Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
@Hlaholice ano to jsem si také říkala buď brýle nebo se bojí doktorů ale spíš ty brýle je takový nemotorný než si na ně zvykne přijde mi jako neviděl věci s těma brýlemi nebo jako vidí ale reaguje pozdě třeba se leká sloupu a pak nechce ven, do toho bere léky na imunitu takže mu taky není nejlépe máme 9×rocne angínu co vám budu povídat je to moje láska ale je mi ho líto.
Ven ho nenutim vím že musí chodit ven chodíme za každého počasí každý den ale kdyby jste ho viděla jak bezmocně pláče tečou mu slzy tak nemám na to ho rvat násilím,
Jsem třeba moc citlivá ale sama jsem neměla dobře dětství a slíbila jsem že nebudu takový rodic.
no tak to je pak stoprocentně těmi brýlemi, on s nimi vidí jinak a dle něho špatně, točí se mu v nich hlava, proto nechce ven a chce být v bezpečí domova, na brýle se zvyká dlouho, voď ho za ruku a choďte zatím na kratší procházky
@Anonymní píše:
@Hlaholice ano to jsem si také říkala buď brýle nebo se bojí doktorů ale spíš ty brýle je takový nemotorný než si na ně zvykne přijde mi jako neviděl věci s těma brýlemi nebo jako vidí ale reaguje pozdě třeba se leká sloupu a pak nechce ven, do toho bere léky na imunitu takže mu taky není nejlépe máme 9×rocne angínu co vám budu povídat je to moje láska ale je mi ho líto.
Ven ho nenutim vím že musí chodit ven chodíme za každého počasí každý den ale kdyby jste ho viděla jak bezmocně pláče tečou mu slzy tak nemám na to ho rvat násilím,
Jsem třeba moc citlivá ale sama jsem neměla dobře dětství a slíbila jsem že nebudu takový rodic.
Já se při změně dioptrií a přidání cylindru opakovaně omlátila o futra ještě v pubertě
Tak jsem ty nové brýle že začátku brala jen na určité činnosti, než jsem si na ně zvykla. A v optice jsem si pak domlouvala, ať mi půjčí na hodinku takové ty zkoušecí brýle ven, ať vidím, jestli změna najednou není moc velká.
@Hlaholice super mockrát všem děkuji postupně ho začnu motivovat, jste moc hodný