro lízátko, pak s lízátkem na hřiště atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí