Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kelsey1 píše: Více
ja teda preferuji bazarove slusne kolo pred novym mizernym a zasctak bohata nejsem, abych si dala kazdy rok jedno nove kolo za 20 a vic. Kola pro Afriku prodavaji servisovana kola.
@Petr-33 píše: Více
starat se znamena menit si retez atd… ale me se zda, ze on ho proste pouziva, jen ma nevhodny model.
@Pudloslava píše: Více
A? Však kupuj bazarová. Někdo musí koupit nová, ať má jiný možnost koupit v bazaru
. Žádné kolo naši neměli na rok. Takže každý rok nový nákup určitě neděláme. Tak rychle nám nerostou. Nejstarší je v podstatě hotová ženská. Už moc neporoste.
Přesně, syn má úplně nejezdenou Meridu z bazaru za 2000. ( koupili diteti nové kolo a to jezdit nechtělo )
Jezdí na ní třetím rokem, kolo jak nové.
U prarodičů má Autora za 1500..
Na jezdíme za sezonu poměrně dost, jen letos v Beskydech to bylo pomalu 100 km…
Dospělýmu dítěti, které už neroste nové kolo koupím, ale dávat co dva tři roky 20.za nové kolo je nesmysl…
@Menton píše: Více
Jak staré to dítě je? My tedy kromě prvních dvou kol kupujeme vždycky nové. Na 20 tisíc nás ale teda nevyšlo ani jedno ![]()
Přesně to jsem chtěla pdat, že to není mozny, aby tímhle to kolo tolikrát žnicil, vždyt my jsme taky dělali různý smyky, jezdili po schodech, v lese.. A nikdy nepamatuju, že by měl někdo zničený kolo
@a12 píše: Více
A ojetý vzorek na kole? To i na autě se sjede za několik desítek tisíc km, u kola si nepamatuji, že by se sjel vzorek tak, aby se musel měnit plášť.
![]()
@jege píše: Více
Tak já na kole pláště už měnit musela, protože by sjetý vzorek. A to s ním nejezdím nikam do terénu ![]()
Ani ja ne ![]()
Jezdim do práce na kole, co mi ukradli kolo, tak asi na pres 20let starým, co jsme přivezli od tchyně po příteli když byl pubertak
jako uz jsou sice trochu jetý, ale pořád původní ![]()
@Kelsey1 píše: Více
to je vlastne pravda, dik, ze je pro nas kupujes ![]()
Ale jo, jsou plaste ruznych kvalit a hrubsi vzorek vydrzi dyl, ale ja uz jsem menila, odhaduji po 10 000 km. To asi chlapec nenajel.
@Kelsey1 dcera teda má ve 4,5letech druhé šlapací kolo, takže zatím to je, co rok, to kolo za 8tis až 11tis…
@a12 @Vinted108 pochopila jsem, ze skakani ho chytlo az potom
Teď úplně nevím, na co to je reakce.. Ja psala, že si nemyslim, že si vybral špatně kolo, protože kolo na normální ježdění taky potřebuje, na kole bmx na cyklovylet nemůže.
@Pudloslava Je to úplně jedno. Zakladatelka si vzlyká, jestli má neposlušnýho kluka. Za mě ano. Pokud kluk ve 13 nechápe, že ničí kolo činností na které není uzpůsobené a rodiče mu činnost zakazují a on to přesto dělá. Já bych mu skákání na kole za 18k okamžitě zakázala. Buď začne jezdit normální terén a pokud by ho ničil dál, tak kolo na půdu a kluk dostane do ruky balón.
A v obou případech si bmx kolo může přát k Vánocům. Ono to řešení není až tak složitý.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.